AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 19 feb 2014, 23:10

rope11 je napisao/la: Atletiko mi je bio jedan od favorita, ali kad vidim kakvi su prljavi mesari, zelim im da ih neko dobro napuca naredno kolo LS. A sigurno hoce.
to nas već otpiso ? :mrgreen:

Rami je pored Abatea krivac za gol, lopta leti Costi a Rami stoji pored njega i nepomično ga gleda. Iako je odigrao odličnu utakmicu.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 19 feb 2014, 23:10

Kakav debilan gol, Abbiatieva reakcija na nivou jednog djedice kojeg je motorika odavno napustila. :?

Valja se vaditi u revanšu, nije nemoguće kada pogledamo da domaćini za dvije noći nisu dali gola.

Teško je igrati na Calderonu, ali nije Milan bez šanse. Volio bih da odu da napadnu, a ne da taktički drže nulu čekajući jedan gol koji otvara meč. Ići napadački, bolje na gol više jer svakako odbrana ne obećava ništa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 feb 2014, 23:12

rope11 je napisao/la:Da smo veceras izasli sa najjacom ekipom, skroz bi drugacija prica bila.
Ustvari, i ovako oslabljeni i ranjeni Milan ih je izdominirao, ali jednostavno nismo imali srece.

Atletiko mi je bio jedan od favorita, ali kad vidim kakvi su prljavi mesari, zelim im da ih neko dobro napuca naredno kolo LS. A sigurno hoce.
Kakva crna dominacija nabroj mi te prilike iz drugog poluvremena koje je Milan imo.Predlazem ti da se ne sikiras oko protivnika Atletica u 1/4 finalu bolje se brini kako izboriti evropa ligu.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 23:14

soe je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Da smo veceras izasli sa najjacom ekipom, skroz bi drugacija prica bila.
Ustvari, i ovako oslabljeni i ranjeni Milan ih je izdominirao, ali jednostavno nismo imali srece.

Atletiko mi je bio jedan od favorita, ali kad vidim kakvi su prljavi mesari, zelim im da ih neko dobro napuca naredno kolo LS. A sigurno hoce.
Kakva crna dominacija nabroj mi te prilike iz drugog poluvremena koje je Milan imo.Predlazem ti da se ne sikiras oko protivnika Atletica u 1/4 finalu bolje se brini kako izboriti evropa ligu.
ajde ti nabroj sve atleticove sanse u citavoj utakmici bog te nejebo ja cu ti vise nabrojat Milanovi samo u drugom poluvremenu. prvo da ne spominjem kad smo vas pravili smijesni...

jarugo revans ima ne budi puno sigran :D ja ti kajm :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 feb 2014, 23:17

Ne mogu reci da sam nas otpisao, ali da se ne lazemo, ja prvi ne vjerujem da cemo uspjeti na gostucujem terenu preokrenuti rezultat. Pogotovo sa ovako oslabljenom ekipom.
Postoji neka nada, ali nisam jedan od onih koji na sve gleda sa ruzicastim naocalama.

Sreca pa se vraca Muntari (ko bi rekao da cu se njemu obradovati), upariti ga sa De Jongom pa lomiti noge sugavcima. Nije meni sto smo izgubili, 'ebi ga, desilo se, vec me razocarala ciganska igra. Onaj mali u bolnici zavrsio. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 feb 2014, 23:18

Kakva crna dominacija nabroj mi te prilike iz drugog poluvremena koje je Milan imo.Predlazem ti da se ne sikiras oko protivnika Atletica u 1/4 finalu bolje se brini kako izboriti evropa ligu.[/quote]

ajde ti nabroj sve atleticove sanse u citavoj utakmici bog te nejebo ja cu ti vise nabrojat Milanovi samo u drugom poluvremenu. prvo da ne spominjem kad smo vas pravili smijesni...

jarugo revans ima ne budi puno sigran :D ja ti kajm :D[/quote]

Ko ste vi a ko smo mi ? :?

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 23:19

rope11 je napisao/la:Ne mogu reci da sam nas otpisao, ali da se ne lazemo, ja prvi ne vjerujem da cemo uspjeti na gostucujem terenu preokrenuti rezultat. Pogotovo sa ovako oslabljenom ekipom.
Postoji neka nada, ali nisam jedan od onih koji na sve gleda sa ruzicastim naocalama.

Sreca pa se vraca Muntari (ko bi rekao da cu se njemu obradovati), upariti ga sa De Jongom pa lomiti noge sugavcima. Nije meni sto smo izgubili, 'ebi ga, desilo se, vec me razocarala ciganska igra. Onaj mali u bolnici zavrsio. :roll:
Ja mislio ovi nasi ce udarati,kad ono nas ljudi na domacem terenu izudarase :lol: pa sto smo essiena doveli da je makar koga sastavio kako treba :lol:
FORZA MILAN

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 feb 2014, 23:21

kakva asistencija Abatea za Diega Costu, očigledno uigrana akcija na drugu stativu :lol: šala mala, nemojte zamjerit' :mrgreen:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 feb 2014, 23:21

Initial reports: De Sciglio has a bruise and has sprained his ankle. #Milannews

Taarabt: "If the tie is over? I don't think so. We played a great game and we'll travel to Madrid to score some goals."

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 23:22

soe je napisao/la:Kakva crna dominacija nabroj mi te prilike iz drugog poluvremena koje je Milan imo.Predlazem ti da se ne sikiras oko protivnika Atletica u 1/4 finalu bolje se brini kako izboriti evropa ligu.

