HT 0-0 WINNeshkee je napisao/la:Milan - Atletiko TIP-PX(2.05)
Osmina finala Lige Sampiona, prvi mec. Veliki ulog je u pitanju. Milanu nimalo ne cvetaju ruze ove sezone. Promenili su i trenera, Alegrija je zamenio legenda ovog kluba, Klarens Sedorf, ali jos uvek nema preteranog boljitka, i neke hemije u ekipi. Slavili su u poslednjem mecu protiv Bolonje, sa 1:0, ali iskljucivo zahvaljujuci majstoriji, gospodina Marija Balotelija, koji je jos jednom pokazao, kakva je klasa od igraca. Sa druge strane, Atletiko igra sjajno ove sezone. Istina, doziveli su dva teska poraza u poslednje 2 nedelje, ali ne verujem da je to ostavilo velikog traga na ekipu. Bice dosta motivisani ovde veceras, medjutim ocekujem jednu mirniju utakmicu, i ne verujem da ce ceta Diega Simeonea srljati od starta. Ni Milan se nece preterano otvoriti, znajuci koliko je Atletiko opasan iz kontranapada. Ocekujem jedno takticko nadigravanja, dvojice trenera, dosta tvrdu i ne bas preterano dobru utakmicu za oko. Mozda se i rasplamsaju strasti, u drugom poluvremenu, ali ocekujem jedno mirnije prvo poluvreme, bez pogodaka sa obe strane.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vucevic over 13,5 1,90
Ne igra Varejao (will miss Wednesday's game against Orlando) kod Cavsa a Nikola je u dosta dobroj formi, zadnje tri ut.(19-13-19), te je odlicnim defanzivnim ekipama, Grizzliesima i Pacersima je ubacivao 13 i 19 poena.
Nakon povratka na teren, uglavnom igra dosta dobro, cesce prebacuje ovih 13 poena
16-12-14-16-14-10-19-13-19.
Protiv Zellera bi trebao imati prostora i sa 12-13 suteva + koje slobodno bacanje, definitivno moze ponovo ici preko 13 poena.
Ne igra Varejao (will miss Wednesday's game against Orlando) kod Cavsa a Nikola je u dosta dobroj formi, zadnje tri ut.(19-13-19), te je odlicnim defanzivnim ekipama, Grizzliesima i Pacersima je ubacivao 13 i 19 poena.
Nakon povratka na teren, uglavnom igra dosta dobro, cesce prebacuje ovih 13 poena
16-12-14-16-14-10-19-13-19.
Protiv Zellera bi trebao imati prostora i sa 12-13 suteva + koje slobodno bacanje, definitivno moze ponovo ici preko 13 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Deron Williams OVER 14.5 (1.85)
Imao je dosta vremena da se odmori i da dodatno spremi za tekmu, u karijeri je igrao za Utah i mislim da će imati šta da pokaže. Možda je više na osjećaj, ali nadam se da ovo ide preko..
Imao je dosta vremena da se odmori i da dodatno spremi za tekmu, u karijeri je igrao za Utah i mislim da će imati šta da pokaže. Možda je više na osjećaj, ali nadam se da ovo ide preko..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
S obzirom koliko je Simeone odigrao kontra mog tiketa a odlično za svoj tim i ovih 8Km je više nego odličan plus. Vidjelo se pri svakom kontaktu lopte i kretanju prema naprijed da su odlican tim i da su ovo trebali rijesiti vec na poluvremenu. Odigrano zrelo i na rezultat. I Milan imao svojih sansi ali takticki zrelija ekipa sada vec se smijem usuditi reci ide dalje.krmpotich je napisao/la:20:45 Milan - Atl.Madrid
Tip: 2(2,20)
Tip: 2/2(3,65)
Tip: F2(4,10)
Tip: David Villa (Atl.Madrid) (2,60)
Tip: Milan - Atl.Madrid(žk.4,5) (Više)(1,85)
_ Seriju A pratim neke dvije decenije na San Siru apsolutno nikada lošiji Milan dočekuje plavo-crvenu mašinu iz Madrida. O domaćini neću puno trošiti riječi. Njihova jedina vecerasnja prednost jeste iskustvo koje moze biti od krucijalne vaznosti u nokaut sistemu. U seriji A skupljaju bodove a da i oni sami ne znaju kakoIgra se svodi na individualne poteze pojedinca kojih u ovom timu ima 1-Balloteli. Ako on sta uradi dobro je, kada je to demonstrirao u zadnjem kolu i u 86-oj minuti opalio iz ocaja i donio svom timu 3 boda. Kupili su malog Tarabta, koji također puno mlati praznu slamu. I ovako krnjavom Milanu veceras fale: Montolivo, Muntari, Birsa i Robinho.
_ Na noge im dolazi super kompaktni Madrid. Kao i jucerasnjem mecu Pariza i Bayera ista situacija veceras. U svakoj liniji su superiorniji u odnosu na Milan. Strasan golman, zadnja linija mozda malo popusta ali vezni red+navala-strah i trepet. U Primeri imaju sansu da uzmu titulu nakon ihahaj godina. Koke, Ilda Turan, Costa+D.Villa ce raditi dar-mar super-propusnoj odbrani Milana. Posjed lopte ce takodjer biti na njihovoj strani tako da veceras samo dragi bog moze spasiti Milana od katastrofe. Ako ce koga odbrana Milana markirati to ce onda biti D.Costa tako da ce puno prostora ostati za Villu koji se vratio nakon duze pauze.
_ Sav dobitak od jucer: PSG+Ibra guram na ovaj mec. Picim po cenera u singlu svaku igru, ali kartone guram na cvaju. Uzmite ponesto za sistema, jer je prolaz vise nego izgledan.
To je to, ugodan tek
Krokodil je napisao/la:@Grokok ; Jel ti znaš samo pljuvati ili znaš nekad i postaviti neki tip/prijedlog?![]()
Moj sedmični, uplata 5 KM a dobitak oko 170 KM

