Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Burberry46 » 20 feb 2014, 19:51

Ja mislim da igraju sa najmanje 50%, steta za ove sanse moglo je biti najmanje 3-0!
Bravo Osvaldo na prvom golu u dresu Juventusa!

U drugom poluvremenu se mora zabiti jos golova!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 20 feb 2014, 19:51

Trabzonspor nula od ekipe, samo je problem sto Juve to ne koristi. U osnovi veoma losa partija Juventusa, iako gosti nistu nista pokazali. Odbrana nesigurna u predaji lopte, i ne kontam sta se desava sa Bonucciem i Ogbonom pa onako napamet igraju. Ja sam izbrojao 6 izgubljenih lopti. Sreca sto gosti nisi sposobni iskoristiti pogresko i tako kazniti nonsalanciju odbrane...

Fali vise žara i ozbiljnosti veceras, jer osim Marchisa i Osvalda ostatak ekipe prosjecan...

Forza Juve!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2014, 19:52

Osvaldo i Peluso su takodjer ok, ni Isla nije los..ne moze vise sa one pozicije.. Pirlo isto prolazna ocjena...Tevez je MORAO dati jednu od onih sansi, koji mu je vise q u evropi...ne mogu hvalit napadaca kad fula onakve dvije situacije posebno u eliminacijama.

Peluso kako igra poziciju koja ni u snovima nije za njega pruza sasvim ok partije u posljednje vrijeme..spreman je ko i Kijelini da igra lijevog bocnog, stavi Djordja ne bi bio nista bolji tu...cini mi se da i pametnije ide u startove, nema vise kidanja nogu protivnicima..

kad bi to nekako izbacio bio bi on pristojan 6.stoper i backup lijevi full bek, nikako ovo "krilo"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 feb 2014, 19:52

Sissoko je napisao/la:To je najveca mana Antonia Contea dopusta odbrani da radi ono sto joj nije posao a primaju glupe golove.
Treba reći i da zbog stila koji furamo već 3 godine previše Pirlo i kompanija vraćaju loptu nazad, to fakat nervira, podsjeća me na našu repku dok je Slišković bio selektor, na svaki pritisak mi inače vraćamo do Gigia što je iritantno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 feb 2014, 19:53

Ovo mene liči neka neku rekreativnu utakmicu od igrača do navijača, nizak je ovo nivo fudbala večeras! Tevez se trudi, ali je morao dati bar jedan gol, šteta što Isla nije zabio, danas je dobar.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 feb 2014, 19:53

Stranac je napisao/la:Spominjati Bonuccija pored živog Ogbonne danas je smješno. Ogbonna je bio katastrofalan.

Šteta zicera, moglo se ovo već riješit.
Ne, spominjati čovjeka koji igra na kapaljku i svaku petu utakmicu, a očekivati da odigra bez greške, pored čovjeka koji je standardni prvotimac i kojem se gaće napune u svakoj iole bitnijoj utakmici je smiješno. Kad se Marchisia moglo poslati na klupu, može Boga mi i ovoga.

Ogbonna je imao par grešaka, ali daleko više problema je stvorio Bonucci svojim pogrešnim dodavanjima, i to pazi, kroz sredinu. Osnove osnova ne zna. Ne znam da je i jedno dodavanje odradio kako treba.

Inače, odlično ovo izgleda, pristup veoma ozbiljan, a stvorili smo par fenomenalnih šansi. Šteta, moglo se ovo riješiti već u prvom poluvremenu. Tevez fantastičan, preorao je teren, jedino je bio sebičan u onoj jednoj situaicji kad je šutao sa strane, a imao Claudia samog u 16.

Peluso svakim dodirom pokazuje svoju ograničenost. Nevjerovatno je koliko nema ni truna vizije, ne vidi očita utrčavanja Teveza i Marche u prostor nego samo vraća unazad loptu.

Zabiti još jedan gol i privesti ovo mirno kraju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 feb 2014, 19:53

A jbt šta Tevez promaši sve. Žalosno.

Ogbonna i Bonucci kriziraju k'o da su na nekom teškom skunku. Tramali, dope, gudra ili šta već ... ljudi nisu dobri ni sekunde.

Moralo se otići na dva gola razlike ... moralo. Koštaće nas ovo ako se nastavi trend igara u eurokupovima. Il imaju tu psihološku blokadu pred golom ili ljudi jednostavno imaju neviđene sreće protiv nas.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 20 feb 2014, 19:54

Sa 4-3-3 ovi hadalji ne bi mogli izaći sa svoje polovine. Bez potrebe igramo sa 3 stopera još dodaš Pelusa krampu i imaš vrlo tromu liniju. Ne razumijem Contea, ali baš.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 20 feb 2014, 19:54

Nedved11 je napisao/la:Trabzonspor nula od ekipe, samo je problem sto Juve to ne koristi. U osnovi veoma losa partija Juventusa, iako gosti nistu nista pokazali. Odbrana nesigurna u predaji lopte, i ne kontam sta se desava sa Bonucciem i Ogbonom pa onako napamet igraju. Ja sam izbrojao 6 izgubljenih lopti. Sreca sto gosti nisi sposobni iskoristiti pogresko i tako kazniti nonsalanciju odbrane...

Fali vise žara i ozbiljnosti veceras, jer osim Marchisa i Osvalda ostatak ekipe prosjecan...

