La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
jao sudija smrada umjesto da da onom ciganu crveni i penal, on Realovom igraču daje crveni, koja sramota od suđenja 
Kulturni, civilizovani i prepošteni španci.
Don't hate what you don't understand.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Barselona - kraj dominacije!?
Barcelonin recept za ponovni uspijeh su : noviteti.
Treba nešto novo,treba promjeniti nešto,cijeli tim je previše monoton,svaka utakmica Barcelone je još samo jedna.Ostala je samo neka navika.Treba trener koji će uvesti nešto novo u igru,u tim.
Eto,ode Valdes,on je tu oduvijek,to je jedna promjena,na gol dolazi mlađi vratar,odmah osvježenje.Evo sad čim Neymar i Messi zaredaju nastupe zajedno,bez povreda i neka malo uđu u formu,eto nove promjene,još jedan novitet,druga dimenzija u napadu.Onda prepuštanje lopte protivniku i igranje na slobodan prostor,tako su igrali par puta u gostima i zaista je bilo odlično.Golovi i prilike su padali jedno za drugim.Treba i neka promjena u veznom redu,treba Fabregasa forsirati na centralnom veznom.
Ja mislim da je to recept.
Tata je samo nastavio ono što je nastavio i Villanova.Imali su recept koji je u prošlosti bio uspješan i zašto ga ne nastaviti...
Donijeli su malo uspijeha,trofej i tako,ali ništa novo da uspostave novu dominaciju.
Barcelona će uvijek biti vrhunska momčad.Dominacija je nestala,tko zna hoće li se ikada vratiti,ali Barcelona će nastaviti osvajati trofeje (možda CL u budućnosti bude samo san) i uvijek će biti jedan od glavnih favorita za naslov.
Ipak,najgori je ranjeni lav.
Treba nešto novo,treba promjeniti nešto,cijeli tim je previše monoton,svaka utakmica Barcelone je još samo jedna.Ostala je samo neka navika.Treba trener koji će uvesti nešto novo u igru,u tim.
Eto,ode Valdes,on je tu oduvijek,to je jedna promjena,na gol dolazi mlađi vratar,odmah osvježenje.Evo sad čim Neymar i Messi zaredaju nastupe zajedno,bez povreda i neka malo uđu u formu,eto nove promjene,još jedan novitet,druga dimenzija u napadu.Onda prepuštanje lopte protivniku i igranje na slobodan prostor,tako su igrali par puta u gostima i zaista je bilo odlično.Golovi i prilike su padali jedno za drugim.Treba i neka promjena u veznom redu,treba Fabregasa forsirati na centralnom veznom.
Ja mislim da je to recept.
Tata je samo nastavio ono što je nastavio i Villanova.Imali su recept koji je u prošlosti bio uspješan i zašto ga ne nastaviti...
Donijeli su malo uspijeha,trofej i tako,ali ništa novo da uspostave novu dominaciju.
Barcelona će uvijek biti vrhunska momčad.Dominacija je nestala,tko zna hoće li se ikada vratiti,ali Barcelona će nastaviti osvajati trofeje (možda CL u budućnosti bude samo san) i uvijek će biti jedan od glavnih favorita za naslov.
Ipak,najgori je ranjeni lav.
Keep walking.
[youtube][/youtube]
kampanja protiv piraterije ,haloo ba momci ,lako je vama svima za pretplatu za canal + i eto utakmica
kako mi ostali da gledamo canal +
viva la pirateria !!!
kampanja protiv piraterije ,haloo ba momci ,lako je vama svima za pretplatu za canal + i eto utakmica
kako mi ostali da gledamo canal +
viva la pirateria !!!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
ibai entrenador
ibai entrenador
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sinoć na El Madrigalu ko kod nas u petak prošli.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Betis 
Nego ima li neko link da vidim sta je to bilo juce na utakmici Vilarreal - Celta,nisam gledao

Nego ima li neko link da vidim sta je to bilo juce na utakmici Vilarreal - Celta,nisam gledao
Visca el Barça ! Mes que un club !