LŠ ispoštovala, vidjet' ćemo sutra kako ću izaći sa LE.

sta znaci gg1?
01:00 Real Potosi - Aurora 1 1.55

3:3

3:3
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 20 feb 2014, 11:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
jel ima nesto od nba tipsera za vrcs ? kako vam se cini na Howarda preko i Brooklyna pobjedu ?
Gost daje go.luka77 je napisao/la:sta znaci gg1?

Da pitam vas koji se razumijete - granica na Bobcatse je 102,5 a po prikazanom (pogledaj sliku) možemo vidjeti da u zadnjih 5 susreta sa Pistonsima nisu prešli tu granicu.
Jel "se isplati" tj. jel value bet odigrati Bobcatse under 102,5 ?
Pa oni su sinoc igrali, ja pao samo na Bobcaste under, dali 108 koseva, gdje ti zivis pa kasnis 24 sata ? 
edit: vidi igraju i veceras, halali bgt.

edit: vidi igraju i veceras, halali bgt.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nije problem Puma, desi se.
Jel ima neko neki drugi prijedlog vezan za ovu utakmicu? Vidio sam da su stavili i hendicap +2,5 pa (opet pogledaj sliku) na osnovu prikazanog da u zadnjih 5 utakmica sa Pistonsima nisu pobjedili, vrijedi li odigrati kontra-hendi?
Obje opcije se plaćaju po kvoti 1.85

Jel ima neko neki drugi prijedlog vezan za ovu utakmicu? Vidio sam da su stavili i hendicap +2,5 pa (opet pogledaj sliku) na osnovu prikazanog da u zadnjih 5 utakmica sa Pistonsima nisu pobjedili, vrijedi li odigrati kontra-hendi?
Obje opcije se plaćaju po kvoti 1.85
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma bjezi od tih susreta, dvomeca koji se igraju u 48 sati

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
gost daje golluka77 je napisao/la:sta znaci gg1?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
DeRozan 22,5-manje
New York vise poena od 95
Lillard 20,5- preko
Duncan 18,5-preko
Dragic 22.5- manje
New York vise poena od 95
Lillard 20,5- preko
Duncan 18,5-preko
Dragic 22.5- manje
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dr.van nostrand imaš ti kakav prijedlog? primjetio sam da se razumiješ (barem više od mene) u ovaj enbea? 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lee 17,5 +
Wall 20,5 -
Atl-Wash under 206,5
Portl-SAS under 217,5
Wall 20,5 -
Atl-Wash under 206,5
Portl-SAS under 217,5
silver & black
silver & black
Kornere si fulaoKrokodil je napisao/la:win 0:2Krokodil je napisao/la:
win 0:0
win 9

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Hajd predji na temu chat i objasni mi kako? 
@dr. van - uzet' ću portland i sas under 217,5
gud lak svima!

@dr. van - uzet' ću portland i sas under 217,5
gud lak svima!

Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 19 feb 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nije 3:6 u kornerima.ado899 je napisao/la:Kornere si fulaoKrokodil je napisao/la:win 0:2Krokodil je napisao/la:
win 0:0
win 9
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Moja greska jbg mislio sam da je 11 bilo a gledao izmedzu arsenala i bayerna izvini krokodil 

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.