fanatique 1899 je napisao/la:Samo veliki timovi preokrecu rezultat! OLYMPIQUE
Ma nemoj molim te, evo suze mi na oči od smijeha idu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
fanatique 1899 je napisao/la:Samo veliki timovi preokrecu rezultat! OLYMPIQUE
nije samo sto smo ih sa 3-0 nego sve u 2 polv. za nekih 13 min otrljali rukeHusso97 je napisao/la:fanatique 1899 je napisao/la:Kolko ste samo ljubomorni na najbolje, OLYMPIQUE de MARSEILLE!!!
alan_kardec, neznam kume, u sarajevu, po šopovima, hmm, imas jedan sop na Grbavici u sklopu Željinog stadiona, ima opreme od Marseille-a, Juventusa, ovako Italijanski i Francuski timovi, sto sto se tice ovih malih kao sto je Real, toga nema, a moze se naci jos od velikana Evrope, original stvari, za BL neznam...
Ma ja bogam na jadnike nisam ljubomoran, svaku utakmicu gubili pa dobili 2-1, sve minimalna prednost![]()
![]()
![]()
A da napomenem taj mali klub vas dobio 3:0 na Bernabeu, a pod tim kako Marseille_Unique(ti) kažeš mediteranskim suncem vam jedan igrač neću da mu sponjimem ime (jer će te odmah dehidrirati) kad čujete to ime sa 40 metara golčinu zavali, i Real vas sa 3-1 razvalio ko beba zvečku![]()
![]()
fanatique 1899 je napisao/la:Ima, sto nebi bilo? Ovdje svakodnevno dolaze brate djecurlija sto navija za neki Realcic iz Madrida, koji se bruka po Evropi, a i po Španiji, tim kojeg osramote klubovi kao sto su Getafe, Valladolid, Mallorka, a Barcu da nespominjem...
Sto se tice gnjavatora, to su valjda ovi nolajferi, djecurlija, imate browser igrice, imate counter strike, nije valjda da vam je jedina zabava na netu diviti se gigantu iz Francuske...
fanatique 1899 je napisao/la:Koga četveroligaš izbaci iz kupa, jel ono Real![]()
![]()
fanatique 1899 je napisao/la:Zar se raspravljas, mali ako si se iznerviro i umislio da vodis neku raspravu to je tvoj problem... Ovo je tema o Marseille-u, najboljem klubu na svijetu, kojem su cak i korner zastavice ultra, zato NO SPAM, za spamanje imate temu o nekom timu koji se zove Real, na cijoj temi je 215 stranica spamanje, odnosno prica o drugim timovima, prica o gigantima poput Barce i Marseille-a!
fanatique 1899 je napisao/la:A gotivan je ovaj mali husica, jedva ceka da ja sta napisem, idi igraj lopte il tako nesto, napisis zadacu, ispravi keca iz matematike
fanatique 1899 je napisao/la:Haj djete, idi okupaj ribice, ovo je tema Marseille, dosta vise tvojih glupiranja, neznam kako vise ti dopustaju da visis na ovoj temi...
fanatique 1899 je napisao/la:Eh konacno, posto su djeca otisla kupat ribice i popit mlijeko, da se nastavi jedna ozbiljna tema ili diskusija o najboljem timu na svijetu, Marseille. U EL igramo protiv totalnih autsajdera Kopenhagena, nismo mogli bolje izvuci, jer je to samo zagrijavanje, da se malo igraci naviknu, da pocnu jos ozbiljnije shvatati Euro utakmice. Što se tiče domaćeg prvenstva i kupa, nepojedivi smo, još da sudije sude kako treba, bilo bi puno lakše, al dobro, ipak smo mi najbolji tim na svijetu, pa ćemo lahko...
