Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 20 feb 2014, 20:11

kolega nadam se da jesi.. Iako mi je žao što nisi taylora uzeo, mislim da bi bilo ravno čudu da izgubi opet večeras. jednostavno mu je zagustilo, a on je u takvim situacijama najjači.

ja bih mogao isto tako odvojiti 2-3 "sigurna" na slađi ulog, a na jedan tiket ću ih sve posložiti.

i da ne zaboravim. bio bi red pokušati whitlocka na 3.10.. Kvota se mora poštovati jbg!

Sretno nex
U desetom selu živi Antuntun!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 20 feb 2014, 20:15

bevanda4 je napisao/la:kolega nadam se da jesi.. Iako mi je žao što nisi taylora uzeo, mislim da bi bilo ravno čudu da izgubi opet večeras. jednostavno mu je zagustilo, a on je u takvim situacijama najjači.
Ne volim onu logiku kad neko gubi 2,3,5 i onda kao mora dobit.
Mnogo puta pogresna logika pokazalo se.

Sretno i tebi

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 20 feb 2014, 20:20

Kolega krmpotich koliki ti je dobitak na 6 pogođenih, da i ja bacim petaka, pored toga sto cu bebeka ispratiti na jednom penal, crveni, žuti, kao i juga i turpina, kao i gumieniya

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 20 feb 2014, 20:21

bevanda4 je napisao/la:snooker:

gould @1.45 (kvalitet 100% na njegovoj strani, uz ozbiljan pristup ovo ide k'o pjesma)

lisowski @1.50 (mnogo talentiran dečko, još uvijek mu predskazuju svijetlu budućnost.. Zna zaj.ebat, zna iznenaditi. Večeras neće biti iznenađenje ako pobijedi, dakle, može samo zaj.ebat, a iskreno se nadam da neće)

pikado:

van gerwen @1.40 (naprosto smiješna kvota.. prvi igrač svijeta protiv chizzya kojemu je ovo prva godina u premier ligi)

taylor @1.60 (najveće ime u povijesti sporta, većina profesionalaca neće u cijeloj karijeri uspjeti što on može u jednoj casual večeri. Taj bi i ku*cem bullseye gađao. Vjerojatno najlošiji start u premier ligi otkad je uzeo strelice u ruke, 2 meča <-> 2 poraza (iako protiv dvojice trenutno ponajboljih igrača svijeta, nitko nije očekivao da će phil onako jalovo odigrati i vezati dva neuspjeha) Večeras je 3. sreća, na ovakvu kvotu ljutiti taylor je MUST BET. tko ne misli tako, zna o pikadu koliko ja o heklanju)

lewis @1.45 (nezaustavljiv zasad, on i van gerwen već sada vode borbu za prvo mjesto u skupini. lewis vodi za samo jedan leg sveukupno, obojica će noćas pokušati pobjediti sa što većom razlikom. nije mjesto ni vrijeme za bilo kakve kalkulacije. newton može predstavljati prijetnju, ali teško.. jako teško da izvuče pobjedu protiv "Jackpota". Strah me eventualno remija i dijeljenja bodova, ali odlučujem se kockati.)

Ukupna kvota: 7,0644

Proberite nešto, ako ne namjeravate uzeti sve. Očekujem jako dobru prolaznost.. I zapravo jedini koji me brine je mladac Lisowski.

Sretno!
Ja sam se odlucio za ova tri pikada, vidjet cemo :)

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 20 feb 2014, 20:31

diplomatija je napisao/la:Kolega krmpotich koliki ti je dobitak na 6 pogođenih, da i ja bacim petaka, pored toga sto cu bebeka ispratiti na jednom penal, crveni, žuti, kao i juga i turpina, kao i gumieniya
Jbg, malo sam se preracun'o. Vracaju ti ulog ako ubodes minimum :twisted: Dalje ti ide: 30, 120.....