[youtube][/youtube]
Nekakva dimna bomba bacena na teren
Nekakva dimna bomba bacena na teren
suzavac
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Inace, veceras se nastavlja i EL tako da tu imamo 3 spanjolska kluba. Najtezu zadacu ce imati Betis koji je u strasno losoj formi tj. igra ocajnu sezonu, a Rubin dolazi u goste. Sevilla gostuje u Mariboru i vjerujem da ce to rijesit vec tamo. Dok Valencia na Cipru igra protiv Dynama zbog stanja u Kijevu. Bas zbog toga mislim da ce u prvoj utakmici rijesit pitanje prolaska. Jos kad bi Betis nekim slucajem izvukao pozitivan rezultat...
RIP CITY!
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Al' zipa Angela Torresa kako nakon cetvrtog gola zajebaje Laportu
Al' zipa Angela Torresa kako nakon cetvrtog gola zajebaje Laportu
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Valencia rijesila Kijev, Sevilla Maribor također. Steta sto Betis nije znao iskoristit igraca vise....
RIP CITY!
Moja preporuka je da ne objavljujete videozapise sa "youtube" kodom, već da samo zalijepite link jer tema je stvarno prespora kad se otvara.
Bezveze gušite.
Kodro, AS.com, Barca, Anoeta, Sociedad: http://as.com/videos/2014/02/21/portada ... 87404.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bezveze gušite.
Kodro, AS.com, Barca, Anoeta, Sociedad: http://as.com/videos/2014/02/21/portada ... 87404.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada bi se ovaj trend nastavio da Sociedad,Bilbao,Sevilla,Valencia,Vilarreal i Atletico Madrid "otkidaju" bodove Barci i Realu i da se ozbiljnije,kao Atletico ukljuce u borbu za vrh Primera bi bila uz to sto je najjaca liga svijeta i najzanimljivija za gledati.
Naravno uslov je da pomenuti timovi igracki ne slabe s godinama,vec da jacaju,a to ce tesko ici posebno za Sevillu i Villarreal.
Naravno uslov je da pomenuti timovi igracki ne slabe s godinama,vec da jacaju,a to ce tesko ici posebno za Sevillu i Villarreal.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne zaustavi ovaj Real vise niko u spaniji. Ancelotti uzima ligu u prvoj sezoni a moze se ocekivati i LP. Doktor.
Real i Athletic rastu i sigurno će i narednih godina imati ozbiljne ekipe.Valencia zadnjih 10 godina iz sezone u sezonu slabija,valjda i to mora jednom prestati.Atletico će biti u vrhu sigurno i narednih godina.Ne znam šta reći za Sevillu i Villareal,ali kad bi zadržali ove ekipe i za sljedeću sezonu+par pojačanja to bi bilo odlično.Adi_Zepce je napisao/la:Kada bi se ovaj trend nastavio da Sociedad,Bilbao,Sevilla,Valencia,Vilarreal i Atletico Madrid "otkidaju" bodove Barci i Realu i da se ozbiljnije,kao Atletico ukljuce u borbu za vrh Primera bi bila uz to sto je najjaca liga svijeta i najzanimljivija za gledati.
zapravo nek nama Sevilla Morena proda,ostale mogu zadržat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Valencia treba da rijesi svoju financijsku krizu jer do 24.03 bi klub trebao da proda 70% dionica te time otplati dug i krene u dovrsetak novog stadionaKawhi je napisao/la:Real i Athletic rastu i sigurno će i narednih godina imati ozbiljne ekipe.Valencia zadnjih 10 godina iz sezone u sezonu slabija,valjda i to mora jednom prestati.Atletico će biti u vrhu sigurno i narednih godina.Ne znam šta reći za Sevillu i Villareal,ali kad bi zadržali ove ekipe i za sljedeću sezonu+par pojačanja to bi bilo odlično.Adi_Zepce je napisao/la:Kada bi se ovaj trend nastavio da Sociedad,Bilbao,Sevilla,Valencia,Vilarreal i Atletico Madrid "otkidaju" bodove Barci i Realu i da se ozbiljnije,kao Atletico ukljuce u borbu za vrh Primera bi bila uz to sto je najjaca liga svijeta i najzanimljivija za gledati.
zapravo nek nama Sevilla Morena proda,ostale mogu zadržat
Ett odmah "unistavas" Sevillu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bye-bye Betis 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.