NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 23:42

fukaratz je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:bit cete zguzeni na Tusnju i to je to ;) moram malo anonimnog i ovog djecacica podjebavat :!:
pa dobro vi ste vec zguzeni u Bihacu :lol: :lol:
pa jesmo bilo je tu nekih drugih stvari, nekih dugova koji su se trebali vratiti al nebitno. bitno je da cete biti docekani kako i zasluzujete te da ce vase silovanje biti prenoseno na televiziji :lol:
pa nista mi bolje od vas ni ne ocekivamo zbog takvih kao sto si ti a nek vam kazu oni iz Tuzle koji su bili u Bihacu kad je igrala Sloboda kako su oni docekani ali opet nema veze! mi smo ljudi za vas uvijek bili, malo je reci ljudine!
a nas barem nece doci trojica u Tuzlu kao sto je vasih doslo u Bihac ;)

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 20 feb 2014, 23:45

fukaratz je napisao/la:Toro pa vi igrate po vukojebinama kroz citavu istoriju kluba :lol: od nastanka imate par sezona poslje rata u najvisem rangu i to je to :lol: :lol: budi mi pozdravljen
doslo vrijeme da nas vi zamjenite, mogu samo pozeljeti srecu i da se dobro zabavljate :mrgreen:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 feb 2014, 23:50

I onda dođu Tuzlaci i prozivaju kako na ovoj temi nema ozbiljnih diskusija, a svu neozbiljnost oni donose sa treceg mjesta najusranije lige na svijetu!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 feb 2014, 00:37

Majke mi poceli ste pretjerivati,vise sa ovim provokacijama.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 21 feb 2014, 00:43

Muka mi je doci na ovaj forum. Kako ce tek biti nakon utakmice vec unaprijed znam, samo rezultat ne znam :D Pruzit cu ruku svima ako Sloboda pobjedi i dalje nastaviti pratiti ekipu jer nije to jedino kolo u ligi. Samo mogu jos reci da ekipa nije taraba kao sto je receno ovdje. Zahvalite Bogu sto Azmira imate i da niste prolazili proslih godina ono sto smo mi prosli. Pozzz

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2014, 05:21

Iceplayer je napisao/la:
Necu nista reci, ali necete moci igrati na vasu glavnu kartu, kupovanje utakmica...

kakmo je to nasa glavna karta kupovanje utakmice?..mi da to radimo usli bi prosle godine, pa nebi ni ispali iz lige..mi nigdje nismo kupovali mi jeidno mozemo platiti nekome da se ne prodaju nasim konkurnetima i to je to...ja kako znam vi ste dobili nekoliko utakmica prosle godine za opstanak na taj nacin zar ne?..ali nije ni bitno samo neistinu si tu napisao sto se tice Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2014, 05:25

Bihac96 je napisao/la:Majke mi poceli ste pretjerivati,vise sa ovim provokacijama.

ovo je da bog sacuvaj..ali smirit ce se valjda ..samo sta se sve ispise ovdje ovo nije normalno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 feb 2014, 10:23

SaltCityAttack je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Necu nista reci, ali necete moci igrati na vasu glavnu kartu, kupovanje utakmica...

kakmo je to nasa glavna karta kupovanje utakmice?..mi da to radimo usli bi prosle godine, pa nebi ni ispali iz lige..mi nigdje nismo kupovali mi jeidno mozemo platiti nekome da se ne prodaju nasim konkurnetima i to je to...ja kako znam vi ste dobili nekoliko utakmica prosle godine za opstanak na taj nacin zar ne?..ali nije ni bitno samo neistinu si tu napisao sto se tice Slobode
Ove zadnje godine niste imali para da kupujete, ali svi znaju da ste uvijek kupovali utakmice...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 feb 2014, 10:41

Naravno,svi kupuju ,baš kao što je Jedinstvo kupilo tekmu u Orašju ove sezone.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 feb 2014, 10:59

Zodiac je napisao/la:Naravno,svi kupuju ,baš kao što je Jedinstvo kupilo tekmu u Orašju ove sezone.
Haha ma nije Jedinstvo nista kupilo nego smo pobjedili kvalitetom.. :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 feb 2014, 12:27

ma naravno jedinstvo,sila,premjer liga je vec vasa,svi drugi su tu samo da popune kvotu da bi prvenstvo bilo regullarno,jbt cudi me da nemate vec 6,7 titula u premjer ligi,i zadnjih 10 godina ste u ovoj sabaniji jer nezelite u pl,ta ce pa vama je zao da gazite sve redom,to je to...sve frustracije vase,i dizanje pokazat ce se u prvenstvu,dotad pozzz za sampione pod boricima :roll:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 feb 2014, 13:04

wienultras je napisao/la:ma naravno jedinstvo,sila,premjer liga je vec vasa,svi drugi su tu samo da popune kvotu da bi prvenstvo bilo regullarno,jbt cudi me da nemate vec 6,7 titula u premjer ligi,i zadnjih 10 godina ste u ovoj sabaniji jer nezelite u pl,ta ce pa vama je zao da gazite sve redom,to je to...sve frustracije vase,i dizanje pokazat ce se u prvenstvu,dotad pozzz za sampione pod boricima :roll:
Upravo tako, nek si nesto realno rekao :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 feb 2014, 13:58

