Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2014, 14:21

Safet rastura, ali ono...bukvalno. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 feb 2014, 14:21

Prcic je opravdano ljut i ovo je logican slijed iz samo jednog razloga:
Kako klinca ubjediti da je slabiji igrac na bilo kojoj poziciji od Visce koji je stariji i koji igra 2 tursku ligu koja je daleko jaca od 1 francuske lige?

Nikakvog opravdanja nema za pozive Susicu (debitantu), kao i Vrsajevicu, Kvrzicu i Visci...sa razlogom imaju pravo da se ljute Muslimovic, Besic i Prcic!
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 21 feb 2014, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 feb 2014, 14:21

19risha88 je napisao/la: Ti si očigledno glup,ja samo kažem da mali nije imao agenciju ni menadžera koji bi ga ugurali u A tim,a bio je jedan od najboljihu u mladoj selekciji... A neki preskoče sve selekcije i završe u A timu... A i TIN SVEN SUŠIĆ je upao u svjetsku ekipu :lol: Zajedno s Avdijom,eto što si pametan :lol: Valjda ti dovoljno govori to što igraju za nikad gori Hajduk... Prije 4-5 godina ne bi mogli biti ni na klupi Hajduka...
Lutak moj, hvala tebi sto si meni, glupanu, oci otvorio.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 14:22

Bravo Sanjine, samo takvim stavom se može raskrinkati mafija u savezu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 feb 2014, 14:24

Ma sta Gringo zna on privatno ne voli Saju :roll:
Nastavlja se potvrdjivati (u kontnuitetu) ispravnost mog pisanja 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 feb 2014, 14:24

Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezonu, nego zadnja 2-3 mjeseca ..

Sto se tice primjedbi u vezi Jagodica, ima ga za pravo. U U-21 mali moze i mora voditi glavnu rijec.

Sto se tice poziva u A-selekciju, malo je pozurio. I previse. Kao sto sam napisao, igra u slaboj ekipi i standardan je zadnje vrijeme. Zasluzuje poziv i na onaj prvi spisak za Brazil, mogao se je definitivno strpiti jos malo ...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 14:25

O ovome sam upravo jutros razmisljao,vjerovali ili ne.O ovome da ce puknuti mali Prcic kad vidi,puf!
Svaka mu cast,ne osudjujem ga ni jedne sekunde.Nije zaista lako sve to trpiti a upozoravao sam na brutalnost Susiceve zadnje izjave o njemu u kojoj mu se bezocno ubija svaka nada.
Svaka ti cast decko.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 14:26

samson je napisao/la:Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezone, nego zadnja 2-3 mjeseca ..

Sto se tice primjedbi u vezi Jagodica, ima ga za pravo. U U-21 mali moze i mora voditi glavnu rijec.

Sto se tice poziva u A-selekciju, malo je pozurio. I previse. Kao sto sam napisao, igra u slaboj ekipi i standardan je zadnje vrijeme. Zasluzuje poziv i na onaj prvi spisak za Brazil, mogao se je definitivno strpiti jos malo ...
Zato Tino i target-man Visca igraju u top timovima.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 feb 2014, 14:26

drummer je napisao/la:O ovome sam upravo jutros razmisljao,vjerovali ili ne.O ovome da ce puknuti mali Prcic kad vidi,puf!
Svaka mu cast,ne osudjujem ga ni jedne sekunde.Nije zaista lako sve to trpiti a upozoravao sam na brutalnost Susiceve zadnje izjave o njemu u kojoj mu se bezocno ubija svaka nada.
Svaka ti cast decko.
Svako ko objektivno razmislja vrlo lako dolazi do ispravnih spoznaja ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 feb 2014, 14:26

Bravo na hrabrosti Sanjine, nazalost sada ces biti etiketiran kao problematican kao i Besic, koji je takodje imao sukob sa Vladom Jagodicem.
Pape hvala ti tebi, 2 igraca u 2 dana, malo li je?
Pa se ti pitaj kako ces nakupiti 30 igraca za SP, ima li Germania toliko?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2014, 14:27

'ta ce Prcic pored Hadzica i Tina. :roll: :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 feb 2014, 14:27

Prcic karakterom podsjeća na Misimovica...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2014, 14:28

"Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli."

Za ovu hrabru izjavu svaka ti dala Prcicu.

Bogami raste podrska Susicu i njegovom radu iz dana u dan...samo nikako da je nadjem. :roll:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 feb 2014, 14:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto se u zadnje vrijeme nesto nakupilo losih vijesti. :? Gudelj, Tankovic, poziv Tinu, Maric, Prcic...Ne valja.
Sve rasni talenti :lol: :lol: odo leksilijum popit :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ostavi i meni jedan drug :lol: :lol: :lol:
Ma ubiše me ovi talenti,što hoće neće da igraju,a babo s menedžerom računa gdje ima više eura.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 feb 2014, 14:30

- Realno, nema više svrhe da se nadam. Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i zvanično četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli.

Ipak, očekivao sam da budem barem pozvan na meč protiv Egipta, na druženje i upoznavanje sa najboljim bh. reprezentativcima, što bi mi kao mladom igraču bio sigurno kompliment i stimulans za budući rad, ali i nada da se u budućnosti radom i još boljim igrama nametnem našem stručnom štabu - kaže Prcić.
Sve rečeno!!!!
Svaka čast klincu!
Biće od njega igračina...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 feb 2014, 14:31

Amar Dzeko je napisao/la:
samson je napisao/la:Ja ne bih rekao nista da je u PSG-ju. Ne bih rekao nista da je u Sosou standardan cijelu sezone, nego zadnja 2-3 mjeseca ..

Govorim o Prcicu. Nisam ulazio u selektorov izbor, a vjerujem da bi Prcic vec iducu utakmicu bio unutra, jer od dvojca Hadzic/Susic jedan sigurno ispada. Mogao je sacekati jos malo sa ovim istupom i prije svega okrznuti Jagodica kao upozerenje svima ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 feb 2014, 14:31

Neznam sta bi smo drugo mogli ocekivati, pa dovoljno je da mi sto zivimo ovdje u BIH trpimo korupciju i nepotizam, ovi momci koji su vani poput Prcica (a bogami i Besica) to ne moraju i s pravom ovako postupaju.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 14:34

samson je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:

Govorim o Prcicu. Nisam ulazio u selektorov izbor, a vjerujem da bi Prcic vec iducu utakmicu bio unutra, jer od dvojca Hadzic/Susic jedan sigurno ispada. Mogao je sacekati jos malo sa ovim istupom i prije svega okrznuti Jagodica kao upozerenje svima ...
Momak je bukvalno ponižen Papetovom izjavom o njemu, + što se zove igrač HAJDUKA, a on i Sanjin igraju istu poziciju.
Svaka mu čast, jedini ispravan način je ovo bio, ne krivim ga ni sekund.

Joj glava me počela boliti, šta nam se ovo dešava yebote..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 feb 2014, 14:34

Ne pokusavajte sada i Besica prati jer je dobio priliku. I te kakvu, dok je jos amaterski nogomet igrao ..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 14:35

Sramota je sta se radi, S R A M O T A!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.