NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

bax08
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la bax08 » 14 feb 2014, 16:06

Jedno je šta bi ja volio a realnost je sasvim nešto drugo,Mentalitet je nešto treće.Ljudski je nadati se i biti optimista al ja sam to bio kad su Bosna (VISOKO) i TOŠK ulazili prije nas ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 feb 2014, 16:29

bax08 je napisao/la:Jedno je šta bi ja volio a realnost je sasvim nešto drugo,Mentalitet je nešto treće.Ljudski je nadati se i biti optimista al ja sam to bio kad su Bosna (VISOKO) i TOŠK ulazili prije nas ;)
+1 Potpis
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 feb 2014, 15:39

Radnik Bijeljina - Bratstvo (Mrković) 1:1

Radnik poveo 1:0, Bratstvo izjednačilo preko Mrkovića...šef veli super tekma, prezadovoljan i igrom i zalaganjem, kako kaže "to je ono što tražim i kako želim da ekipa izgleda"

dodaje još da je Bratstvo i prema igri i prema šansama trebalo dobiti

naredna je na redu generalka protiv Travnika, igra se sl. subotu a gdje i u koje doba, saznat ćemo
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 feb 2014, 02:02

Amir Mrkovic ;)
Pogledajte video .....
" onclick="window.open(this.href);return false;

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 16 feb 2014, 21:30

Vidim počele se igrat utakmice sa premijerligašima, fino fino..Bratstvo ekipa za respect i to veliki, uz Slobodu glavni kandidat za viši rang, sa jako dobrim Radnikom odigrat 1-1 i to na njihovom terenu nije mala stvar.
Ovaj Mrković vam je strašan igrač, da samo kakva država već bi imao svijetlu budućnost.
Puno sreće u nastavku prvenstva.

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 16 feb 2014, 23:26

samozeljo1987 je napisao/la:Vidim počele se igrat utakmice sa premijerligašima, fino fino..Bratstvo ekipa za respect i to veliki, uz Slobodu glavni kandidat za viši rang, sa jako dobrim Radnikom odigrat 1-1 i to na njihovom terenu nije mala stvar.
Ovaj Mrković vam je strašan igrač, da samo kakva država već bi imao svijetlu budućnost.
Puno sreće u nastavku prvenstva.
Mrković je uz Poturalića i Kahrimanovića veliki potencijal kojeg u omladinskom pogonu nije bilo zadnjih 10 godina sigurno.Također i vama puno sreće u nastavku prvenstva i da bar jedan pehar ove godine dođe na GRBAVICU ;)

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 feb 2014, 14:43

Zaista je žalosno što momci poput Mrkovića, Kahrimanovića, Poturalića itd. ne mogu da dobiju pravu šansu. To je problem u cijeloj državi, uglavnom, ne samo u Bratstvu. Njih ozbiljnija minutaža čeka možda tek u dvadesetim, a tad voz već prolazi za neku ozbiljniju karijeru i moguću korist, kako za samog igrača, tako i za klub. Koliko je samo takvih potencijala ugušeno zbog raznoraznih stručnjaka u bh. klubovima. :roll:

Ovi navedeni momci su sigurno dosad pokazali da su dorasli barem ovom rangu takmičenja i sigurno da bi mogli pokazat podjednako, ako ne i više, od tih tzv. provjerenih igrača, ali čisto sumnjam da će dobit neku ozbiljnu minutažu i u nastavku sezone. Još ljudi uveli ono pravilo o U-21 igračima, ali se i za to našlo rješenje u vidu onih izmjena u prvim minutama utakmica. :| Ipak, nadam se da za Mrkovića, a i za ostale, još uvijek nije kasno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 17 feb 2014, 18:00

GracanicaAA je napisao/la:Amir Mrkovic ;)
Pogledajte video .....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazalost igra za NK Bratstvo.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 20 feb 2014, 21:11

Daso sigurno puca na PL, zato sto se zna dugo godina sa jednim Talijanom.Oni su se dogovorili da Bratstvo mora uci u PL jer ce ovaj Talijan uradit Svlacionice ispod trebina, napravit ce dodatne trebine iza gola i tamo sa strane, dovest ce par dobrih igraca sa strane, uradit ce sve za Uslove za PL.
Pa vi sad vidite :)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 feb 2014, 21:29

GracanicaAA je napisao/la:Daso sigurno puca na PL, zato sto se zna dugo godina sa jednim Talijanom.Oni su se dogovorili da Bratstvo mora uci u PL jer ce ovaj Talijan uradit Svlacionice ispod trebina, napravit ce dodatne trebine iza gola i tamo sa strane, dovest ce par dobrih igraca sa strane, uradit ce sve za Uslove za PL.
I šta bi kad se ti probudi :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 20 feb 2014, 21:31

