Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
Yankee u vrhu svetskog navijanja.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U svakom slucaju jaci su od Yankeea,a za CU se slazem.fanatique 1899 je napisao/la:Jok, Delije suDevil je napisao/la:Yankee u vrhu svetskog navijanja.![]()
![]()
Po meni od ovih grupa ovdje, Comando Ultras 1984 su nesto jaci od ostalih...
Aj se ti ipak vrati igrama svog kluba Marseilla i nadaj se da ce te stici Bordoa bolje ti je.
Ovim je rasprava zavrsena.
Ovim je rasprava zavrsena.
Ja ti i govorim o navijanju nisam nigde spominjao fajtove i ostalo znaci iskljucivo navijanje,koreo...
Kad se udruze navijaci Galate, Fenera, Bešiktaša, Trabzonspora i drugih turskih timova, tada se navija za repku ovako:

najsmjesnije mi je kad igraju turski klubovi u europi a medju navijcima majice rivala, npr. sjecam se igra fenerbahce u gelsenkirchenu kad medju navijacima njihovi par likova s besiktas dresovima tako isto kad je besiktas igrao protiv chelsea u londonu bilo je "navijaca" besiktasa s dresovima galatasaraya 
dobro bio je i LSC na strani arsenalovaca u centru kopenhagena prije finale kup uefa, al to je bila malo drugacija unija

leeds service crewGRIZLI je napisao/la:LSC?steve-o je napisao/la:dobro bio je i LSC na strani arsenalovaca u centru kopenhagena prije finale kup uefa, al to je bila malo drugacija unija![]()
al' ozbiljne ultras grupe nemogu to sebi dozvoliti, nikad neces vidjeti npr. delije/grobare zajedno, niti gate 13/gate 7 itd.. al sad neznam mozemo li uopste nazivati turske navijace ultras, ocigledno neprate neke kodekse sto prate ultra' style.GRIZLI je napisao/la:Pa tako reci![]()
a pazi steve-o, kad igra neki tim protiv nekog evropskog, recimo Fenerbahce - Millwall, normalno je da ce na tribini navijaca Fenerbahče-a biti i navijača Galate i ostalih timova, jer je to prezentacije zemlje...
Haj spavajte, sta se raspravljate... 
ultras scena je mnogo vise od baklja i koreo-a, ko god prati ozbiljno ultras scenu zna da u turskoj u sustini nema pravi ultrasaGRIZLI je napisao/la:Neznam odakle ti to da u Turskoj nema Ultrasa, bas onih pravih, al eto, pogledaj malo navijanje od Fenera i Galate, pa sami navijaci Galate se zovu Ultraslan... Za mene su ultrasi momci koji znaju napraviti scenu na tribini, znaci vatrometi, baklje, koreografije, ma ludilo je to... Nisu za mene ultrasi neki "mangupčići" koji maltene cijelo vrijeme stoje na ogradi posmatraju lafo tekmu, mjerkaju raju po tribini, neđe odu pa dođu, pa halo, neke casual jaknice ovo ono, ccc...
Mislim da Besiktas ima jedne od najboljih navijača na svijetu...ubjedljivo, i brazilski klubovi imaju veoma zestoku publiku BOCCA, RIO PLATE

mB!
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Huracan-San Lorenzo 0:2
Kakvo navijanje, koja ljubav prema klubu!!!
Vrijedi pogledati.
Huracan-San Lorenzo 0:2
Kakvo navijanje, koja ljubav prema klubu!!!
Vrijedi pogledati.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Repovi, brcici, po tri sala oko vrata, dva oko pasa, onda neizbjezni prsluci sa prisivacima i znackama.
Cija je to navijacka kultura??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Semir FCB je napisao/la:BayernAdinjo je napisao/la:Repovi, brcici, po tri sala oko vrata, dva oko pasa, onda neizbjezni prsluci sa prisivacima i znackama.![]()
Generalno njemacka, meni fkt smjesno.
Cast izuzecima, ali ipak to su likovi koji su odrasli na punk muzici ili skinhed kulturi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Navijači Atletica nedvojbeno najvatreniji na svijetu!
Talijani su obavili opsežno istraživanje o najvatrenijim i najvjernijim navijačkim skupinama Starog kontinenta, a prva među njima je ona 'Frente Atleti', čiji su navijači daleko najvjernij i najbučniji.
Navijači madridskog Atletica nedvojbeno su najvatrenija navijačka skupina u Svijetu. Grotlo madridskog stadiona u kojem 56 000 navijača stvori atmosferu vrlo sličnu onoj na argentinskim stadionima (a buka koju proizvode je nećete vjerovati 151 decibel!). Time su učinili Vincente Calderon svakako najnepopularnijim mjestom za gostovanje u Primeri. Inače "Frente Atletico" nastali su 1982. godine čisto kao opozicija omraženom kraljevskom klubu Real Madridu.
Nedavno je sprovedena anketa za navijače Atletica, koliko njih zna napamet pjesmu 'Motivos de un sentimiento', i došlo je do zapanjujućih rezultata, svaki navijač Atletica zna tu pjesmu! U što je stvarno nemoguće povjerovati, ali ako se u obzir uzme da su Atleticovi navijači proglašeni najvatrenijim na svijetu, ta priča sigurno ima svoj epilog.
ajmo englescici i ostali tjesite se
Talijani su obavili opsežno istraživanje o najvatrenijim i najvjernijim navijačkim skupinama Starog kontinenta, a prva među njima je ona 'Frente Atleti', čiji su navijači daleko najvjernij i najbučniji.
Navijači madridskog Atletica nedvojbeno su najvatrenija navijačka skupina u Svijetu. Grotlo madridskog stadiona u kojem 56 000 navijača stvori atmosferu vrlo sličnu onoj na argentinskim stadionima (a buka koju proizvode je nećete vjerovati 151 decibel!). Time su učinili Vincente Calderon svakako najnepopularnijim mjestom za gostovanje u Primeri. Inače "Frente Atletico" nastali su 1982. godine čisto kao opozicija omraženom kraljevskom klubu Real Madridu.
Nedavno je sprovedena anketa za navijače Atletica, koliko njih zna napamet pjesmu 'Motivos de un sentimiento', i došlo je do zapanjujućih rezultata, svaki navijač Atletica zna tu pjesmu! U što je stvarno nemoguće povjerovati, ali ako se u obzir uzme da su Atleticovi navijači proglašeni najvatrenijim na svijetu, ta priča sigurno ima svoj epilog.
ajmo englescici i ostali tjesite se
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
frente atletico 
- _forzamilan_
- Kontakt:
mislim da se za tu buku atleticovih navijača neko provalio jer je opće poznato da su navijači bešiktaša najbučniji na svijetu. u tekmi protiv livpoola prije par sezona stvorili su buku od 132dB što se smatra svjetskim rekordom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
imas li koji slicica s boulogne boys? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.