Ja mislim da imamo cak tri igraca koja igraju jos u CL nakon grupne faze, imamo golgetera kojeg poznaje cijeli svijet i golmana koji ce za koju godinu biti jedan od najboljih na ovoj planeti, imamo ljevog beka koji je svrstan medju pet najvecih talenata na svijetu na toj poziciji, imamo izuzetan balans izmedju mladosti i starosti, imamo igraca koji ce izrasti medju top igrace sredine terena na svijetu, i mi da idemo kao turisti bilo gdje ja ne prihvatam!dinoze je napisao/la:Pape je odveo repku u Brazil i Pape ima pravo da je rasturi i povede koga hoce.
Vec samo se dogovorili da se ovaj put ide turisticki i po zaslugama iz proslosti a da se ne ganja rezultat.
Vazno je da se povedu Rahimic, Avdukic, Vrsajevic i Zahirovic oni iznjeli dvoje kvalifikacije i moramo im se oduziti, a vremena za rezultate ce biti na prvenstvu za 4 godine.
Ja sam mislio da je ovo jasno i da je ovo vecina forumasa zahtjevala.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 21 feb 2014, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- hogarstrasni
Otjerao je Seferovica, Gudelja , Tankovica, Arslanagica, Prcica , Besica , sve je uradio i da Hajrovica ali mu nije uspjelo ! U reprezentaciji gura Zahirovica , Tina Susica , Vrsajevica, Hadzic, Rahimica , Kvrzica ...! ?
Koliko su im platili Svedi I svicarci da NE pozovu potencijalne reprezentativce ?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Steta zbog ovakve situacije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Po čemu je on naš najtalentovaniji igrač? Može biti samo jedan od najtelentovanijih, uz Bešića, Grahovca, Zolotića i Modića.legenda reala je napisao/la:To ne mjenja činjenicu da je dečko morao dobiti poziv u A tim kao naš najtalentovaniji igrač koji uz to igra u Ligi peticeVanBasten je napisao/la:
Momče se ohrabrilo možda podrškom na tvitteru naše idiotske mase. Pa se malo zaletio...![]()
Ako već nemamo 23 kvalitetna igrača, zašto na prvenstvo ne povesti naše najtalentovanije igrača kojima će to biti veliki plus u daljnoj karijeri
Eh, sad, što on misli da bi baš on trebao biti tu je drugi par cipela. A ucjena i folovi.. Nek ucjenjuje Francuze.
A slažem se, jedan iz U21 bi trebao biti nagrađen.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ako je neko trebao biti nagradjen, to su Grahovac i Prcic, bez ikakve polemike. Samo me zanima sta bi bilo da Grahovac kaze "zbogom Susicu i Jagodicu, ne zovite me vise", kladim se bilo bi komentara tipa " sta ce on igra u Borcu i slicno"...
Ma nema ovdje argumenta koji bi odbranio Safeta.Jednostavno nema.
Ja sam za njega kao selektora al u ovoj situaciji jednostavno je pojeo gov-no i nema se tu izmisljati topla voda.
Jagodica treba nogirati ali i sa Susicem obaviti razgovor,jesi nam donio plasman na prvenstvo svaka ti cast al repka treba da nastavi sa normalnim funkcionisanjem i nakon Brazila.
Ja sam za njega kao selektora al u ovoj situaciji jednostavno je pojeo gov-no i nema se tu izmisljati topla voda.
Jagodica treba nogirati ali i sa Susicem obaviti razgovor,jesi nam donio plasman na prvenstvo svaka ti cast al repka treba da nastavi sa normalnim funkcionisanjem i nakon Brazila.
1946
Četnik bi bio jedan od prvih komentara...Sabinho je napisao/la:Ako je neko trebao biti nagradjen, to su Grahovac i Prcic, bez ikakve polemike. Samo me zanima sta bi bilo da Grahovac kaze "zbogom Susicu i Jagodicu, ne zovite me vise", kladim se bilo bi komentara tipa " sta ce on igra u Borcu i slicno"...