Forza Juve!
Marcha ništa nije uradio k'o ni pola ekipe.

Isla uz Teveza daleko najbolji na terenu. Loše je ovo.

A ti Ultra ako misliš da Peluso dobro igra ti veze o fudbalu nemaš. Igra zato što niko osim Ase i njega ne mogu igrat tu poziciju. On je deseti štoper jbte.
Allegri je gospodin!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 feb 2014, 19:54

Osvaldo majstorski, hladnokrvno.
Ostalo nije vrijedno spomena, Tevez, Ogbonna & Bony :roll:
Ja te volim, volim Željo..

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 20 feb 2014, 19:56

Hajd sto Tevez solira pred golom, nego me zivcira kad Isla pocne glumiti Ronalda, umjesto da gleda slobodnog igraca i assitira. Opet ponavljam Marchiso i Osvaldo po mom sudu zadovoljili, ostali izgubljeni ili nisi jos usli u tekmu...

Turci dosli da izgube casno bez pretenzija ka golu.
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 20 feb 2014, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 20 feb 2014, 19:57

IlCapitano je napisao/la:
Ogbonna je imao par grešaka, ali daleko više problema je stvorio Bonucci svojim pogrešnim dodavanjima, i to pazi, kroz sredinu. Osnove osnova ne zna. Ne znam da je i jedno dodavanje odradio kako treba.
Ogbonna je dva puta dao loptu za prilike, samo što Turci blage nemaju. prvi put se sapleo i izgubio loptu, Bonucci stigao i zatvorio.

Drugi put bacio loptu u noge i ostao ukopan na mjestu umjesto da pokriva stranu.

Nemojte vazda na Bonuccija, večeras Ogbonna dominira. ;)

A to što ne igra mu niej opravdanje da kad igra ispada kako hoće? Generalno nisam zadovoljan stoperima i ne ulijevaju mi nikakvo povjerenje. Kamo sreće da je drugačije.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 20 feb 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 20 feb 2014, 19:58

Ovo je sa 50% snage, nema potrebe za kritike i nešto više. Čekamo šansu svoju, a bilo ih je još 2-3 pored gola..... biće i u drugom i to je to, valjda će i ući još neka.

Dobro je to, nema potrebe trošiti snagu, jedino nas realizacija muči, ali zabićemo bar još jedan aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 20 feb 2014, 19:58

Ako ne dadnu još dva gola više nemamo šta pričat. Obore l' me na kladari neće dobit albansku robu.
Allegri je gospodin!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 feb 2014, 19:58

U kojem ozbiljnom europskom timu, pogotovo u ovim koji igraju Ligu Prvaka je dopusteno toliko slobode stoperima da salju duge lopte i pokusaju kreirat napade? U kojem? niti u jednom ozbiljnom klubu, Conte stvarno sere.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 20 feb 2014, 19:58

Joj ovo mi je najmrži jedan se brani na uštrb drugog, a obojica katastrofa. Bonucci i Ogbonna su najlošiji na terenu bez konkurencije.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 feb 2014, 19:59

Samo da imamo tog lijevog beka, da bude i korisna lijeva strana, ovako nista
1946

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2014, 20:00

igra zato sto to nije uopce njegova pozicija..prirodna mu je koliko i da stavis Ogbonu ili Kijelinija tu i ocekujes da probijaju po strani, citaju igru, salju neke lucidne pasove, centriraju itd itd...

mozda je "dobra igra" jaka rijec, ali igra maksimalno u skladu sa svojim mogucnostima na mjestu koje nikako nije za njega...to nije njegova krivica, on bi u Juventusu stao i na go da ga Konte stavi, krivica je to idiota u upravi koji je dozvolio da stoper/ klasicni defanzivni bek bude prva zamjena za Asu vec tri prelazna roka ;)

ne mogu kritikovati igraca koji se maksimalno trudi na mjestu koje igra samo silom prilika i usput manje grijesi od pojedinaca na prirodnim pozicijama..ustvari uopce ne grijesi..

sta treba bojkotovati i ne igrati tu poziciju niko u ovom timu kad nema Ase, koga god da stavis osim Vidala ne bi bio nista bolji...Bane Ivanovic je desni bek svjetske klase, stavi ga na mjesto Listajnera bio bi NULA ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 feb 2014, 20:03

AdamSmith je napisao/la:Joj ovo mi je najmrži jedan se brani na uštrb drugog, a obojica katastrofa. Bonucci i Ogbonna su najlošiji na terenu bez konkurencije.
+1
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 20 feb 2014, 20:04

Sissoko je napisao/la:U kojem ozbiljnom europskom timu, pogotovo u ovim koji igraju Ligu Prvaka je dopusteno toliko slobode stoperima da salju duge lopte i pokusaju kreirat napade? U kojem? niti u jednom ozbiljnom klubu, Conte stvarno sere.
Bonucci ima sve kredite ovog svijeta kad je u pitanju Juventus. Citav svijet vidi sto one nece da vidi, al eto, on je gazda i moramo se sloziti sa Contevim izborom.

Ogbona se trazi i mogu shvatit njegovu nesigrunost jer nije jos standardan i nema kontinuitet. Dok Bonucci nema vise opravdanja za kiksove...

Peluso prespora za poziciji koju igra i uglavnom usporavao napade. Nedaj Boze da ostanemo bez Asamoha, patnja bi bila gledati njega...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.