Ko ste vi a ko smo mi ? :?[/quote]

Pa vi ste vi,a mi smo mi :mrgreen:
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 feb 2014, 23:30

Mamu im je*em, uganuce gleznja. Moze biti pauza nekih petnaestak dana, ali kakav je ovaj ko od secera, ne bi me cudilo da se oduzi na mjesec, pa i vise. Sve zavisi od prirode povrede. :roll:

A onaj Essien se nije ni primjetio. Je*o ih i on i ko ga dovede. Abate takodjer. Hajvan bio i ostao.

A sad odoh spavati, iznervirah se bezveze. Aje laku noc. :)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 feb 2014, 23:32

rope11 je napisao/la:Mamu im je*em, uganuce gleznja. Moze biti pauza nekih petnaestak dana, ali kakav je ovaj ko od secera, ne bi me cudilo da se oduzi na mjesec, pa i vise. Sve zavisi od prirode povrede. :roll:
Brate dragi kako ga je cojk pokupio i Kličko bi pauziro 15 dana :mrgreen:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 19 feb 2014, 23:39

ahmad_tz je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Mamu im je*em, uganuce gleznja. Moze biti pauza nekih petnaestak dana, ali kakav je ovaj ko od secera, ne bi me cudilo da se oduzi na mjesec, pa i vise. Sve zavisi od prirode povrede. :roll:
Brate dragi kako ga je cojk pokupio i Kličko bi pauziro 15 dana :mrgreen:
:lol: :lol:

znaci opet Abate munja ce igrati :D
FORZA MILAN

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 feb 2014, 23:41

Koliko ste pratili Atletico do sada pokazujete u svojim potovima.Pa to je ekipa koja igra najzesci fudbal na Svijetu.Od 11 igraca na terenu njih 10 su mesari ali mesari koji znaju sta rade svih 90 minuta i na kraju isprovociraju ono sto su zeljeli.

Ne znam sta ste ocekivali od Atletica ? Neku leprsavu igru na San Siru ? Hellou , to ne prolazi makar Milan igrao sa B timom.Od pocetka sezone igraju na ovaj nacin kada su gosti i sasvim je realno da su iz 1 sanse zabili isto toliko golova.

Mnogo laksi zadatak za Milan bi bilo izbaciti Chelsea ili United od ovog Atletica sa kojim do kraja utakmice ne znas na cemu si.O tome cete svjedociti u uzvratu na Calderonu jer ce Atleticova igra biti susta suprotnost od ove igre kakvu su veceras demonstrirali...

Ekipa je dosla odigrati 0 , to su i uspjeli.Da su primili pogodak u ranijoj fazi otvorili bi se i utakmica bi grmila , ovako mozete zaliti za propustenim. ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 feb 2014, 23:51

soe je napisao/la:Kakva crna dominacija nabroj mi te prilike iz drugog poluvremena koje je Milan imo.Predlazem ti da se ne sikiras oko protivnika Atletica u 1/4 finalu bolje se brini kako izboriti evropa ligu.

Ko ste vi a ko smo mi ? :?[/quote]
pitao sam te nesto da nabrojis te sanse atleticove u drugom dijelu. gjd je zapelo junacino aaa?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 19 feb 2014, 23:59

niste imali srece veceras,imate tezak ali ispravan put i uz ovog trenera trebate biti strpljivi jer nije lako stvoriti ekipo a pojacanja nema jer nema para naravno.sretno u uzvratu

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 feb 2014, 00:00

" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 feb 2014, 02:29

Evo bas gledam reprizu utakmice,sad ce brzo i gol da padne.:D
Niste imali srece,al jbg nije ni Atletico kriv sto ima dobrog golmana.
Sto se tice te price o mesarima @johny je manje vise sve objasnio,na kraju krajeva u primeri ove sezone ih nije dobio ni Real ni barca.
Nisam ocekivao da cu na ovom dijelu foruma citati kuknjavu kako vas istukli,zar nije vazda bilo "u italiji sr igra muski fudbal"?
Ako Milan misli da prodje dalje moraz ce se DOBRO potuc na Calderonu,kao sto je i Real prije 10ak dana kada su ih dobili 3:0 drugacije nemate sanse.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 feb 2014, 08:36

@Johny vam je odlicno napisao ko je i sta je Atletico.
Ekipa koja u svakom momentu zna sta hoce, sreca ih pomazi sto je sastavni dio igre ali vas je belaj sto ste dobili najdiscipliraniju ekipu i ovom milanu je ovo najtezi protivnik.

Revans predvidjam rutinsko odradjivanje posla i sa stilom koji gaji Atletico na domacem terenu odbrana ce vam biti pod stalnim pritiskom a iz tog znate sta moze doci.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 feb 2014, 09:15

Bilo je za očekivati kaznu nakon silnih propuštenih prilika. Ekipa ima veliki problem s realizacijom. Atletico je odigrao standardno čvrst i organizovan meč u gostima, što se moglo i predvidjeti. Ako ništa, raduje me činjenica da je Milan jedno vrijeme dominirao protiv objektivno dosta jačeg protivnika. Nažalost, rezultat je ispao nepovoljan, no šta je tu je. Na Calderonu se mora igrati za gol više, jer odbrana definitivno ne ulijeva povjerenje.

Žao mi je zbog povrede De Sciglija, nije zaslužio da ga jedan mesar ponovo udalji s terena.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.