Nece ni objaviti.Amar Dzeko je napisao/la:Bas me zanima kakav ce clanak ss.ba objaviti oko ove situacije, i da li ce barem malo biti kriticni prema Susicu ?!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Joj Safete, yebo ga dan kad si ti izabran za selektora. 
To je to! Mali je definitivno pozurio sa ovim. I dotakao se A tima, dok u isto vrijeme nit sa Jagodicem ne moze na kraj izaci. Fino je trebao upozoriti na odnos Jagodica do njega, dati do znanja da je spreman oprostiti se od rep. selekcija. Kontam da je razocaran, ali ovo se je definitivno moglo i drugacije rijesiti.VanBasten je napisao/la:Jok, eto, ne volim.
Daj ba, pun mi je k.urac ucjena i uvrijeđenih mladih.
Grahovac je tip igrača koji bi nam bolje odgovarao, i od Prcića, i od Tine. Kapiten U21. Pa ne pravi dramu oko toga. A njemu bi taj poziv više značio nego Prciću, da napravi transfer i izađe iz ove kaljuže od lige gdje ne može više napredovat, može samo stagnirat.
J.ebo te, jel poniko negdje vani, i još igra (džaba što en pokazuje ništa specijalno u ekipi gdje igra)... odmah ga se na pedijastal stavlja i po defaultu je neka legenda. Drama se pravi. Dok su domaći automatski pušikurci.
Ja sam rekao još davno, da bi bilo lijepo da Prcić dobije poziv, čisto da se upiše u jednoj prijateljskoj.
Ali ova njegova reakcija...žao mi je. Ucjene ne mogu proći. I kod mene odmah dobija debeli minus, osim ako nije Miske - neko ko nas je baš zadužio pa mu se može reći preko nekih stvari.
Kontam nes, da smo Spanija ili Njemacka sa igrackim kadrom i nasim mentalitetom, svaki dan bi citali ovakve objave u novinama. Svaki drugi bi glumio uvrijeđenu mladu ...
- hogarstrasni
Cestitke Sanjinu Prcicu sto nece da bude dio lopovskog cirkusa koji vodi mafijaska porodica Susic korumpirani NFSBiH !
Cestiteke i Muameru Tankovicu sto je napravio racionalan izbor i odlucio se za normalnu drzavu Svedsku. Mi imamo kriminalce , korupciju, nitkovske medije i forume , placenike i bijednike (prepoznace se
) . Sreca da se raja budi , polako ali sigurno ! 
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
@19risha88
Fino sam te upozorio da ne pises velikim slovima, a ti opet! Brisacu ti postove koje pises iskljucivo velikim slovima, jer ukoliko nisi znao (osjecaj se slobodnim da procitas pravila ovog foruma), pisanje velikim slovima se shvata kao deranje, a ovo nije livada da se deremo.
Eto toliko od mene, glupana. Pokusaj da se pridrzavas pravila...
Fino sam te upozorio da ne pises velikim slovima, a ti opet! Brisacu ti postove koje pises iskljucivo velikim slovima, jer ukoliko nisi znao (osjecaj se slobodnim da procitas pravila ovog foruma), pisanje velikim slovima se shvata kao deranje, a ovo nije livada da se deremo.
Eto toliko od mene, glupana. Pokusaj da se pridrzavas pravila...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne mogu da vjerujem,gubiti ovakve igrace zbog "kapaciteta" tipa Vrsajevic,Kvrzic,Tino Susic
Strasno..
Nema sta,gotov je a atmosfera nepopravljivo pokvarena.Samo je jedan izlaz.
Momče se ohrabrilo možda podrškom na tvitteru naše idiotske mase. Pa se malo zaletio...samson je napisao/la:To je to! Mali je definitivno pozurio sa ovim. I dotakao se A tima, dok u isto vrijeme nit sa Jagodicem ne moze na kraj izaci. Fino je trebao upozoriti na odnos Jagodica do njega, dati do znanja da je spreman oprostiti se od rep. selekcija. Kontam da je razocaran, ali ovo se je definitivno moglo i drugacije rijesiti.VanBasten je napisao/la:Jok, eto, ne volim.
Daj ba, pun mi je k.urac ucjena i uvrijeđenih mladih.
Grahovac je tip igrača koji bi nam bolje odgovarao, i od Prcića, i od Tine. Kapiten U21. Pa ne pravi dramu oko toga. A njemu bi taj poziv više značio nego Prciću, da napravi transfer i izađe iz ove kaljuže od lige gdje ne može više napredovat, može samo stagnirat.
J.ebo te, jel poniko negdje vani, i još igra (džaba što en pokazuje ništa specijalno u ekipi gdje igra)... odmah ga se na pedijastal stavlja i po defaultu je neka legenda. Drama se pravi. Dok su domaći automatski pušikurci.
Ja sam rekao još davno, da bi bilo lijepo da Prcić dobije poziv, čisto da se upiše u jednoj prijateljskoj.
Ali ova njegova reakcija...žao mi je. Ucjene ne mogu proći. I kod mene odmah dobija debeli minus, osim ako nije Miske - neko ko nas je baš zadužio pa mu se može reći preko nekih stvari.
Kontam nes, da smo Spanija ili Njemacka sa igrackim kadrom i nasim mentalitetom, svaki dan bi citali ovakve objave u novinama. Svaki drugi bi glumio uvrijeđenu mladu ...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- hogarstrasni
Dobili smo SP i sa SP, u paketu, nevidjenu korupciju i javasluk! Tome treba reci NE !