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 20 feb 2014, 20:32

gledam malo ponudu za sutra pa naletim na zanimljivu statistiku meca Lokeren - Anderlecht
u zadnjih 17 utakmica(mozda ima jos :mrgreen: ) od 98 g,kada je Lokeren domacin Anderlecht nije izgubio
gosti ukupno imaju 11 pobjeda,a zadnjih 6 je u nizu
kvota na dvicu je oko 2,30 pa se moze uzeti za sistem

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 20 feb 2014, 20:48

Ajax - Salzburg 5+
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 feb 2014, 21:56

fixator je napisao/la:19:00 Juventus (0:1) – Trabzonspor 1 @ 1.50

samo da naglasim da se finale igra u Torinu
zvuci malo nevjerovatno ali Juve zadnji trofej u evropi osvojio davne 1995/96 prvak lige sampiona

evo ovo kurbli za ove njegove "korake" 1.5

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2:0
Semper Fidelis

handballman
Kontakt:

Post Postao/la handballman » 20 feb 2014, 22:10

Brezovac je napisao/la:Copy paste opet :D
Partizan - Galatasaray SK

Sedmo kolo top 16 faze najelitnijeg evropskog takmičenja u kome se sastaju dva desetkovana tima. Partizan i dalje bez Vestermana, Bertansa i Milosavljevića, dok za Kinzija nisam siguran. Sa druge strane Galatasaraj koji danas ne može da računa na Markoišvilija, Gordona, Džavaija, Diudleija, a malopre pročitah vest da neće igrati ni Erceg. Zbog toga očekujem tako reći šarenu igru i pobednika ovog meča je skroz nezahvalno tipovati. Tako da očekujem da ovu utakmicu reše pojedinci. Upravo zbog toga je moj tip over koševa na Bogdana Bogdanovića.

Bogdan ove sezone igra košarku na nivou, hladnokrvan, voli velike utakmice, a tu je i kvalitet, šut za 1,2,3, prodori što je i dokazao u predhodnim utakmicama. Bogdanović bi na ovoj utakmici trebao ozeti bar 10-12 šuteva za 2 poena i 6-7 za tri, a tu je i sigurno 6-7 slobodnih bacanja koja izvodi veoma dobro. Procenat šuta za 2 poena mu je 53%, dakle trebao bi dati nekih 10-12 poena iz šuta za dva, šut za tri poena mu je 31%, bio je mnogo bolji, ali ga jednostavno nije išao šut u poslednje 3 utakmice, mada i pored toga je redovno prebacivao granicu. Dakle iz šuta za tri poena očekujem bar 6-9 poena, a tu su i slobodna bacanja gde će sigurno postići 4-5 poena.

Sve u svemu imaće veliku minutažu, uzeće dosta šuteva, igra pred velikim brojem navijača, a vreme je da ga krene i taj šut za tri poena. Očekujem da lagano postigne između 25-30 poena, a i ako opet bude loš, postiće bar 19 što je dovoljno za prolaz tipa. Bogdan je najzahvalni igrač po pitanju overa i to je još jedan razlog zašto po ko zna koji put pišem analizu za njega i naravno ispratim i na kladi.

Sretno ko prati

Tip: B. Bogdanović Over 18.5
Kvota: 1.85
Ulog: 9/10
Početak: 20.02. 20:45h
Sport: Košarka
Uh **** mater ovo je bilo za dlaku, ubaci na poluvremenu 12, u 3/4 ni poena, i onda za 2 min. u 4/4 ubaci 7p., Hvala jos jednom ispratio sam te, najvaznije je da je proslo :D
p.s jos ubaciva haha

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 20 feb 2014, 22:28

A kod mene granica na Bogdanovića bila 19,5. :D Hvala..

Edit: Imam jedan extra listič, ali onaj s Diamantidisom da se ne javlja više. :D
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 20 feb 2014, 22:36

Bitno da je proslo, cestitam koji su ispratili i pogodili..ja sam se napadao nocas..imam jos jedan tiket s nba u igri, al ne nadam se puno, pa ako sta bude dobro i jest :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 20 feb 2014, 22:51

kokuz je napisao/la:Caner-Medley OVER 11.5 1.85 18

Diamantidis OVER 10.5 1.85 9
Grokok je napisao/la:Edit: Imam jedan extra listič, ali onaj s Diamantidisom da se ne javlja više. :D
****, šteta... fulio dva bacanja, trice šutao 1/6... šta ćeš idemo dalje :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 20 feb 2014, 23:31

netko je pitao za Ercega, nije nastupio ...

