Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Tipicno balkanski, dok je debitovo u seniorskoj konkurenciji odma bi u A repku, nema to strpljenja ni minute, vjerovatno bi onda trazio i da igra, a Susic jasno reko ima Pjanica i Misketa tako da mu ovaj i netreba trenutno, a poslije svakako.. Ja kakav sam, ja bi mu organizovo oprostajnu tekmu i zahvalio mu se za sve sta je uradio do sada , mada nisam siguran da je imo nekog uspjeha u mladjim selekcijama..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
I to je jasno, ko ga je gledao an 20 minuta samo u Fracuskoj... vidi se da je tip ona tipična desetka. Na zadnjem veznom se nije proslavio, prespor je jednostavno.
Mada eto, razumijem, zaslužio je taj poziv na prijateljsku, i on i Grahovac... No njegova je reakciaj bezvezna, nezrela.
I to je jasno, ko ga je gledao an 20 minuta samo u Fracuskoj... vidi se da je tip ona tipična desetka. Na zadnjem veznom se nije proslavio, prespor je jednostavno.
Mada eto, razumijem, zaslužio je taj poziv na prijateljsku, i on i Grahovac... No njegova je reakciaj bezvezna, nezrela.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- hogarstrasni
Ovoj je klasicna taktika Susicevih medijskih spinera. Vec nam se uvaljuje Grahovac, razvodnjava problem i prica okrece. Sve je vise neprijatelja , pljuvaca , miseva.... sada i medju igracima

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 21 feb 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Aj fino procitaj sta je momak rekao pa onda udri po njemu.Susic je ga otpisao kao igra u losem klubu,a zar su to Hajduk,Sturm,Istanbul,Bochum,Rijeka veliki klubovi ili sto ti ja znam?.sanelmasetic je napisao/la:Tipicno balkanski, dok je debitovo u seniorskoj konkurenciji odma bi u A repku, nema to strpljenja ni minute, vjerovatno bi onda trazio i da igra, a Susic jasno reko ima Pjanica i Misketa tako da mu ovaj i netreba trenutno, a poslije svakako.. Ja kakav sam, ja bi mu organizovo oprostajnu tekmu i zahvalio mu se za sve sta je uradio do sada , mada nisam siguran da je imo nekog uspjeha u mladjim selekcijama..
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
zasto da provociram? nemam namjere! nemogu vise da cujem za ovakve izjave ovi takozvanih talenata, koji se dizu u nebesa, rekao bi covjek da su velemajstori, da igraju glavnu ulogu u nekim velikim evropskim klubovima....i jos kad vidim takve likove kao tebe naprimjer, da jos podrzajes te prcice i kako se zovu svi, postane mi muka! treba tu neki klinac, koji nije ni standardan, nit igra neku glavnu ulogu u obicnim klubu srednjeg ranga da nam soli pamet....al izgleda ima ih vise takvih kao sto si tiDjorkaeff je napisao/la:Ja evo sad razmišljam jesi li ti retardiran ili samo provociraš?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Sva opravdanja,medijska sutnja i ostalo mogu se prosipati do prve naredne utakmice.Tad ce navijaci sve jasno reci,strpite se samo jos 12 dana.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato Avdija, Avdukic, Fejzic, Tino i ti igraju u Chelsea 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Upravo tako nek se ne trpaju u isti kos igraci koji nisu na njegovoj poziciji. Konkurencija mu je Misimovic, Pjanic, eventualno Hajrovic ako bude igrao iza spica. Supacki od njega skroz i po meni gore nego Besic sto se nije javljao na poziv selektora. Vec vidim da bi mu Spahic lupio samar za sva vremena a i Dzeki nije svejedno.VanBasten je napisao/la:Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
- DonCorleone
- Kontakt:
btw, sta radi Misimovic trenutno? Bavi li se jos fudbalom, je li povrijedjen jos, sta radi ovako citav danVanBasten je napisao/la:Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Đeste gerilo...drummer je napisao/la:Sva opravdanja,medijska sutnja i ostalo mogu se prosipati do prve naredne utakmice.Tad ce navijaci sve jasno reci,strpite se samo jos 12 dana.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
