Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj AB sam i ja koristio, samo nije zlatni nego srebreni, ako nisi prob'o probaj puno je bolji od ovogtuzlak1987 je napisao/la:
I ja sam se na njega navukaogojzerica je napisao/la:Prejak.samozeljeznicar je napisao/la:
Niko nikad
Nije. U roku 10 dana će ti prići/javiti se 3-4 nove djevojke. Ako te interesuju, naravno.Gorki je napisao/la:Jel puno dati 113KM ,75ml ,za ovaj parfem?
Head je napisao/la:Vi fakat mislite da za zbariti trebu potreban je samo dobar parfem?
Onda si mega ružan, šta drugo da ti velim.Head je napisao/la:Vi fakat mislite da za zbariti trebu potreban je samo dobar parfem?
I ja sam to mislio dokjednu nisam zbario pijan uz znoj koji sve to pratiHead je napisao/la:Vi fakat mislite da za zbariti trebu potreban je samo dobar parfem?
InatSilanBosanski je napisao/la:Znam da je tema muski parfemi, ali da pitam zna li neko od vas dobar zenski parfem? Ne preskup, za poklon?
delko je napisao/la:naspricas i mirisis i sutra navecerNo 1
To je taj. Malo jest skup, priznajem, al eto za mene je stvarno fantastican, ne mogu garantirati za druge.InatSilanBosanski je napisao/la:Hvala Fidelis..Nemam trenutno priliku da odem do cm-a, ili neke parfemerije pa nasao sam ga na piku![]()
http://parfemizavas.****/artikal/2312 ... p-z-90-ml/
To je taj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.