Glibavi
Kontakt:

Post Postao/la Glibavi » 20 feb 2014, 23:43

K. Durant ( 33.5 )- 2
L. james ( 29.5 )- 2
D. Wade ( 18.5 ) - 1
J. Harden ( 24.5) - 2
s. Curry ( 24.5 ) - 1
misljenja ? i ima li neko nešto dodati, oduzeti :D ??

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 20 feb 2014, 23:44

šta kažete na ovo?

SCHALKE – MAINZ 1 (1,75): Rudari imaju savršeni učinak – 4 pobjede u 4 bundesligaška meča u 2014. godini, a zlatnim trijumfom u Leverkusenu prošlog tjedna su se vratili u trku za 2. mjesto. Pritom, u svojoj Areni imaju uvijek po 60.000 fanatičnih navijača…

MONACO – REIMS 1 (1,35): Pobjedom kod Bastije, Monegažani našeg Danijela Subašića su ostali u trci čak i za naslov prvaka, pobjedom se mogu primaknuti PSG-u na samo 2 boda, s tim što su lideri sad okupirani dvostrukim ogledom sa Leverkusenom u Ligi prvaka!

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – DINAMO 2 (1,25): Sve je, naravno, na strani Modrih, koji se još ne mogu opustiti jer im Hajduk puše za vratom, zato su 3 boda u ovom meču važan korak prema tituli, a opuštanja neće biti jer su se najesen u Sigetu već opekli, zaustavljeni su na 1:1…

CSKA – MACCABI 1 (1,25): Rusi imaju 5:1 u skupini Top 16, u Moskvi su skoro nepobjedivi i momčad trenera Ettorea Messine ima priliku da ovom pobjedom već stavi hipoteku na plasman u četvrtfinale Eurolige košarkaša.

ASTRA – CORONA F2 (1,25): Domaća momčad je napravila sjajan posao osvojivši prvo mjesto u jesenskom dijelu prvenstva Rumunjske, a u trci sa Steauom ima priliku ne samo upisati 3 boda, nego i popraviti gol razliku protiv rivala iz Brašova koji su praktično već ispali u Drugu ligu…

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 21 feb 2014, 00:26

j00k3r je napisao/la:EH, ako vcrs ne upadne, definitivno odmor neki misec dana...

Dnipro, Chernomorets, Valencia i Ludogorets daju gol uz Juve 1.

Kod gore navedenog se sve vec zna!

Tottenham bez 7-8 prvotimaca i jako bitnih igraca ali ipak respektabilna ekipa i stoga domacini daju gol, ako sad ne mogu nece nikad.

Lyon bez kompletne prve ekipe, isto vazi, ako im sad ne mogu dat bar gol onda fuck.

Dynamo bez 2 najbolja igraca, neutralni teren, Valencia u naletu, u par medusobnih uvik im uvaljali golove, ocekujem i vcrs.

Ludi Ludogorets, ekipa koja igra da zabije gol vise od protivnika, po kvoti 1,75 da ce dat bar jedan Laziu, e ako je Lazio tako mocan u obrani 'ebes mene!

Juve ko Juve, ako sam taki maler onda... :D

50KM pa da se pozdravimo ili nazdravimo! 8-)

sretno vam bilo momci! ;)
znaci odmor, decki pozdravljam i sa sricom! ;)

Kermit
Kontakt:

Post Postao/la Kermit » 21 feb 2014, 00:44

Kermit je napisao/la:Kanada - SAD (ž) 5.5 golova / Under 1.55
Dynamo Kiev - Valencia 3.5 ž.k. / Over 1.65
Juventus - Trabzonspor 1 1.20
Panathinaikos - Olympiakos 138.5 / Under 1.85

Kvota: 5.67
Ulog: dnevnica
Sigurnost 9/10

sretno raja :ugeek:
2 karona / 29 prekršaja! :shock: Atkinsone majci ti se štucalo često!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 feb 2014, 01:27

j00k3r je napisao/la:
j00k3r je napisao/la:EH, ako vcrs ne upadne, definitivno odmor neki misec dana...

