AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 22:39

Ugasio sam nakon pokusaja Ramia ne mogu vise zivce gubiti,ako postoji gori nacin za izgubiti ovako vaznu utakmicu,razbijes ljude prvo poluvrijeme ne znaju jesu li dosli ili posli,u drugom poluvremenu gosti su kad se sve sabere 10 min nesto pokusavali i uspjeli su dati gol..naravno abate je tu da asistira da pomogne njima kad ne moze nama..poslije bonere nema mi mrzeg igraca.
FORZA MILAN

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 19 feb 2014, 22:40

Fuliš pušiš!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 feb 2014, 22:40

Htjeli mi priznati ili ne, ali Baloteli ovako motivisan je pola ove ekipe..
Steta, kaznili nas za propustene prilike, bas nismo imali srece veceras :(
Nakon prvog poluvremena sam napokon mogao reci to je taj Milan, napokon je igra licila na nesto, fali dobar organizator, Montolivo itekako nedostajao veceras. Bice bolje, nista jos nije gotovo..
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 22:40

soe je napisao/la:Atletico mnogo bolje fizicki spremna ekipa i zato dolazi do pobjede revans ce vjerovatno biti formalnost sa par komada u mrezi Milana.
uceram ti karinu. ako je ovo spremnost ti nisi normalan. pa ljustamo as citavu tekmu i date gol uz pomoc ebu hamze i ti mi dodjes ovdje pamtovar. ko sto mi u nas naza rekla. ma mrrrrrs :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 22:41

milanist je napisao/la:
soe je napisao/la:Atletico mnogo bolje fizicki spremna ekipa i zato dolazi do pobjede revans ce vjerovatno biti formalnost sa par komada u mrezi Milana.
uceram ti karinu. ako je ovo spremnost ti nisi normalan. pa ljustamo as citavu tekmu i date gol uz pomoc ebu hamze i ti mi dodjes ovdje pamtovar. ko sto mi u nas naza rekla. ma mrrrrrs :D
i ja citam i ne mogu da vjerujem da je ovo napisao :lol:
FORZA MILAN

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 22:43

Jel te stid to govorit jbt,koju si ti tekmu gledao :roll:

Glava gore,nije mi zao na ovaj nacin izgubiti. Borbom.
Draze mi je ovo,nego kad pobjede bez ikakve igre.

Ovo nije ni blizu zavrsenog,uvjeren sam da im mozemo nauditi u uzvratu,i to ce se i desiti.
Nije kriva ekipa sto u ekipi ima flopove tipa Abate,Bonera i slicni.

Forza Milan!! Forza Milan!!!!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 feb 2014, 22:44

****, ne znam jel mii mrze kad igramo ko karna a uzmemo il vako kad budemo bolji pa kura.c. Al nema veze samo naprijed

FORZA MILAN

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 19 feb 2014, 22:47

UrbyEmanuelson je napisao/la:
Jel te stid to govorit jbt,koju si ti tekmu gledao :roll:

Glava gore,nije mi zao na ovaj nacin izgubiti. Borbom.
Draze mi je ovo,nego kad pobjede bez ikakve igre.

Ovo nije ni blizu zavrsenog,uvjeren sam da im mozemo nauditi u uzvratu,i to ce se i desiti.
Nije kriva ekipa sto u ekipi ima flopove tipa Abate,Bonera i slicni.

Forza Milan!! Forza Milan!!!!!
Uh...
Precera ga druze. :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 feb 2014, 22:48

A je*at ga sad, nismo imali srece kao ovi sugavi mesari. Ubogaljise nam Silju i Marija. :twisted:

Ali to ti je fudbal, ne pobjedjuje uvijek bolji. Znao sam da ce nam dohakati one propustene prilike, a uveliko je uticala i nasa fizicka sprema gdje smo zadnjih dvadeset minuta totalno pali.

