Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 15 feb 2014, 20:35

Smorilo me vise da pisem svaka 3-7 dana: Tadić gol, Tadić asistencija... :mrgreen:

Danas gol protiv Vitesea... :)

http://www.****.com/vesti/tvent ... ideo/70758" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 16 feb 2014, 00:52

Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je zreo za jači tim i, prije svega, jaču ligu. Samo je pitanje gdje? Meni se kao odlična opcija čini Premiership (Everton).

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 feb 2014, 01:13

Ja sam vise za Njemacku (Schalke, Dortmund, Leverkusen) ili Spaniju (Atletico Madrid, Valencia, Sevilla).
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 feb 2014, 19:30

Marković dade lijep gol na gostovanju kod Pakos Ferreire. Od pocetka jos i Fejsa, a Sulejmani i Đuričić usli u drugom... ;)

http://www.****.com/vesti/marke ... ideo/70821" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 feb 2014, 21:53

Bravo Ljubinko, samo nastavi sa ovako pametnim potezima :!: ;)

http://www.****.com/vesti/defin ... bije/71000" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 18:29

Koje smeće od medija

Frajer se nudio sam da privuče pažnju srpskog saveza oni pričaju kako su im ga htjeli preoteti i kako je vršen neki pritisak :x niko za njega nije ni znao, dok nije kupio par članaka u novinama i rekao kako može igrati i za Bosnu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 feb 2014, 19:24

Kako ti znas da se on nudio BiH? Tako sto je izjavio da moze (ima pravo)igrati za Srbiju, Holandiju i BiH??!

S druge strane, itekako je postojao interes BiH za Gudelja i ne sumnjam da bi dobio poziv odmah sada samo da je striktno rekao da bi igrao za BiH... ;)

Najbolje da je on zvao BiH novinare da naprave intervju s njm... :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 feb 2014, 20:35

Nemoj @marconato, bolan. Ispashce na kraju da smo "oteli" Gudelja BIH. ;)

Kao da momak nije igrao za u21 selekcije Srbije, vec je tu pao iz nebuha. 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 feb 2014, 17:19

Slomka ukazao povjerenje Rajkoviću na poziciji stopera, a ovaj mu vratio odlicnom partijom u trijumfu nad Dortmundom... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2014, 20:41

Drago mi je zbog Rajkovića, još da vrati Kačara u tim...
Kolarov asistent Yayi za trijumf protiv Stokea, a Miroslav Radović dva komada za Legiju. Iskreno se nadam da će ga Drulović pozvati u repku. Inače, objavljivanje spiska je u ponedjeljak.

Sutra u podne u Nici je žrijebanje kvalifikacionih grupa za ep 2016. Daj Bože BiH iz prvog šešira. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 feb 2014, 23:38

Het trik Šćepotelija za Olimpijakos. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 feb 2014, 03:25

alan_kardec je napisao/la:Drago mi je zbog Rajkovića, još da vrati Kačara u tim...
Kacar vise nije clan HSV-a... ;) ;)
Isti je posudjen Osaki koji imaju pravo otkupa ugovora.

Rajkovic je jucer bio najbolji igrac na terenu i izgubio je samo jedan duel...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2014, 10:35

alan_kardec je napisao/la:Het trik Šćepotelija za Olimpijakos. :mrgreen:
Evo da ispoštujemo i brata Šćepaoa :mrgreen:

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2014, 13:06

1. Portugal
2. Danska
3. SRBIJA
4. Jermenija
5. Albanija

Relativno dobra grupa, jer smo izbjegli Špance, Nijemce i Holanđane iz prvog i Belgijance, Hrvate i Šveđane iz drugog pota... ;)

P.S. Igracemo i sa Francuzima prijateljske, jer su njih ubaccili u nasu grupu kao 6-tu reprezentaciju da igra prijeteljske sa onom ekipom koja odmara to kolo... :)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 feb 2014, 13:43

Kakvi dobra, ovo je izuzetno zajebana grupa.
Nema lakog protivnika za nabijanje, Danci i Portugalci su jaki, Jermenija je takodje isto zajebana ekipa, a Albanci nas sigurno nece maziti.

Sreca pa se prosiruje prvenstvo, pa ce vise reprezentacija proci, nego ispasti, tako da verujem da mozemo biti u prve 3, uz pravi pristup i dobrog trenera. Videcemo da li ce Ljubinko uopste ostati glavni trener.
Sutra me zanima kakav ce spisak igraca biti i ko ce sve biti pozvan, znam vec da neki mladi nece biti pozvani, zbog nekih obaveza, poput Mitrovica, Djuricica, Nastasica.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 feb 2014, 13:55

Portugalci nisu bas uvjerljivi u kvalifikacijama kao Švabe, Holandžerosi i Španci, a s Dancima se itekako mozemo nositi... ;)

Kada kazem dobra, onda mislim u odnosu da smo recimo mogli dobiti Njemačku, Belgiju ili recimo Španiju i Hrvatsku/Švedsku i tu ne bi imali realne sanse za prvo mjesto, jer svi znamo kako Švabe i Holanđani (takodje) igraju kvalifikacije i da oni ne prosipaju bodove, dok Portugalci nisu neka nedodirljiva i uvjerljiva ekipa :!:

P.S. Nastasić, Mitrović i Đuričić nemaju "neke" obaveze, nego igraju za mladu selekciju mec sa Belgijancima za prvo mjesto u grupi... ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 feb 2014, 14:30

Pa to ti je obaveza. :)

Ma teska je grupa, Portugalci se uvek muce, ali se vade na kraju, njih ne mozes potceniti nikad, i oni imaju najjaci kvalitet u nasoj grupi. Danci i Jermenci su vrlo zajebane ekipe. Jedino Albance mozemo tuci onako lagano, ali to nece biti slucaj, jer ce atmosfera za te meceve biti vrlo naelektrisana.

Sve zavisi od pristupa i trenera, i sastava. Ako se opet bude manipulisalo sa sastavima, nema leba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 15:23

MaGiCa je napisao/la:Nemoj @marconato, bolan. Ispashce na kraju da smo "oteli" Gudelja BIH. ;)
BiH ti je trenutno najmanji problem. Valja ići u Tiranu ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 feb 2014, 15:36

Mislim da je Srbija izvukla najopasniju grupu, pa Hrvatska, pa mi. Portugal i Danska su se do sada cesce tukli za prvo mjesto, koje je Danska hladno sebi uzimala. Bit ce teska borba izmedju te tri reprezentacije. Albanija zna stvarno tvrdo odigrati, to smo mi nazalost dobro upoznali, a i Francuzi su se dobro namucili sa njima. Tu ce neko isto dobro prosuti bodove, pitanje je protiv koga ce biti nabruseni.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 23 feb 2014, 17:09

Realno mogli smo proći i bolje,jer u grupi nema klasične "kante za nabijanje",jer Jermenija i Albanija to nisu svakako,ali isto tako mogli smo dobiti teže protivnike od Portugala(koji se u kvalifikacijama često muči i zna visiti za plasman) i Danske,koja je ekipa za reskpekt,ali ništa više od toga,uz dužno poštovanje.Po kvalitetu tima,mislim da smo odmah iza Portugalaca i da ćemo uz ,nadam se,normalnog selektora boriti za 1.mjesto u grupi......Na Jermene treba posebno obratiti pažnju jer su u zadnja dva kvalifikaciona ciklusa bili veoma dobri,i definitivno nisu za potcjenjivanje.Albanija,realno najlošija selekcija.
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.