Iceplayer je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ma naravno jedinstvo,sila,premjer liga je vec vasa,svi drugi su tu samo da popune kvotu da bi prvenstvo bilo regullarno,jbt cudi me da nemate vec 6,7 titula u premjer ligi,i zadnjih 10 godina ste u ovoj sabaniji jer nezelite u pl,ta ce pa vama je zao da gazite sve redom,to je to...sve frustracije vase,i dizanje pokazat ce se u prvenstvu,dotad pozzz za sampione pod boricima :roll:
realno je da ce se vasa igra raspasti nakon,4,5 kola ako nista do zadnjeg kola bicemo u bod,dva ali hajde neka vrijeme pokaze svoje
ako hoces realno,muka mi je sto neidu dva kluba,hebem ti ligu sa obarskim,leotarima,slavijama,vitezovima,jedni nemaju ni stadion,drugi ni prvih 11 ali imaju licencu :!: dok klubovi ko sloboda,rudar,jedinstvo sa odlicnom infrastrukturom,relativno,za nase uslove dobrim finansijama igraju federalnu,hebem ti i savez i ligu ali neka ima pravde doce sve na svoje mjesto,sto rece ciro,hebacemo im majku svima...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 feb 2014, 15:17

wienultras je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
realno je da ce se vasa igra raspasti nakon,4,5 kola ako nista do zadnjeg kola bicemo u bod,dva ali hajde neka vrijeme pokaze svoje
ako hoces realno,muka mi je sto neidu dva kluba,hebem ti ligu sa obarskim,leotarima,slavijama,vitezovima,jedni nemaju ni stadion,drugi ni prvih 11 ali imaju licencu :!: dok klubovi ko sloboda,rudar,jedinstvo sa odlicnom infrastrukturom,relativno,za nase uslove dobrim finansijama igraju federalnu,hebem ti i savez i ligu ali neka ima pravde doce sve na svoje mjesto,sto rece ciro,hebacemo im majku svima...
ti bi zelio da se nasa igra raspadne odmah u prvom kolu nastavka sezone ali to se nece desiti . bezveze lazes samog sebe, Jedinstvo je jako ko beton trenutno i znam da te je prpa uhvatila i zato ovdje pokusavas samog sebe uvjeriti u neku glupost da ce se igra Jedinstva raspasti poslije 4,5 kola sto je apsurdno, ne znam samo kako si to zakljucio ... strpi se malo, eto nam nastavka prvenstva i nemas potrebe da provociras !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2014, 16:30

Iceplayer je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Ove zadnje godine niste imali para da kupujete, ali svi znaju da ste uvijek kupovali utakmice...
Svi znaju da mi kupujemo utakmice?..mlad si nemoj pricati sto ne znas..mi da smo kupovali mi bi osvajili ovih 6 finala kupa I barem jednu titulu od onih par mogucih kad je pocela ona posljeratna liga...mi jesmo jedino prodavali tekme to znam ali kupovali nismo sve te godine koje ti spominjes.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 21 feb 2014, 16:45

Iceplayer ... Anonymus ... Wienultras ...

Ja da sam admin, banovao bi vas u roku dvije minute. Vi ste toliko dosadni i toliko glupi da to nije normalno.
A admin treba skontati da zbog vas ljudi ovdje slabije ulaze, jer ko god udje čita nekakve gluposti od vas trojice. DE JEDNOM NAPIŠITE NORMALAN KOMENTAR, ZNAM DA NISTE DJECA, SVI STE STARIJI, PA DE MALO KULTURE I DE NAPIŠITE ŠTA REALNO.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 21 feb 2014, 17:08

NKJ je napisao/la:Iceplayer ... Anonymus ... Wienultras ...

Ja da sam admin, banovao bi vas u roku dvije minute. Vi ste toliko dosadni i toliko glupi da to nije normalno.
A admin treba skontati da zbog vas ljudi ovdje slabije ulaze, jer ko god udje čita nekakve gluposti od vas trojice. DE JEDNOM NAPIŠITE NORMALAN KOMENTAR, ZNAM DA NISTE DJECA, SVI STE STARIJI, PA DE MALO KULTURE I DE NAPIŠITE ŠTA REALNO.
ti bi mene banovao jer branim Jedinstvo kad ovi provokatori provociraju na racun Jedinstva? .. e moj junace nisu ni tebi sve na broju !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2014, 17:38

anonimni,nekad je šutnja zlato ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 feb 2014, 17:43

Ja da sam admin, banovao bi vas u roku dvije minute. Vi ste toliko dosadni da to nije normalno.
:D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 feb 2014, 18:05

anonymous001 je napisao/la:

ti bi mene banovao jer branim Jedinstvo kad ovi provokatori provociraju na racun Jedinstva? .. e moj junace nisu ni tebi sve na broju !
Sada moram stati u odbranu onanimusa. Covjek ima pravo da brani svoj klub! Dok se on bori niko drugi mu ne dolazi u pomoc. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.