Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 21 feb 2014, 15:04

hroni je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Ma polako se osipa sve ono što je napravljeno u zadnjim kvalifikacijama... Umjesto da se sad krenulo sa ganjanjem talenata koji to stvarno jesu,kad je već bila onako dobra atmosfera,mi putujemo na utakmicu protiv Egipta sa Gemania agencijom i njihova tri polivalentna igrača,za dvojicu se ne zna koju poziciju igraju,a ovaj treći iz Austrije je defanzivni vezni... nadam se da ćemo u kvalifikacije za EP u Francuskoj u kdru repke imati i Tomislava Tomića iz Želje,Seada Jakupovića iz Čelika,Ivana Barišića iz Širokog Brijega,koji su takođe klijenti Germanie a nadam se i povratku Zahirovića... Tako da ćemo imati pravi egzotični sastav Germanie... Vršajević,Sušić,Hadžić,Tomić,Jakupović,Barišić,Zahirović... A Prcić i Bešić neka zatraže državljanstvo Kosova i nek se tamo nametnu :)

tacno,,trebalo je iskoristiti momenat i nafatati sve sto valja po Europi a ima veze s nama,,al jok zadrti seljo zavro po svom i ne popusta :twisted: uh sto se nanervira
To je to, umjesto da budemo jaci, mi slabiji. Bravo Pape. Rekao sam ranije, mozemo ovaj plasman iskoristit i bit kao Hrvatska ili Grcka, ili mozemo bit kao Slovacka nakon SP 2010. Mi smo blize ovoj zadnjoj opciji trenutno.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 feb 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 feb 2014, 15:05

VanBasten je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tin je isti ovakav dao... protiv Dragovoljca :roll:
A kakav je dao Grahovac? Kapiten naših selekciaj od pionira. I njegov kapiten. Zašto oko njega nema pritiska da se pozove, i nagradi?
Ne moze od Tina Svena.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 21 feb 2014, 15:05

Hajte molim vas recite jel želite reprezentaciju koju će svako malo nekakav balavac, koji je samo počeo igrati za seniore, ucjenjivati svojim nastupima. Je.es igrača koji se čim je ostao na klupi odmah žali novinarima i prijeti kako se više neće odazivati. Jel mislite da bi i u jednoj ozbiljnoj reprezentaciji to moglo proći?

Kad igraš za reprezentaciju igraš za grb, zastavu, državu a ne za Sušića, Jagodića, Barbareza, Osima, Ćiru ili koga već. Momak je evo samo potvrdio kakav je karakter i takvi igrači mogu samo škoditi ekipi.

Sad ovi što me misle napadati, zamislite vaš klub za koji navijate i zamislite da igrač koji je ostao na klupi neku utakmicu ili na tribinama, dođe i za medije kaže kako više ne planira nastupati za klub jer su ga ponizili. A pritom ima 20 godina.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 feb 2014, 15:05

**** sad i Prcić trči pred rudu,ili glumi uvrjeđenu nevjestu.Kad se vraćao od povrede nije igrao za klub ni minute,ni za prvi ni za drugi tim,ali je bio na spisku reprezentacije da bi se što prije vratio u formu.To je izgleda zaboravio,ja razumim dečka što je ljut,al očekivali smo svi da zamjeni Misketa nakon SP.Ali izgleda da nema vremena,iskreno sad koliko on može pružiti protiv ozbiljnih reprezentacija na SP nedaj bože ako ne bude Misketa?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 feb 2014, 15:06

Najtuznije je sto ce i on kao i Besic biti etiketiran kao problematican samo da se zastiti duo Jagodica bobica i Pape - sramota!
Besic i Prcic IN - Tincek, Vrske, Kvrga, Sunjic i ostala klapica - adio!

Vratite nam Mumeta, Sanjina i Muslim Lee-a, a eto vam Pape, Tincek i Germania.

Svakako treba zovnuti i Grahovca na siri spisak jer decko igra fantasticno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 21 feb 2014, 15:06

Elegant je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Ma ovo je sve Papetova krivica, nemoze niko argumentovano dokazati da su Tincek i Hadzic bolji od Prcica i Besica!
Neka odigraju pa cemo komentarisat, i Besic je igrao 15 minuta protvi Meksika nije sedam puta loptu dobio a digli ga u nebesa kao da je novi Iniesta, a onda dobio sut iz HSV-a jer se digao.