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Moj Prcicu pa ti nemeas mjesta u A reprezentaciji neovisno pozvan ili ne Susic i Hadzic. Prcicu gledo sam te skoro svaku tekmu po par minuta jer toliko se moze izdrzati gledajuci tvoja ekipa. Neupitna tehnika al ono šetkanje ne prolazi u A reprezentaciji, ljudi se pitaju dal Pjanicu treba fizicke snage nabit a pogledaj sebe Prcicu sa tim glinenim nogama i ti bi sa velikim momcima? Prcicu bolje ti je da se posvetis samom sebi a ne da se dignes iznad reprezentacije, citave drzave i naroda zbog svojih interesa. Prcicu umjesto da pustis da vrijeme radi za tebe ti sam radis protiv sebe. A najgore od svega su mi pojedinci koji brane i opravdavaju poteze klinje malog.
Za ovo jednim dijelom su krivi i mediji.Pogledajte sta rade mediji kad je u pitanju repka Njemacke,Francuske itd.Kad je Prcic ovo izjavio u roku 20 minuta svi mediji u BiH su tu vijest objavili.Pa zasto neki mediji ne pocnu malo pisati da Susic treba gledati nase talente,pa da ode obavit razgovor,pa nakon sto je Susic rekao da Prcic igra u slabom klubu,odmah kontru uzvatit,ako on igra u slabom klubu sta je onda sa Avdijom,Susicem,Viscom,Zahirovicem,i ostalim.Moraju se mediji malo ukljucit pa izvrsit pritisak na Susica da sebi ne smijemo dopustit da gubimo mlade igrace.Pa hajde i ako nema mjesta da se pozove,nek ode obaviti razgovor s njim i nek kaze da se racuna u buducnosti.Mozemo mi ovdje pisati koliko hocemo,ali mediji se moraju ukljucit u ovo sve.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Haloooo?? Ne kaze momak da ZASLUZUJE da igra u A-repci vec da zasto se vise nadati pozivu kad ga covjek nabi u guzicu u medijama prosipajuci lazi i govoriti da se NE TREBA nadati pozivu uopste u skorijoj buducnosti.. Jeli kontas razliku?????robijas_Ri je napisao/la:Moj Prcicu pa ti nemeas mjesta u A reprezentaciji neovisno pozvan ili ne Susic i Hadzic. Prcicu gledo sam te skoro svaku tekmu po par minuta jer toliko se moze izdrzati gledajuci tvoja ekipa. Neupitna tehnika al ono šetkanje ne prolazi u A reprezentaciji, ljudi se pitaju dal Pjanicu treba fizicke snage nabit a pogledaj sebe Prcicu sa tim glinenim nogama i ti bi sa velikim momcima? Prcicu bolje ti je da se posvetis samom sebi a ne da se dignes iznad reprezentacije, citave drzave i naroda zbog svojih interesa. Prcicu umjesto da pustis da vrijeme radi za tebe ti sam radis protiv sebe. A najgore od svega su mi pojedinci koji brane i opravdavaju poteze klinje malog.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
On samo da poziva ono najbolje i da to postavlja u ekipu po pozicijama i kvaliteti protivnika, ne bi mu se sta imalo reci, ali ovako stvarno ne ide...Head je napisao/la:Ma nema ovdje argumenta koji bi odbranio Safeta.Jednostavno nema.
Kada je trebalo da poharamo sve oko sebe mi se vratili u 97 godinu...
Prcic je prvi koji je javno rekao neke stvari i za to mu neizmjerno hvala...