Sve u svemu, nije nedostizan rezultat. Bit ce neuporedivo teze u gostima, ali pokazalo se da mozemo dobro odigrati i ukrotiti Atletiko. A ni zaostatak nije tako veliki, tek jedan gol.
I dalje mislim da Atletiko ide dalje, ali na osnovu vidjenog, imamo i mi nekih razloga za nadanje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 feb 2014, 22:48

J*** im nene, dje je bio Gattuso sad da uleti da ih podrobi. Ubise se 2 najbolja igraca nam povrijedise. Nadam se da nije nista ozbiljno

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 19 feb 2014, 22:49

Ja ti mogu reci da osnovu ovoga sto sam vidio veceras i vasih zadnjih nekoliko tekmi niti cete osvojiti primeru a o lp da ne govorim.

Bolje da je Barsa bila, smorila pasovima, i razbila 0-3 nego ovo

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 feb 2014, 22:52

Ma jarane poseri ti ovakav Atletico samo ih je nafaka spasila. Realno najgori Milan u 30god ih je izdominirao igrom i Atletico nije šanse poštene napravio. Toliko o moćnom Atleticu. A to da je revanš formalnost vidjet ćemo još. Ovaj Atletico će ako prođe biti topovsko meso za ozbiljne ekipe poput Chelsea, Dortmunda i sl. a da ne govorim za Barcu ili Bayern.

Nego šta reći poslije ovakvog nesretnog poraza. J*** ti prekid više. 0-0 bi bio dobar rezultat za uzvrat ovako ostaje nada da se čudo može desiti. Momcima se nema šta zamjeriti pokazali su muda i svaka im čast. Idemo dalje. FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 feb 2014, 22:53

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Ja ti mogu reci da osnovu ovoga sto sam vidio veceras i vasih zadnjih nekoliko tekmi niti cete osvojiti primeru a o lp da ne govorim.

Dobro prvo poluvrijeme Milan jeste imao neke sanse ali drugo poluvrijeme Atletico bolji pogotovo zadnjih 20 minuta kad su samo oni napadali.
Zapitaj se je li realno uopste da Atletico osvoji primeru i ligu prvaka pored ovako mocnih ekipa.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 feb 2014, 22:55

soe je napisao/la:
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:

Dobro prvo poluvrijeme Milan jeste imao neke sanse ali drugo poluvrijeme Atletico bolji pogotovo zadnjih 20 minuta kad su samo oni napadali.
Zapitaj se je li realno uopste da Atletico osvoji primeru i ligu prvaka pored ovako mocnih ekipa.
Spansku primeru ce zavrsiti 3, a lp ispada ako prodju MIlana, jer veceras da je bila imalo zrelija i bolja ekipa od Milana 3 bi primili...

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 feb 2014, 22:58

Ojj jest mi krivo u pm, nismo zasluzili nikako ovaj poraz. Abateeee kiksaro, kako lose izbijanje, asistira covjek..
Uhh nista jos nije gotovo, nadam se da Baloteli nije ozbiljno povrijedjen, isto Rami i Sciglio. Rami odlican, pozitivno me iznenadio i mislim da je osigurao svoje mjesto u ekipi i za narednu sezonu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 22:59

I da,Taarabta obavezno otkupiti nakon zavrsetka posudbe,i veceras jedan od najboljih na terenu.Dominira.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 feb 2014, 23:02

Mislio sam da ce Urby biti flop al mu Abate zacera

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 19 feb 2014, 23:03

Ocekivano Milan bolji ali sta reci za neiskoristene prilike :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 feb 2014, 23:07

Da smo veceras izasli sa najjacom ekipom, skroz bi drugacija prica bila.
Ustvari, i ovako oslabljeni i ranjeni Milan ih je izdominirao, ali jednostavno nismo imali srece.

Atletiko mi je bio jedan od favorita, ali kad vidim kakvi su prljavi mesari, zelim im da ih neko dobro napuca naredno kolo LS. A sigurno hoce.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 feb 2014, 23:09

Poli mi se nekako gubio na krilu, bolje da ga je vratio u sredu nazad a Adel i Ricky iza Bale. Ne mora se bas forsirat ta 4-2-3-1 vazda.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.