Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Koji bivsi NBA igrac je donirao bubreg sestri, te je poslije nastavio igrati u ligi?
A ovo je Ostertag...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Koji bivsi NBA igrac je donirao bubreg sestri, te je poslije nastavio igrati u ligi?

nacho je napisao/la:Ricky Pierce i Dale Ellis u sezoni 1990-91 u ekipi Milwaukee Bucksasezonu prije Pierce proglasen po drugi put u karijeri najboljim sestim igracem
inace mislim da i dan danas sa 23 poena u prosjeku drzi rekord najboljeg strijelca sa klupe
BernardBarnjak je napisao/la:Trener na slici je...?
Igrao je u NBA na poziciji beka.
Amar Dzeko je napisao/la:Jedini igrač koji je u rookie sezoni bio najbolji u svom timu u 4 najbitnija statistička parametra: poenima, skokovima, asistencijama, ukradenim loptama ?
Naravno da je biofilip13 je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Jedini igrač koji je u rookie sezoni bio najbolji u svom timu u 4 najbitnija statistička parametra: poenima, skokovima, asistencijama, ukradenim loptama ?
a nije bio rookie godine?
BernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
NeBernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
Amar Dzeko je napisao/la:NeBernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
Pa već sam ti napisao da je bio.filip13 je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:NeBernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
nije bio rookie godine?
Pa već sam ti napisao da je bio.[/quote]filip13 je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:NeBernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
nije bio rookie godine?
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:David Robinson?
LBJ?
ne vjerujem da su njih dvojica,robinson nije jer je imao stricklanda u ekipi,james je čini mi se imao boozera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.