GracanicaAA je napisao/la:Daso sigurno puca na PL, zato sto se zna dugo godina sa jednim Talijanom.Oni su se dogovorili da Bratstvo mora uci u PL jer ce ovaj Talijan uradit Svlacionice ispod trebina, napravit ce dodatne trebine iza gola i tamo sa strane, dovest ce par dobrih igraca sa strane, uradit ce sve za Uslove za PL.
Da nije Berlusconiji.. :lol: :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 feb 2014, 21:32

Trebine? :?
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 feb 2014, 21:33

oplakah :D :D ....pa dal je moguce,jbt :lol: :lol: ...dogovorili se daso i zabar da bratstvo ulazi..i to sve sa novim svlacionicama,tribinama i igracima sa strane :D :D ....zabaru ce bit jednostavnije da prebaci bratstvo u seriju A :D :D ..ne mogu da vjerujem da pusite ovu demagogiju al et :D :D ...nasmijalo me do suza,majke mi :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 feb 2014, 21:34

Prije će bit Nusretoni :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 21:36

da mi je samo znati zasto pojedini napadaju ovog lika kad kaze da ce se Bratstvo boriti za premijer ligu ili da ciljaju na premijer ligu iako ne djelim to misljenje jer su mogli oni davno da udju u premijer ligu ali nisu htijeli takoreci ali opet mi je krivo zasto pojedini odmah napadaju njega ... pa vece sanse imaju Rudar iz Kaknja i Bratstvo da se bore za prvo mjesto sa Jedinstvom nego Sloboda ...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 20 feb 2014, 21:43

Ma ne napada ga niko bolan al ovo što priča može samo pop...t neko ko visi po čitav dan u caffeu Daso i srce mu je puno kad ga Brko pošalje da mu uplati tiket u kladari. Ko imalo konta svojom glavom zna da su šanse za to ravne tome da će kometa pogodit našu planetu u ljeto 2014. godine. Kao prvo tribine se mogu napravit samo iza JZ gola tj. strana od TPA jer sa suprotne strane je školsko dvorište a zemljište nasuprot postojeće tribine, pardon TREBINE je od Husanovića a od njih nikad niko ništa nije kupio nit će kupiti. Prije će oni od Dase kupit stadion nego obrnuto :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 feb 2014, 21:46

anonymous001 je napisao/la:da mi je samo znati zasto pojedini napadaju ovog lika kad kaze da ce se Bratstvo boriti za premijer ligu ili da ciljaju na premijer ligu iako ne djelim to misljenje jer su mogli oni davno da udju u premijer ligu ali nisu htijeli takoreci ali opet mi je krivo zasto pojedini odmah napadaju njega ... pa vece sanse imaju Rudar iz Kaknja i Bratstvo da se bore za prvo mjesto sa Jedinstvom nego Sloboda ...
znao sam..ocami :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 feb 2014, 22:00

evo da vam samo kažem da taj italijan otvara neku firmicu u gračanici u skorije vrijeme,znači njegov plan je da zaposli 20-30 radnika,već je 70% sve završeno,plan renoviranja stadiona za sljedeću sezonu,čovjek je uplatio na račun NK BRATSTVO nekoliko hiljada KM(igračima redovne plate za čitavu polusezonu),a priča se da će on najvjerovatnije preuzeti klub jer načelnik se povlači na kraju sezone.sve u svemu čovjek je vidio prosperitet tu,eh sad ko će ući u PL,ko neće to neznam,samo znam za ovu priču oko tog italijana.biće teško iBRATSTVU I SLOBODI I svima koji konkurišu za prvo mjesto.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 feb 2014, 22:05

7april je napisao/la:evo da vam samo kažem da taj italijan otvara neku firmicu u gračanici u skorije vrijeme,znači njegov plan je da zaposli 20-30 radnika,već je 70% sve završeno,plan renoviranja stadiona za sljedeću sezonu,čovjek je uplatio na račun NK BRATSTVO nekoliko hiljada KM(igračima redovne plate za čitavu polusezonu),a priča se da će on najvjerovatnije preuzeti klub jer načelnik se povlači na kraju sezone.sve u svemu čovjek je vidio prosperitet tu,eh sad ko će ući u PL,ko neće to neznam,samo znam za ovu priču oko tog italijana.biće teško iBRATSTVU I SLOBODI I svima koji konkurišu za prvo mjesto.

:roll:

ima li ime i prezime taj žabar?
Pobjeda je bolja od orgazma!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 feb 2014, 22:07

Ajde ljudi nema potrebe za podjebavanjem pa **** ga jel to ne postoji mogucnost da je neki talijan zagrijan da preuzme Bratstvo i pokusa napraviti veliki klub ? Jbga ne mora znacit i da nije istina pa bratimljeni smo sa nekim gradom tamo mozda i to ima veze ko ce ga znati.... Ima Daso stelu svugdje u svijetu nadam se pozitivnom ishodu iz ovoga a ako se desi ovo sto sam ja nacuo bice super :D
www.nkbratstvogracanica.com

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: SeadT, VivaLaLiberta i 14 gostiju.