Dnipro, Chernomorets, Valencia i Ludogorets daju gol uz Juve 1.

Kod gore navedenog se sve vec zna!

Tottenham bez 7-8 prvotimaca i jako bitnih igraca ali ipak respektabilna ekipa i stoga domacini daju gol, ako sad ne mogu nece nikad.

Lyon bez kompletne prve ekipe, isto vazi, ako im sad ne mogu dat bar gol onda fuck.

Dynamo bez 2 najbolja igraca, neutralni teren, Valencia u naletu, u par medusobnih uvik im uvaljali golove, ocekujem i vcrs.

Ludi Ludogorets, ekipa koja igra da zabije gol vise od protivnika, po kvoti 1,75 da ce dat bar jedan Laziu, e ako je Lazio tako mocan u obrani 'ebes mene!

Juve ko Juve, ako sam taki maler onda... :D

50KM pa da se pozdravimo ili nazdravimo! 8-)

sretno vam bilo momci! ;)

znaci odmor, decki pozdravljam i sa sricom! ;)

Prepisao :(

luka77
Kontakt:

Post Postao/la luka77 » 21 feb 2014, 02:02

moj listic za vcrs ,veci ulog
hjuston 2
lebron, kevin - više

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 21 feb 2014, 02:23

bevanda4 je napisao/la:snooker:

gould @1.45 (kvalitet 100% na njegovoj strani, uz ozbiljan pristup ovo ide k'o pjesma)

lisowski @1.50 (mnogo talentiran dečko, još uvijek mu predskazuju svijetlu budućnost.. Zna zaj.ebat, zna iznenaditi. Večeras neće biti iznenađenje ako pobijedi, dakle, može samo zaj.ebat, a iskreno se nadam da neće)

pikado:

van gerwen @1.40 (naprosto smiješna kvota.. prvi igrač svijeta protiv chizzya kojemu je ovo prva godina u premier ligi)

taylor @1.60 (najveće ime u povijesti sporta, većina profesionalaca neće u cijeloj karijeri uspjeti što on može u jednoj casual večeri. Taj bi i ku*cem bullseye gađao. Vjerojatno najlošiji start u premier ligi otkad je uzeo strelice u ruke, 2 meča <-> 2 poraza (iako protiv dvojice trenutno ponajboljih igrača svijeta, nitko nije očekivao da će phil onako jalovo odigrati i vezati dva neuspjeha) Večeras je 3. sreća, na ovakvu kvotu ljutiti taylor je MUST BET. tko ne misli tako, zna o pikadu koliko ja o heklanju)

lewis @1.45 (nezaustavljiv zasad, on i van gerwen već sada vode borbu za prvo mjesto u skupini. lewis vodi za samo jedan leg sveukupno, obojica će noćas pokušati pobjediti sa što većom razlikom. nije mjesto ni vrijeme za bilo kakve kalkulacije. newton može predstavljati prijetnju, ali teško.. jako teško da izvuče pobjedu protiv "Jackpota". Strah me eventualno remija i dijeljenja bodova, ali odlučujem se kockati.)

Ukupna kvota: 7,0644
Snooker odavno nije onako glatko prošao, oba igrača dobila whitewashem.
Pikado počeo odlično sa MvG-om, ali tada slijede dvije katastrofe u vidu taylora i lewisa.
Taylora, kojeg sam ujedno smatrao betom dana..

Ispričavam se momcima koji su uzeli, jbg.. Što da kažem!?
Nastavlja se veljača iz pakla! Sreća pa je ovo ona sa 28 dana..
U desetom selu živi Antuntun!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.