NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
u kojoj sezoni i u kojoj ekipi su tri igrača imala više od 39 minuta prosječno i više od 22 poena prosječno?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za mene to je jednostavnofilip13 je napisao/la:u kojoj sezoni i u kojoj ekipi su tri igrača imala više od 39 minuta prosječno i više od 22 poena prosječno?
a onda sam pogledao sezona 1969/70 svi preko 41 min
a onda pogledam da te iste sezone dodamo Happy Hairston i on je preko 39 min i 20 p znaci 4 igraca
Kobe Bryant je napisao/la:Za mene to je jednostavnofilip13 je napisao/la:u kojoj sezoni i u kojoj ekipi su tri igrača imala više od 39 minuta prosječno i više od 22 poena prosječno?Jerry West - Elgin Baylor - Wilt Chambrlain ovo sam znao odmah iz glave jer samo je ta trojka bila , ostalo su dvojke bile
a onda sam pogledao sezona 1969/70 svi preko 41 mini svi preko 24 p (znaci ima jos neko ili )
a onda pogledam da te iste sezone dodamo Happy Hairston i on je preko 39 min i 20 p znaci 4 igraca
tačno,ta trojica,hairston nije imao preko 22 poena
p.s. naknadnom provjerom uvidio sam da sam zaboravio na trio TMC iz warriorsa u sezoni 90-91
Nisu samo oni, trojka iz GS-a 91, Richmond, Mullins i Hardaway su svi imali preko 22 poena prosjecno, ovo znam jer sam postavljao to pitanje 
koji igrač je imao deset uzastopnih sezona dvocifren prosjek skokova i jednocifren prosjek poena?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Worm ?filip13 je napisao/la:koji igrač je imao deset uzastopnih sezona dvocifren prosjek skokova i jednocifren prosjek poena?
Kobe Bryant je napisao/la:Worm ?filip13 je napisao/la:koji igrač je imao deset uzastopnih sezona dvocifren prosjek skokova i jednocifren prosjek poena?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koji igrac je postigao najvise poena u produzetku i koliko?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Arenas, 15 ili 16 ?BernardBarnjak je napisao/la:Koji igrac je postigao najvise poena u produzetku i koliko?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:Arenas, 15 ili 16 ?BernardBarnjak je napisao/la:Koji igrac je postigao najvise poena u produzetku i koliko?
Jeste. Ali cini mi se da je ovo pitanje vec jedno bilo na ovoj temi! Nebitno, pogodio si.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
koja 4 igrača su u sezoni 91-92 imala preko 20 poena,11 skokova i 2 blokade prosječno?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:koja 4 igrača su u sezoni 91-92 imala preko 20 poena,11 skokova i 2 blokade prosječno?
Hakeem, Robinson, Ewing... Karl Malone?
A mozda cak i Dikembe Mutombo & Brad Daugherty.
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koja 4 igrača su u sezoni 91-92 imala preko 20 poena,11 skokova i 2 blokade prosječno?
Hakeem, Robinson, Ewing... Karl Malone?
A mozda cak i Dikembe Mutombo & Brad Daugherty.
prva trojica da,ostali ne
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Larry Nance, Kevin Willis?
BernardBarnjak je napisao/la:Larry Nance, Kevin Willis?
ne
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Rony Seikaly?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.