pa ako se imalo razumijes u fudbal, onda neces tako nesta napisati......da jedan pisljivi prcic, koji se nije ni u mladjim selekcijama pokazao, bude bolji od jednog hadzica, visce i tkd? ma daj ba...budi malo realan, otvori oci!....izgleda da je to veliki brend sada, svi gledaju nekako uhvatiti se voza za brazil....boze sacuvaj, napravise cirkus od repke.....harisfcb je napisao/la:pa ja al' zato mogu neki vrsajevici, hadzici, kvrzici, visce i slicni da igraju, a naravno i njegova rodbina moze igrat, ipak je ona u ovoj drzavi najpreca... Ovog Susica poslije Brazila nogom nabiti u sred gu*ice, i vise njegovo idiotsko ponasanje... Izgubili smo Tankovica zbog njega i jos par igraca... On treba otici na noge svakom momku koji moze doprinijeti ovoj reprezentaciji, ma jok bolje svog bratica pozvat i uzet postotak od transfera...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Koliko se ovdje moze braniti potez Papeta pa to nidje veze nema.Eto sada protiv Egipta nemamo Misketa,povreda ga je sprijecila da tu ne bude.Zar nije mogao Susic nagraditi pozivom Sanjina da zaigra protiv Egipta kada vec nema Misketa?.Ako vec tvrdite da su mu Miske,Pajnke i Hajrovic konkurencija.A ne Susic pozivom "nagrađuje" samo one igrace koje mu buraz preporuci.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- tuzlak1987
- Kontakt:
VanBasten, Susic je pozvan na poziciju koju moze igrati Prcic. Jer Susic uopste i nije zadnji vezni, ali ce ga pokusati tu na familijarnoj osnovi. Kada sam cuo da velika vilica govori da je Susic mladji zadnji vezni upao sam sa stolice
Miske s jednom nogom je Pele za ovog malog. I kad bude imao njegov status, tad može ponekad i da se k.urči. Dotad...DonCorleone je napisao/la:btw, sta radi Misimovic trenutno? Bavi li se jos fudbalom, je li povrijedjen jos, sta radi ovako citav danVanBasten je napisao/la:Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
Mada eto, razumijem, zaslužio je taj poziv na prijateljsku, i on i Grahovac... No njegova je reakciaj bezvezna, nezrela.?
Citamo se na ovom mjestu,zivi bili pa vidjeli.A vi nastavite nerazumno spinovanje koliko hocete,ljudi nisu budale.VanBasten je napisao/la:Đeste gerilo...drummer je napisao/la:Sva opravdanja,medijska sutnja i ostalo mogu se prosipati do prve naredne utakmice.Tad ce navijaci sve jasno reci,strpite se samo jos 12 dana.
Izgleda da si ipak retardiran.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:zasto da provociram? nemam namjere! nemogu vise da cujem za ovakve izjave ovi takozvanih talenata, koji se dizu u nebesa, rekao bi covjek da su velemajstori, da igraju glavnu ulogu u nekim velikim evropskim klubovima....i jos kad vidim takve likove kao tebe naprimjer, da jos podrzajes te prcice i kako se zovu svi, postane mi muka! treba tu neki klinac, koji nije ni standardan, nit igra neku glavnu ulogu u obicnim klubu srednjeg ranga da nam soli pamet....al izgleda ima ih vise takvih kao sto si tiDjorkaeff je napisao/la:Ja evo sad razmišljam jesi li ti retardiran ili samo provociraš?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma dosta mi je vise ti prcica, picica i kako se vec zovu!!!!! svi se nesta digli, hoce na svjetsko prvenstvo.......sta on misli, sto igra u jednim prosjecnim francuskim klubu da se moze dizati u nebesa....ma daj, DOSTA MI JE VISE TI TALENATA!!!!! dok nebudu standardni u ekipama poput dortmunda, chelsea, intera i tkd. i sve dok nebudu pruzali solidne utakmice, ne trebaju se pojavljivati!
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Dečko je sa pravom ljut, na njegovom mijestu i ja bi bio! Fakat ne vidim razlog zašto se pojedini iz mlade repke ne zovu na prijateljske tekme A repke!!! Da je ova izjava pretjerano jeste,!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
steta za prcica, prva greska papeta dosada...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
VanBasten je napisao/la:Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
Zasluzio je momak da se pozove za prijateljsku utakmicu jer odigrao je 18 utakmica u francuskom prvenstvu od dosadasnjih odigranih 25 kola plus 3 utakmice u kupu je odigrao,sam je izjavio da mozda nije zasluzio mjesto za Brazil ali otpisati ga 4 mjeseca prije SP je glupost nevidena (Susiceva izjava) znaci dao si mu do znanja da ni prijateljske tekme nece biti pozvan
Neki su odigrali 19 utakmica u HNL ali idu na SP
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, fukare987, General505 i 24 gosta.