Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Po meni opravdano, jer nema policija takve kapacitete da osigurava proteste, koji su već pokazali koliko nasilni mogu biti, i utakmice visokog rizika koje su također pokazale koliko nasile mogu biti.
Pa sjetite se Hordi u Širokom kad je MUP HNK-a osiguravao u isto vrijeme utakmice u Mostaru i u Širokom i posljedica svega toga.
A znate i sami koliko ima usijanih glava željnih dokazivanja među demonstrantima.
Samo da jedan kamen neko baci među Horde u Zenici, eto belaja, a policija raštrkana po cijelom gradu.
Ne treba ni zaboraviti da je ova zabrana na snazi dok traju protesti koji su, ruku na srce, svaki dan sve slabiji i manji, a nešto ne vjerujem da će trajati u velikom intenzitetu još 4-5 sedmica, tako da bi zabrana trebala biti na snazi 2-3 kola.
Pa sjetite se Hordi u Širokom kad je MUP HNK-a osiguravao u isto vrijeme utakmice u Mostaru i u Širokom i posljedica svega toga.
A znate i sami koliko ima usijanih glava željnih dokazivanja među demonstrantima.
Samo da jedan kamen neko baci među Horde u Zenici, eto belaja, a policija raštrkana po cijelom gradu.
Ne treba ni zaboraviti da je ova zabrana na snazi dok traju protesti koji su, ruku na srce, svaki dan sve slabiji i manji, a nešto ne vjerujem da će trajati u velikom intenzitetu još 4-5 sedmica, tako da bi zabrana trebala biti na snazi 2-3 kola.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vidjecemo ljudi sta ce biti sutra ce se znat cini mi se.
04.10.2009 !!
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9884" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija je napisao/la:Vidjecemo ljudi sta ce biti sutra ce se znat cini mi se.
Meni ovo izgleda kao trenutno zavrsena prica
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
izgleda zvanicno gotovo, izvor sport centar 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
O kakvom etiketiranju ovaj ultrastil piše,o kakvom ograđivanju piše?Njih Premijer liga BiH veoma malo ili bolje rečeno nikako ne interesuje.Kao oni se ograđuju a ustvari "ubacuju" navijače u politiku i među demonstrante.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Realno kad je u Zenici bilo belaja na stadionu ono pravo
..ja se ne sjećam ,a vi ? 
-
bordobijeli
- Kontakt:
ljudi svjestan sam ja svega al puno veca je opasnost ako dodje 50-100 gostujuci navijaca i niko ne zna da ce doci ni na koju tribinu , mislim da je puno lakse policiji da obezbjedi 1000 hordi pusti ih na sjever po zavrsetku sprovedes za Sa I kraj prici ,puno teze ce im biti ako budu dolazile grupice u autima veca je tuv sansa za problem nego kad imas organizovanu kolonu .
- maroonGiant
- Kontakt:
Radi koga se igra fudbal u ovoj drzavi ? radi dijaspore ? Nenormalni savez po ko zna koji put pokazuje da ih boli ckura za napredak ove lige i fudbala uopste kao i za navijace, bitna im je izgleda samo reprezentacija i to van drzave
Ni zakoni ni zabrane ne mogu sprijeciti Hordanje!
Logican potez saveza, mene ovo nije iznenadilo. Samo se nadam da ce ovo trajati kolo ili dva a ne do kraja sezone nedo Bog.
-
bordobijeli
- Kontakt:
i onda u savezu kazu nema gledalaca slaba liga itd ,pa vec 3 mjeseca samo pricam o tom 2 martu o tome koliko ce nas biti o stmosferi itd .i onda ti neko to sve uskrati ,ja cu ici al nece biti ni u pola ljudi koliko bi doslo da nema zabrane .tacno hoce da otjeraju i nas par hiljada bolesnika sto pratimo ovu ligu .
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.
Za koga se igra fudbal više?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Leotar ipak nastavlja takmičenje...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
pa pogledaj ko sjedi u savezu i politicko angaziranje pa ces skontatiBenjo_AFC86 je napisao/la:Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jasta udruzit se RA,LESINARI,HZ,TM,RZ I UM. Oca mi bilo bi 1000 mrtvihBenjo_AFC86 je napisao/la:Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Armageddon2012
- Kontakt:
ne svidja mi se sto je odluka ovako unificirana i vazi za sve grupe.....ja bih gostovanja zabranio samo destruktivnim grupama poput TM,a nama normalnim bih dozvolio.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa zamisli Torcu i BBB, i to kako je izgledalo kad se tek reklo, pa..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jasta udruzit se RA,LESINARI,HZ,TM,RZ I UM. Oca mi bilo bi 1000 mrtvihBenjo_AFC86 je napisao/la:Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.
Za koga se igra fudbal više?![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze to je nesto drugo. Skontat ces meBenjo_AFC86 je napisao/la:Pa zamisli Torcu i BBB, i to kako je izgledalo kad se tek reklo, pa..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jasta udruzit se RA,LESINARI,HZ,TM,RZ I UM. Oca mi bilo bi 1000 mrtvihBenjo_AFC86 je napisao/la:Treba se ugledati na BBB i Torcidu kad su se udružili i zajedno ušli, tako isto probati izvesti i na našim stadionima.
Za koga se igra fudbal više?![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Igraju se s vatrom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Igraju se s vatrom.
kojom vatrom ?
da postoji udruzenje premijerligasa ovo se moglo izbjeci
NO PYRO NO PARTY
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Munibe vrati se sve ti je oprosteno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.