Jr sam u korneru, veliki promasaj, Prigijeva trojka nece u kos.
Timmy odlican, Melo u nastavku utakmice koliko toliko dosao do sebe, iako je ovo bila njegova losa utakmica (8-21) , Prigi odlican.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Carlo je napisao/la:Nisam gledao tekmu, ali cim Melo ovako lose suta mi pobjediti ne mozemo.
Jos jedan belaj. Feltonu zena trazi razvod prema nekim spekulacijama.
Koliko jos Woodson ima vremena mene interesuje, a kako je krenulo nikad nece dobiti otkaz.
Kako uzasan potencijalni trejd za vas,ne mogu da vjerujem!Carlo je napisao/la:A ne znam za Millsa, vidjecemo kako ce odraditi posao danas i sutra i na ljeto.
Frank Isola i Woj:
Shumpert, Felton za Collison, Reggie Bullock
Hmm, ne znam. Collison bi mogao biti dobar, nije los bio prosle godine u Dallasu kao starter.
Spominje se opet deal Faried - Shump, ali ja iskreno nisam za taj deal jer je Tyler sličan igrač Fariedu + jump shot.Frank Isola @FisolaNYDN 18m
Iman Shumpert's days in New York could be numbered. His name has been linked to at least two deals; Darren Collison and Kenneth Faried.
AjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMarc Stein @ESPNSteinLine 2m
As of last night, proposed deal was Shumpert and Felton for Collison and Matt Barnes. Still 17 minutes to go for teams to save this trade
Marc Stein @ESPNSteinLine 6m
Shumpert's injury only expected to sideline him roughly seven to 10 days, so Clips taking renewed look at whether to go ahead with deal
Marc Stein @ESPNSteinLine 6m
Hearing that Clippers now in one last huddle on whether to say yea or nea on deal with Knicks for Iman Shumpert as deadline draws near
Prigioni je bolji igrac od Feltona. Hajd povrede, rqzvod ovo ono, ali jarane daj uozibilji se ostavi probleme sa strane. Tesko da cemo mi njega ikad tradeovati.DejaNMG je napisao/la:Al bas, Beno ne igra, a nije trejdan, za Mettu ne znam sta da mislim, ocekivao sam ga na pocetku kao vaznog clana rotacije.
Felton je trebao dobiti nogu u guzicu, cak sam prihvatio i da Shump ode u paketu sa njim ako treba, ali najgori startni PG u ligi ostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.