E moj Susicu, momak ti igra u tvojoj francuskoj i opet neces da ga zoves
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"SANJIN PRCIĆ SE ODREKAO BH. REPREZENTACIJE: SUŠIĆU, JAGODIĆU, NE RAČUNAJTE VIŠE NA MENE"
Zivio Hajduk ole
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sve rasni talentiCartman je napisao/la:Sto se u zadnje vrijeme nesto nakupilo losih vijesti.Gudelj, Tankovic, poziv Tinu, Maric, Prcic...Ne valja.
![]()
odo leksilijum popit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostavi i meni jedan drug
![]()
![]()
![]()
Ma ubiše me ovi talenti,što hoće neće da igraju,a babo s menedžerom računa gdje ima više eura.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Susic nas vraca u crna vremena kad su Usanovic i kompanija vladali. Zao mi Begica i ostalih ozbiljnih ljudi u savezu, ubi ih covjek. A vide i Dzeko, Spahic i ostali sta se radi. Oni najbolje znaju kakvi anti-talenti igraju sa njima. Hej Kvrzic, Avdukic, Tinky-Winky, SVRSAJEVIC i Sunjic vec mogu izvadit kartu za Brazil, a Prcic koji je standardan u Ligue 1 nema sanse. Sramota.drummer je napisao/la:Sramota je sta se radi, S R A M O T A!
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 feb 2014, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prcić baš u bosanskom stilu. Ima pravo da se ljuti, ali reći zbogom repki zbog ovoga je smiješno.
4-IN-A-ROW
- Principatus
- Kontakt:
Hebiga, kad se sagleda mirno, da je iznenadjenje sve ovo, nije.Amar Dzeko je napisao/la: Joj glava me počela boliti, šta nam se ovo dešava yebote..
To je samo racun na ponasanje i rad doticnih, na koji pojedinci vec oduze ukazuju pa se zovu pljuvatorima, prodaje se magla, pravdaju ludi potezi, sramotni nepotizam, i tako dalje, sve normalno. Ali hajde bar nisu svi otkaceni i Prcic mozda ovim nekima otvori oci.
Pricica nemozemo krivit. Momak je mlad, ne trpi nepravdu i ociglednu stelu.
Puklo mu jednostavno, Bosanceros.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
gringo kralju...jos da nas u roku 2 dana odhebe i Arsla i ja se idem trajno banovatigringobih je napisao/la:Ma sta Gringo zna on privatno ne voli Saju![]()
Nastavlja se potvrdjivati (u kontnuitetu) ispravnost mog pisanja
bogami lagano se ostvaruje ova prva recenica tvog potpisa,,bojim se da poslije Brazila slijedi ni manje ni vise nego potop bh fudbala,,zahvaljujuci Zavidovackoj loli i njegovom Tiniju miniju
stvarno je tuzno i zalosno ovo oko prcica 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zalosno je ali je sada vise nepravdi u spiskovima nego ikada...Cartman je napisao/la:Susic nas vraca u crna vremena kad su Usanovic i kompanija vladali. Zao mi Begica i ostalih ozbiljnih ljudi u savezu, ubi ih covjek.drummer je napisao/la:Sramota je sta se radi, S R A M O T A!
Prije zaista nismo imali cime privuci igrace, oranica, treniranje pod farovima auta, licno placanje troskova putovanja i smjestaja, haos u drzavi itd...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 feb 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma milim da je to samo dok je Safet selektor. Barem se nadam da je takoemir_ je napisao/la:Prcić baš u bosanskom stilu. Ima pravo da se ljuti, ali reći zbogom repki zbog ovoga je smiješno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh moj Prcicu da odes recimo na posudbu u Hajduk odmah bi poziv dobio. Ko ti je kriv sto igras u Francuskoj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja razumijem Prcica kojem je pun qrac raznih Vrsajevica i Hadzica prije njega.Pape je ovdje usrao stvar sto jeste jeste,al mislim da je pretjerao sa ovom reakcijom.Ipak treba ostati gospodin.
1946
Moze li Prcic igrati za neku drugu repku???
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E da li nam je Vaha trener ovakvi slucajevi se nikada ne bi desavali a posebno ovaj nepotizam...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Upravo je to i uradio, dokazao da je gospodin. Nije on ničija rupa na sviralu, niti treba da bude.Head je napisao/la:Ja razumijem Prcica kojem je pun qrac raznih Vrsajevica i Hadzica prije njega.Pape je ovdje usrao stvar sto jeste jeste,al mislim da je pretjerao sa ovom reakcijom.Ipak treba ostati gospodin.
Ronaldo - Isco - Bale
Korisititi novine za klasifikaciju nekoga ili necega je veoma riskantno. Susic u Fra daje jednu veoma artikulisanu izjavu, nakon toga Avaz objavljuje totalan obrat. I sada Avaz prvi izlazi sa ovim. Ne zeelim zapoceti "price", al Avaz ...Amar Dzeko je napisao/la:Momak je bukvalno ponižen Papetovom izjavom o njemu, + što se zove igrač HAJDUKA, a on i Sanjin igraju istu poziciju.
Svaka mu čast, jedini ispravan način je ovo bio, ne krivim ga ni sekund.
Joj glava me počela boliti, šta nam se ovo dešava yebote..
Da ga je Jagodic spusato na zemlju, neopravdano, mogu se sloziti. Da ga je Susic nes ponizavao, bas i ne. Zasto? Nit je pozivan do sada, pa da ga se po tribinama vuklo, dok je Susic Jr. igrao po 90 min. Ne igra nikakvu sezonu iz snova, standardan je tek zadnje vrijeme, ... Da je ljut, ima pravo, al ponovo kazem, mogao je sacekati jos malo ...
Vjerovatno bi mogao za Francusku sto se papira tice.Sabinho je napisao/la:Moze li Prcic igrati za neku drugu repku???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ja se samo bojim sta ce bit ako se pred svjetsko povrijedi pjanic ili misimovic ili obojica. moze li sventin igrat tu poziciju?
Ko ima želju da bude na spisku za A reprezentaciju neka potpiše za Hajduk ili još bolje neka potpiše ugovor sa Safetovim bratom. Nije to tako komplikovano, Sanjine, jel da? Šta se odma ljutiš 
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sto se tice Prcica , tu sam optimista , izgladit ce se to, ako nista za koju godinu kad dodje neki novi selektor, njegovo razocarenje je donekle i opravdano.. Njegov trenutni kvalitet nebi nimalo unaprijedio repku tako da i nije neka steta
al definitivno je vec sada mogao zauzet Ibricicevo mjesto i od njega vec odavno nema nista ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ma polako se osipa sve ono što je napravljeno u zadnjim kvalifikacijama... Umjesto da se sad krenulo sa ganjanjem talenata koji to stvarno jesu,kad je već bila onako dobra atmosfera,mi putujemo na utakmicu protiv Egipta sa Gemania agencijom i njihova tri polivalentna igrača,za dvojicu se ne zna koju poziciju igraju,a ovaj treći iz Austrije je defanzivni vezni... nadam se da ćemo u kvalifikacije za EP u Francuskoj u kdru repke imati i Tomislava Tomića iz Želje,Seada Jakupovića iz Čelika,Ivana Barišića iz Širokog Brijega,koji su takođe klijenti Germanie a nadam se i povratku Zahirovića... Tako da ćemo imati pravi egzotični sastav Germanie... Vršajević,Sušić,Hadžić,Tomić,Jakupović,Barišić,Zahirović... A Prcić i Bešić neka zatraže državljanstvo Kosova i nek se tamo nametnu 
Trenutno korisnika/ca: General505, guillermo, HariTz, IgmanskiVukovi, isko1807, mosarajvosa83, Muumii, Wilshere10 i 70 gostiju.