Hadzic neka ga samo zato sto se odmah uhvatio papira, jeste da je to trajala ali eto mozda se pokaze kao pojacanje, Tinceka samo prezime suputava, ali eto neka odigra.

Imaju jos dvije prijateljske pa ce sigurno biti jos 3-4 nova.
Ma ti dijete drago nisi normalan, o kakvih ti 15 minuta pišeš da je Bešić igrao za BIH protiv Mexica.. Momak od početka utakmice igrao,u prvih 11 topino...
[youtube][/youtube]

Pa nabijem vas,počeli ste i lagat braneći
Sušića i mafiju Germanie...
Pa u svakoj normalnoj državi bi drvlje i kamenje osuli po selektoru,jedini igrač koji igra u Francuskoj nema mjesta,jer kao igra u Lošem KLUBU,BIČAKČIĆ U NAJLOŠIJEM KLUBU NJEMAČKE,MUJDŽIN JE ISTO NA DNU,VIŠĆA DRUGA LIGA.. HAJDUKA DINAMO ŠAMARA 5-0 KO DA IGRAJU PROTIV REALA... I SAD MENE NEKO UBJEĐUJE DA TINO I AVDIJA MOGU POMOĆI REPKI A NE MOGU ZAUSTAVIT IGRAČE KLUBA KOJI JE KANTA ZA NABIJANJE U EUROPI

PODRŽAVAM SANJINA U POTPUNOSTI... OVO BI ISTO BILO I SA PJANIĆEM DA SAD IMA 20 GODINA I DA JE U METZU NPR...
slika
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 21 feb 2014, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 feb 2014, 15:08

obagol je napisao/la:Hajte molim vas recite jel želite reprezentaciju koju će svako malo nekakav balavac, koji je samo počeo igrati za seniore, ucjenjivati svojim nastupima. Je.es igrača koji se čim je ostao na klupi odmah žali novinarima i prijeti kako se više neće odazivati. Jel mislite da bi i u jednoj ozbiljnoj reprezentaciji to moglo proći?

Kad igraš za reprezentaciju igraš za grb, zastavu, državu a ne za Sušića, Jagodića, Barbareza, Osima, Ćiru ili koga već. Momak je evo samo potvrdio kakav je karakter i takvi igrači mogu samo škoditi ekipi.

Sad ovi što me misle napadati, zamislite vaš klub za koji navijate i zamislite da igrač koji je ostao na klupi neku utakmicu ili na tribinama, dođe i za medije kaže kako više ne planira nastupati za klub jer su ga ponizili. A pritom ima 20 godina.
Svako slovo potpisujem i u potpunosti se slazem. Duga je lista takvih igraca a stoje za "potencijalne".

Svi bi u Brazil !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 15:09

obagol je napisao/la:Hajte molim vas recite jel želite reprezentaciju koju će svako malo nekakav balavac, koji je samo počeo igrati za seniore, ucjenjivati svojim nastupima. Je.es igrača koji se čim je ostao na klupi odmah žali novinarima i prijeti kako se više neće odazivati. Jel mislite da bi i u jednoj ozbiljnoj reprezentaciji to moglo proći?

Ne s.ri,ne moze ti to proci da te Bog rodio.Pa dosta je vise bilo!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 feb 2014, 15:10

Ma nece Prcic (19g) ostati u Sašou, otice on u bolji stabilniji klub....

Uglavnom nece se ni preko rep. prodati do Bohuma :? Konjaspora...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 feb 2014, 15:10

VanBasten je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tin je isti ovakav dao... protiv Dragovoljca :roll:
A kakav je dao Grahovac? Kapiten naših selekciaj od pionira. I njegov kapiten. Zašto oko njega nema pritiska da se pozove, i nagradi?
Ja bi i Grahovca radije vidio nego ovu rodbinu sto Susuc poziva :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 15:11