Neko je kad tad morao poceti za dobrobit svih nas koji zivimo za ovu repku...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma procitajte sto momak kaze.On sam iskreno kaze da vjerovatno nije zasluzio poziv u Brazil,ali jeste na jednu prijateljsku tekmu ili okupljanje reprezentacije.Upravu je covjek kada kaze da je tu more losih igraca iz losiji klubova nego sto je njegov.U reprezentaciji imamo igrace iz druge turske lige,prejakog HNL-a ili vrhunskog Sturma.Pa da nije zalosno bilo bi totalno smijesno.I uz sve to 4 mjeseca prije prvenstva Susic otpise jedino Prcica,a u reprezentaciju gura primjer Hadzica za kojeg je javno (na FACE TV) rekao da ga je dva puta gledao i da ga nije zadovoljio svojim nastupom
.Uz to sve jos u reprezentaciji mjesta ima Avdija Vrsajevica,za kojeg i nogometni laik vidi da lik blage veze nema.Pitam se sto ce nam sada Avdija?.U Mujdzi i Vranjesu imamo dva desna beka,krila imamo silu,ali Avdija mora naci svoje mjesto na spisku.Ima tu mnogo nelogicnosti koje dolaze iz lopovloka,odnosno kriminala "naseg" izbornika.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pa sta je problem otvoreno mu je rekao nema mjesta u A reprezentaciji za Brazil, sta mu je trebao neku nadu ulijevati pa bi se tad bolje osjecao? Halooooo jos je mlad i kad se Miske penzionise nek se nada necemu zasto mu se zurii koji k?sajo10 je napisao/la:Haloooo?? Ne kaze momak da ZASLUZUJE da igra u A-repci vec da zasto se vise nadati pozivu kad ga covjek nabi u guzicu u medijama prosipajuci lazi i govoriti da se NE TREBA nadati pozivu uopste u skorijoj buducnosti.. Jeli kontas razliku?????robijas_Ri je napisao/la:Moj Prcicu pa ti nemeas mjesta u A reprezentaciji neovisno pozvan ili ne Susic i Hadzic. Prcicu gledo sam te skoro svaku tekmu po par minuta jer toliko se moze izdrzati gledajuci tvoja ekipa. Neupitna tehnika al ono šetkanje ne prolazi u A reprezentaciji, ljudi se pitaju dal Pjanicu treba fizicke snage nabit a pogledaj sebe Prcicu sa tim glinenim nogama i ti bi sa velikim momcima? Prcicu bolje ti je da se posvetis samom sebi a ne da se dignes iznad reprezentacije, citave drzave i naroda zbog svojih interesa. Prcicu umjesto da pustis da vrijeme radi za tebe ti sam radis protiv sebe. A najgore od svega su mi pojedinci koji brane i opravdavaju poteze klinje malog.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kako doći do ovih iz saveza da im sve pošaljemo u tri lijepe
Ovo je dno dna ovako tjerati iz reprezentacije malde igrače koji su činili okusnice u ekipama tokom igranja za u19 ili u21 reprezentacijama.
+ebao ti Safete Tino i Avdija sve
Ovo je dno dna ovako tjerati iz reprezentacije malde igrače koji su činili okusnice u ekipama tokom igranja za u19 ili u21 reprezentacijama.
+ebao ti Safete Tino i Avdija sve
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Jeli Grahovac u BorcuSabinho je napisao/la:Ako je neko trebao biti nagradjen, to su Grahovac i Prcic, bez ikakve polemike. Samo me zanima sta bi bilo da Grahovac kaze "zbogom Susicu i Jagodicu, ne zovite me vise", kladim se bilo bi komentara tipa " sta ce on igra u Borcu i slicno"...
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 21 feb 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Ja evo sad razmišljam jesi li ti retardiran ili samo provociraš?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
pa ja al' zato mogu neki vrsajevici, hadzici, kvrzici, visce i slicni da igraju, a naravno i njegova rodbina moze igrat, ipak je ona u ovoj drzavi najpreca... Ovog Susica poslije Brazila nogom nabiti u sred gu*ice, i vise njegovo idiotsko ponasanje... Izgubili smo Tankovica zbog njega i jos par igraca... On treba otici na noge svakom momku koji moze doprinijeti ovoj reprezentaciji, ma jok bolje svog bratica pozvat i uzet postotak od transfera...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Opet ponavljam,kada je bio potvrdjen bio je u repki.Znači dok je njemu valjala repka sve bilo 5,sad kada je trebao biti nosilac mlade repke sa Grahovcem odjednom uvrijeđen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE