U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
sada neka Savez razgovara sa momkom, Jagodić, itd .. jesu l' sposobni barem za to, ako već ne mogu razgovarati s momcima iz dijaspore?
jel nasa u21 igra prijateljsku sada, gdje nas spisak? mi smo svakako vec izgubili sve sanse za plasman.
U svakom slucaju treba prekinut sve odnose sa Hrvatskim savezom. Nikakve prijateljske, nikakve saradnje. Ljubazni u lice, pa ti noz zabiju u ledja. U svom stilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Velike steteBaboon je napisao/la:Mirko Marić iz Širokog, pozvan na okupljanje u21 reprezentacije Hrvatske,igrao za našu u17 i u19 reprezentaciju....
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
U-21, U-19, U-17
Vidiš kako oni to hladno rade. Samo pošalju poziv, nije mu oca i njega zvao Šuker nije sa Mandzom pio kafu ali opet, hoćeš da se kladimo da će se odazvati...Cartman je napisao/la:U svakom slucaju treba prekinut sve odnose sa Hrvatskim savezom. Nikakve prijateljske, nikakve saradnje. Ljubazni u lice, pa ti noz zabiju u ledja. U svom stilu.
A ti i dalje buši i traži argumentiće zašto Tankovic treba igrati za Švedsku..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Covjece dragi, nisu svi ljudi isti. Sjeti se Dalibora Pandze koji je bio veliki talenat i koji je odbio Hrvatsku u to vrijeme. Ili Pjanica, pa on je cekao godinu dana i vise da zaigra, jos covjek dolazio na okupljanja, a nije mogao igrat. Neki bi dali zivot za repku i drzavu, ali druge moras ubjedjivat. Sjetimo se Begovica, Medunjanina, Hajrovica i Mujdze. Da ne pricam o Misimovicu. Svi vrlo vazni igraci za nas, ali daleko od toga da su letili za BiH prvom prilikom. Moralo je se borit za njih. Za Pjanica nista nije trebalo, jer je imao ogromnu zelju.Batko je napisao/la:Vidiš kako oni to hladno rade. Samo pošalju poziv, nije mu oca i njega zvao Šuker nije sa Mandzom pio kafu ali opet, hoćeš da se kladimo da će se odazvati...Cartman je napisao/la:U svakom slucaju treba prekinut sve odnose sa Hrvatskim savezom. Nikakve prijateljske, nikakve saradnje. Ljubazni u lice, pa ti noz zabiju u ledja. U svom stilu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I po tvojoj logici kako god okreneš nikada igrač nije kriv...Cartman je napisao/la:Covjece dragi, nisu svi ljudi isti. Sjeti se Dalibora Pandze koji je bio veliki talenat i koji je odbio Hrvatsku u to vrijeme. Ili Pjanica, pa on je cekao godinu dana i vise da zaigra, jos covjek dolazio na okupljanja, a nije mogao igrat. Neki bi dali zivot za repku i drzavu, ali druge moras ubjedjivat. Sjetimo se Begovica, Medunjanina, Hajrovica i Mujdze. Da ne pricam o Misimovicu. Svi vrlo vazni igraci za nas, ali daleko od toga da su letili za BiH prvom prilikom. Moralo je se borit za njih. Za Pjanica nista nije trebalo, jer je imao ogromnu zelju.Batko je napisao/la:Vidiš kako oni to hladno rade. Samo pošalju poziv, nije mu oca i njega zvao Šuker nije sa Mandzom pio kafu ali opet, hoćeš da se kladimo da će se odazvati...Cartman je napisao/la:U svakom slucaju treba prekinut sve odnose sa Hrvatskim savezom. Nikakve prijateljske, nikakve saradnje. Ljubazni u lice, pa ti noz zabiju u ledja. U svom stilu.
Kako to da je Lazić morao promijeniti sportsko a Marić ne mora... Može li mi to neko objasniti?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne mora za prijateljsku, on po rođenju ima i Hrvatsko državljanstvo s kojim može igrati prijateljske utakmice, ako se pokaže oni će njemu srediti i sportsko, ako ne zadovolji nikom ništa, eto ga Bosni ako ga ona hoće, tako rade godinama u rukometuBatko je napisao/la:Kako to da je Lazić morao promijeniti sportsko a Marić ne mora... Može li mi to neko objasniti?
A normalno da nijedan Hrvat iz Hercegovine neće odbiti poziv Hrvatske reprezentacije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa normalno da je šteta...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velike steteBaboon je napisao/la:Mirko Marić iz Širokog, pozvan na okupljanje u21 reprezentacije Hrvatske,igrao za našu u17 i u19 reprezentaciju....![]()
![]()
jedan je od najvećih talenata što ima BiH trenutno...
sa 16-17 godina je već igrao za prvu ekipu Širokog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Neka ide ako zeli ali neka niko ne prigovara kad se na spisku nadje 23 igraca bosnjacke nacionalnosti.Dosta je vise bilo radi kvote i reda.Samo kvalitet pa bujrum!
MIRKO, OVO JE TVOJA DRZAVA! TVOJA REPREZENTACIJA! Nemoj se odazvati pozivu za Hrvatsku!! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sumnjam ja da bi ti ga odbio i bilo koji Srbin ili Bošnjak iz BiHlegenda reala je napisao/la:Pa ne mora za prijateljsku, on po rođenju ima i Hrvatsko državljanstvo s kojim može igrati prijateljske utakmice, ako se pokaže oni će njemu srediti i sportsko, ako ne zadovolji nikom ništa, eto ga Bosni ako ga ona hoće, tako rade godinama u rukometuBatko je napisao/la:Kako to da je Lazić morao promijeniti sportsko a Marić ne mora... Može li mi to neko objasniti?
A normalno da nijedan Hrvat iz Hercegovine neće odbiti poziv Hrvatske reprezentacije
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sramota bi bilo da nas i on napusti

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeste talent, zato se nadam da nece to uraditi, mada svi znamo kakva ce odluka biti...Kevin je napisao/la:pa normalno da je šteta...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velike steteBaboon je napisao/la:Mirko Marić iz Širokog, pozvan na okupljanje u21 reprezentacije Hrvatske,igrao za našu u17 i u19 reprezentaciju....![]()
![]()
jedan je od najvećih talenata što ima BiH trenutno...
sa 16-17 godina je već igrao za prvu ekipu Širokog
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
U-21, U-19, U-17
Hahahahaha.........Kevin je napisao/la:sumnjam ja da bi ti ga odbio i bilo koji Srbin ili Bošnjak iz BiHlegenda reala je napisao/la:Pa ne mora za prijateljsku, on po rođenju ima i Hrvatsko državljanstvo s kojim može igrati prijateljske utakmice, ako se pokaže oni će njemu srediti i sportsko, ako ne zadovolji nikom ništa, eto ga Bosni ako ga ona hoće, tako rade godinama u rukometuBatko je napisao/la:Kako to da je Lazić morao promijeniti sportsko a Marić ne mora... Može li mi to neko objasniti?
Jako plitko shvaćanje i podcjenjivanje bosnjackog i srpskog patriotizma...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Ako se ovako nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Miske, Spaha, Vedo, Salihovic, Mujdza, su tu jos sasvim malo , sta kad ih ne bude vise???
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 feb 2014, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
gringobih je napisao/la:Ako se ovakao nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Miske, Spaha, Vedo, Salihovic, Mujdza, su tu jos sasvim malo , sta kad ih ne bude vise???
Igraci iz nase lige
Ovdje neki kontaju da su Miske,Vedo,Spaha..... u cvatu mladosti igrace za repku jos 10 godina
Nastavimo li ovako i sa 24 repke na EP necemo se plasirati na to takmicenje u buducnosti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Pa sta,neka igraju u pizdi maternoj samo ne smije da bude ovoga halo bolan neko ko ima 21 godinu da daje neke ultimatume,zar ne mislis da je to malo nenormalno?gringobih je napisao/la:Ako se ovakao nastavi mi cemo morati biti prebaceni u zonu okeanije da se plasiramo negdje...kinder_jaje je napisao/la:Ljudi moji pun mi je qrac moljenja da se igra za nasu repku.Jednostavno ne podrzavam Papeta ni u cemu osim u ovome nema nagovaranja da se igra za SVETINJU drazi mi je Vrsajevickakav god bio nego neki tamo Maric,Tankovic peti deseti
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Micron, rossonero85, TefalTava i 32 gosta.