Neki dan ja napisa stav od Prcica i spomenuo s i screenshot. Eto vam dokaza, sam od sebe..Znaci Pape nije da tjera samo mlade nade koje igraju za druge repke nego cak i mlade nade koje su vec nase..Bravo Susicu teletino nevidjena 
- legenda reala
- Kontakt:
To ne mjenja činjenicu da je dečko morao dobiti poziv u A tim kao naš najtalentovaniji igrač koji uz to igra u Ligi peticeVanBasten je napisao/la:
Momče se ohrabrilo možda podrškom na tvitteru naše idiotske mase. Pa se malo zaletio...
Ako već nemamo 23 kvalitetna igrača, zašto na prvenstvo ne povesti naše najtalentovanije igrača kojima će to biti veliki plus u daljnoj karijeri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- hogarstrasni
Eto gdje su nads doveli,talentovani igraci kojisu nasi reprezentativci nad napustaju!? Pa sta ocekivati od tudjih !?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma nije Pape kriv kakvi..ovo je smiješno za diskutovati uopšte.legenda reala je napisao/la:To ne mjenja činjenicu da je dečko morao dobiti poziv u A tim kao naš najtalentovaniji igrač koji uz to igra u Ligi peticeVanBasten je napisao/la:
Momče se ohrabrilo možda podrškom na tvitteru naše idiotske mase. Pa se malo zaletio...![]()
Ako već nemamo 23 kvalitetna igrača, zašto na prvenstvo ne povesti naše najtalentovanije igrača kojima će to biti veliki plus u daljnoj karijeri
Što prije Safet napusti repku to bolje.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Principatus
- Kontakt:
Skraceno mozemo ovo reci.
U BiH reprezentaciji se sljedeci nisu mogli pratiti ili nemaju mjesta:
Seferovic (Primera Division, izgubljen)
Hrgota (Bundesliga)
Tankovic (EPL, mozda izgubljen)
Prcic (Francuska liga, mozda izgubljen, a imali ga)
Arslanagic (U21 Belgije, standardan u buducem Belgijskom prvaku, izgleda da cemo njega dobiti)
U BiH reprezentaciji imaju ili su imali mjesta:
Kvrzic (Rijeka)
Vrsajevic (Hajduk)
Tino Susic (Hajduk) na DM a nije
Hadzic (Austrija)
Zahirovic (Bijelorusija, pa 2. njemacka klupa), najzad van.
U BiH reprezentaciji se sljedeci nisu mogli pratiti ili nemaju mjesta:
Seferovic (Primera Division, izgubljen)
Hrgota (Bundesliga)
Tankovic (EPL, mozda izgubljen)
Prcic (Francuska liga, mozda izgubljen, a imali ga)
Arslanagic (U21 Belgije, standardan u buducem Belgijskom prvaku, izgleda da cemo njega dobiti)
U BiH reprezentaciji imaju ili su imali mjesta:
Kvrzic (Rijeka)
Vrsajevic (Hajduk)
Tino Susic (Hajduk) na DM a nije
Hadzic (Austrija)
Zahirovic (Bijelorusija, pa 2. njemacka klupa), najzad van.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eto sad ce papeljubci braniti njihovog heroja sa "hoce balavac da nas ucjenjuje ovo ono"... A pa momku prekipilo vise, gdje on igra a gdje igra pola nase repke?? A da ne pricamo o tome koliko je bolji od njih! Nemozete Papeta ni malo braniti i opravdati, jer covjek je toliki idiot da ga svijet jos nije vidio takvog
Susic za medije izjavljuje non-stop da nema dovoljno igraca za konacni spisak za Brazil,a onda se javno odrekne igraca koji ima 20 godina i koji igra u ligi 5-ice.Koja je to logika?.Covjek je rastjerao sve talente,a ubacio u repku anti talente.S ovim principom rada za najdalje 5 godina smo opet buranija u rangu Moldavije,Estonija ili cak i losiji.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pape je odveo repku u Brazil i Pape ima pravo da je rasturi i povede koga hoce.
Vec samo se dogovorili da se ovaj put ide turisticki i po zaslugama iz proslosti a da se ne ganja rezultat.
Vazno je da se povedu Rahimic, Avdukic, Vrsajevic i Zahirovic oni iznjeli dvoje kvalifikacije i moramo im se oduziti, a vremena za rezultate ce biti na prvenstvu za 4 godine.
Ja sam mislio da je ovo jasno i da je ovo vecina forumasa zahtjevala.
Vec samo se dogovorili da se ovaj put ide turisticki i po zaslugama iz proslosti a da se ne ganja rezultat.
Vazno je da se povedu Rahimic, Avdukic, Vrsajevic i Zahirovic oni iznjeli dvoje kvalifikacije i moramo im se oduziti, a vremena za rezultate ce biti na prvenstvu za 4 godine.
Ja sam mislio da je ovo jasno i da je ovo vecina forumasa zahtjevala.
- Principatus
- Kontakt:
Sanjin Prcic je rekao ono, sto se vecina novinara nije usudila da kaze.
Pa dokle vise?
Pa dokle vise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Safete *ebao ti Tino, Avdija i Zoran sve.
Sanjine nedaj se aBd uskoro ćes i ti biti dio svetinje nakon što Safet(Sead) Sušić dobije nogu
Sanjine nedaj se aBd uskoro ćes i ti biti dio svetinje nakon što Safet(Sead) Sušić dobije nogu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Svaka cast sanjine na ovome, svaka cast !
Hvala papetu do neba sto nas je odveo na prvo SP ikada i sto je nas najuspjesniji selektor u historiji, ali jedva cekam dan kada ce safet susic napustiti kormilo reprezentacije !
Hvala papetu do neba sto nas je odveo na prvo SP ikada i sto je nas najuspjesniji selektor u historiji, ali jedva cekam dan kada ce safet susic napustiti kormilo reprezentacije !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: General505, kaskada1922, Micron i 32 gosta.