Zato ste onaj tim sto je Real Madrid izbacio iz LP, i nama je dosta da smo vas izbacili...kako bi vi onda tek prosli protiv njih mislim koliko bi vas naguzili Alcaronici na takav nacin sto ti gledas..fanatique 1899 je napisao/la:Nismo mi Real, da nas izbaci neki tim iz 4 lige...
da, a vama je mjesto u trecoj ligi posto vas je klub iz trece lige dobio.fabio je napisao/la:Zato ste onaj tim sto je Real Madrid izbacio iz LP, i nama je dosta da smo vas izbacili...kako bi vi onda tek prosli protiv njih mislim koliko bi vas naguzili Alcaronici na takav nacin sto ti gledas..fanatique 1899 je napisao/la:Nismo mi Real, da nas izbaci neki tim iz 4 lige...nasli ste bas preko koga cete u osminu finala LP preko tima kojeg izbaci 4ligas..pa kako niste mogli proci...jao jao jao
![]()
i nije 4lige nego 3lige
mislim prije 2 sedimce Real Madrid B ih je 2-1...znaci i Real Madrid B je bolji od vas..posto su oni dobili tim koji je nas
![]()
ma neka mi smo za prvacima 5 bodova..u PDWolverine je napisao/la:da, a vama je mjesto u trecoj ligi posto vas je klub iz trece lige dobio.fabio je napisao/la:Zato ste onaj tim sto je Real Madrid izbacio iz LP, i nama je dosta da smo vas izbacili...kako bi vi onda tek prosli protiv njih mislim koliko bi vas naguzili Alcaronici na takav nacin sto ti gledas..fanatique 1899 je napisao/la:Nismo mi Real, da nas izbaci neki tim iz 4 lige...nasli ste bas preko koga cete u osminu finala LP preko tima kojeg izbaci 4ligas..pa kako niste mogli proci...jao jao jao
![]()
i nije 4lige nego 3lige
mislim prije 2 sedimce Real Madrid B ih je 2-1...znaci i Real Madrid B je bolji od vas..posto su oni dobili tim koji je nas
![]()
a to boldano je jako smjesno, meni. za vas bi to trebal biti zalosno.
tax je napisao/la:sad ce se javiti unique i reci da ova jakna nije dovoljno unique
i da se ne uklpa u mediterasnski smek i miris mora
yao bgti pa za koga bi to treba navijatiCitizen-X je napisao/la:Ne mogu da vjerujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi, vi, mi, vi, vama, nas, nama, vas -![]()
![]()
![]()
Sve to 2000 km daleko rodjeni od nekih mjesta na planeti koja mozda nisu ni vidjeli okom - caste se jos i kunu jedan drugog zbog njih - umrli bi vam od smijeha i navijaci Reala i Marseja![]()
![]()
Bosanac je izgleda prava jedinica mjere za idiotizam.![]()
a koji je to vas svijetfanatique 1899 je napisao/la:Tvoja tema o Valensiji ima 44 stranice, ako smo mi idiotska tema, sta ste vi onda... Nismo mi ti koji gube od Lorienta, to je Lyon, pomjeso si nas, posto se i oni zovu Olympique, samo sto smo mi najbolji klub na svijetu, neznam kako si nas pobrko, al eto, jedan grad, jedan klub! Jos kad kolega "marseille_unique" dodje na forum...
kakve veze ima koliko tema ima stranica...ja samo kazem da je ovo idiotska tema jer ti, navijac sa dva accounta non stop pises gluposti o marseilleu kao najboljem klubu na svijetu, a raja se lozi na to i podjebaje te...fanatique 1899 je napisao/la:Tvoja tema o Valensiji ima 44 stranice, ako smo mi idiotska tema, sta ste vi onda... Nismo mi ti koji gube od Lorienta, to je Lyon, pomjeso si nas, posto se i oni zovu Olympique, samo sto smo mi najbolji klub na svijetu, neznam kako si nas pobrko, al eto, jedan grad, jedan klub! Jos kad kolega "marseille_unique" dodje na forum...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.