Bas me zanima kakav ce clanak ss.ba objaviti oko ove situacije, i da li ce barem malo biti kriticni prema Susicu ?!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 15:11

gringobih je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Batko je napisao/la:Prcic karakterom podsjeća na Misimovica...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek odraste
Daj Marko, ti kao da ne volis BiH, pa budi realan i reci da te boli ovo sto se desava kao sto i mi svi kazemo...
Hebemu majku ja zamjerio Osimu na prici o gledanju Tnikija a ti, neces pa neces da neke stvari javno kazes...
Jok, eto, ne volim.
Daj ba, pun mi je k.urac ucjena i uvrijeđenih mladih.
Grahovac je tip igrača koji bi nam bolje odgovarao, i od Prcića, i od Tine. Kapiten U21. Pa ne pravi dramu oko toga. A njemu bi taj poziv više značio nego Prciću, da napravi transfer i izađe iz ove kaljuže od lige gdje ne može više napredovat, može samo stagnirat.
J.ebo te, jel poniko negdje vani, i još igra (džaba što en pokazuje ništa specijalno u ekipi gdje igra)... odmah ga se na pedijastal stavlja i po defaultu je neka legenda. Drama se pravi. Dok su domaći automatski pušikurci.

Ja sam rekao još davno, da bi bilo lijepo da Prcić dobije poziv, čisto da se upiše u jednoj prijateljskoj.
Ali ova njegova reakcija...žao mi je. Ucjene ne mogu proći. I kod mene odmah dobija debeli minus, osim ako nije Miske - neko ko nas je baš zadužio pa mu se može reći preko nekih stvari.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2014, 15:12

VanBasten 100000% u pravu, Grahovac je sve selekcije odradio maksimalno, medjutim on je igrac yebenog Borca pa ni rijeci o njemu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 15:14

Ja vise ne mogu ovo citati,ali stvarno.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 feb 2014, 15:15

Elegant je napisao/la:

Svako slovo potpisujem i u potpunosti se slazem. Duga je lista takvih igraca a stoje za "potencijalne".

Svi bi u Brazil !
Cuj neki balavac, e sine moj, taj balavac je odigro 28 utakmica za mlade selekcije, dao krv i znoj za ovu drzavu, bio kapiten i sada ga treba neki djecak pljuvati.
Sanjin je od pocetka nas, ali nije podoban, ne daje pare Jagodici, hocete i od njega da napravite novog Besica e necete moci Papetovci, necete nema sile!
Grahovac je imao ponude da ide u bjelorusiju ali nije Zaha da trci pred rudu, vrijeme je pred njim i on ce ostvariti svoj transfer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2014, 15:15

On jeste reagovao brzopleto u to nema sumnje, ali se mora priznati da ga je Safet u zadnjoj izjavi ponizio ispao je bezobrazan prema dečku, kao što ispada prema Kolašincu, koji je samo solidan, a Vršajevića hvali na sva usta samo što ga ne poredi sa Džekom i i Pjanićem.

o Jagodiću se nema šta pričati, vrijeme mu je da pakuje kofere sve dobro što je uradio dosad u ovom ciklusu je pogazio izgubio je kompas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 feb 2014, 15:16

slika

Ostasmo bez Tankovica... evo i Prcica bravo Safate magere :oops:

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 21 feb 2014, 15:16

Sramota!!! Safete igraće reprezentacija i poslije tebe nije ti to babovina :idea:
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 feb 2014, 15:18

Pape odlazi, sad više ne želim da te gledam ni na SP !!!!
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 feb 2014, 15:18

Bravo Sanjine,ovo nam je trebalo.Susic koliko je dobrog donio reprezentaciji plasmanom na SP,jos joj je vise oduzeo.Covjek je rastjerao sve mlade potencijonalne reprezentativca,a zasto?.Da bi igraci iz bratove agencije mogli dobiti poziv u reprezentaciju.
Citajuci Sanjina shvatam da je u potpunosti decko u pravu.Tesko nama u buducnosti,jer ce nam reprezentaciju ciniti vrsne igracene iz Sturma i Hajduka,a pravi talenti i igraci nemaju mjesta u reprezentaciji.
Cak sada dolazim do zakljucka da je Susic jedini krivac zasto za reprezentaciju nije zaigrao Seferovic,a nece zaigrati ni Tankovic.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Nemanja99, RightBack, Sveti i 29 gostiju.