Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 16:03

tuzlak1987 je napisao/la:VanBasten, Susic je pozvan na poziciju koju moze igrati Prcic. Jer Susic uopste i nije zadnji vezni, ali ce ga pokusati tu na familijarnoj osnovi. Kada sam cuo da velika vilica govori da je Susic mladji zadnji vezni upao sam sa stolice
Evo odmah da ti kažem, da je mali SUšić (bez obzira što će mi se sad naklatiti ova gerila) na toj poziciji bolje riješenje od Prcića. Tehnički ništa lošiji nije od pomenutog, ali je motorički/fizički zato u prednosti.
I iskreno, a to sam prije jedno 3 mjeseca rekao na jednoj od tema, u Hajduku Prcić bi sjedio na klupi. Ne bi imao mjesta pored dua Pašalić-Sušić na centru to ti garantujem. Jedino gore, bliže golu, ko polušpica..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 feb 2014, 16:04

Ne mogu shvatiti da pojedini tipovi konstantno brane ovog ublehasa od trenera. Dal ziasta ne shvataju kolicinu gluposti koju covjek izusti u svakoj izjavi. O svim duplim arsinima, nepedagoskom pristupu igracima i sumnjivom forsiranju pojedinih igraca.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 feb 2014, 16:04

Adi_Zepce je napisao/la:Koliko se ovdje moze braniti potez Papeta pa to nidje veze nema.Eto sada protiv Egipta nemamo Misketa,povreda ga je sprijecila da tu ne bude.Zar nije mogao Susic nagraditi pozivom Sanjina da zaigra protiv Egipta kada vec nema Misketa?.Ako vec tvrdite da su mu Miske,Pajnke i Hajrovic konkurencija.A ne Susic pozivom "nagrađuje" samo one igrace koje mu buraz preporuci.
Momak, Susic uigrava ekipu za Brazil i do tad ce Miske biti spreman, ne racuna ponavljam za Brazil na Prcica i to mu je i rekao, bice utakmica i poslje Brazila u cemu je problem? E pa problem je u tome sto mali klinjo hoce u Brazil vec sad iako to u tekstu kofol navodi da mu nije prioritet.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 feb 2014, 16:04

Ma momak stvarno ima priliku da bude dobar igrač,al eto u razgovoru sa ocem je odlučio da nece više da igra za BiH,sad kad podju kvalifikacije i kad se pojave neki novi klinci brzo će se predomislili.U ostalom nije nista bolji od Grahovca,samo ima sreću sto ima bolje uslove za rad i napredak.Vrlo brzo je zaboravio koliko mu je pomogla repku kod oporavka,al izgleda da to niko ne vidi.Ovo je očigledno očevo našlo,jer je htio podići cijenu sinu odlaskom na SP.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 feb 2014, 16:05

Iznenadit ces se kada vidis da mladji Susic defanzivno izgleda katastrofalno.

I ne znam sto ides sa tom pricom, jasno je svima sto je pozvan. Nemamo mi 3 godine..

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 feb 2014, 16:05

fedeltafrotta je napisao/la:steta za prcica, prva greska papeta dosada...
Jest prva, ako pratis repku od jutros.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 feb 2014, 16:06

@Van Basten

ne moze se sad opravdavati Pape, ali nikako...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 feb 2014, 16:06

Ne zaboravite izgubili smo Arslanagica,Seferovica, Tankovica , Halilovica,Gudelja umalo i Hajrovica jer nisu bili u poslovnim kombinacijama sa The Family ! Dobili smo invalide iz Germanie !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 21 feb 2014, 16:07

Evo vam sad,crno na bijelo,s čime TINO SVEN SUŠIĆ dobija poziv u A reprezentaciju,tačnije s kakvim performansama u zadnje 4 nepune godine ...

slika

slika

A evo i Sanjina Prcića koji ne može ući u A tim reprezentacije

slika

slika

slika

sezona kad je bio povrijeđen... Da ne bude da nešto muljam... poslije se vratio...

slika

slika

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 feb 2014, 16:07

robijas_Ri je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Koliko se ovdje moze braniti potez Papeta pa to nidje veze nema.Eto sada protiv Egipta nemamo Misketa,povreda ga je sprijecila da tu ne bude.Zar nije mogao Susic nagraditi pozivom Sanjina da zaigra protiv Egipta kada vec nema Misketa?.Ako vec tvrdite da su mu Miske,Pajnke i Hajrovic konkurencija.A ne Susic pozivom "nagrađuje" samo one igrace koje mu buraz preporuci.
Momak, Susic uigrava ekipu za Brazil i do tad ce Miske biti spreman, ne racuna ponavljam za Brazil na Prcica i to mu je i rekao, bice utakmica i poslje Brazila u cemu je problem? E pa problem je u tome sto mali klinjo hoce u Brazil vec sad iako to u tekstu kofol navodi da mu nije prioritet.
Problem je sto nisi procitao izjavu Sanjina.Ako je uigravanje reprezentacije za Brazil s Hadzicem,za kojeg javno prizna da ga nije odusevio onda se imamo bas cemu nadati u Brazilu :roll:
I za vas branitelje Susica,moze li mi tko od vas reci kako on izjavljuje da nema dovoljno igraca za spisak od 30 nogometasa koji treba predati FIFA-e,a onda cetiri mjeseca prije pocetka SP javno kaze da ne racuna na Prcica i to momka koji igra u jednoj od najjacih liga svijeta :shock:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 feb 2014, 16:08

fedeltafrotta je napisao/la: prva greska papeta dosada...
:lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 21 feb 2014, 16:08

sajo10 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:steta za prcica, prva greska papeta dosada...
Jest prva, ako pratis repku od jutros.
Ma realno nebi ga ni jedan selektor zvao u Brazil pa tako ni Susic, ima Susic definitivno puno mana ali ovo nije jedna od njih, imam osjecaj da bi mali ovako reagovao da je i Murinjo selektor jer mu je takav odgoj ,,babo'' prenio...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 16:08

Yucca je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Dobro, ako može igrati krilo - a ne može. Ustvari jednako ko Medunjanin što može. Onda može prigovarati za Višću i Kvržića. Njemu je konkurencija, baš kako je Pape i rekao, Pjanić i Misimović.
I to je jasno, ko ga je gledao an 20 minuta samo u Fracuskoj... vidi se da je tip ona tipična desetka. Na zadnjem veznom se nije proslavio, prespor je jednostavno.

Mada eto, razumijem, zaslužio je taj poziv na prijateljsku, i on i Grahovac... No njegova je reakciaj bezvezna, nezrela.

Zasluzio je momak da se pozove za prijateljsku utakmicu jer odigrao je 18 utakmica u francuskom prvenstvu od dosadasnjih odigranih 25 kola plus 3 utakmice u kupu je odigrao,sam je izjavio da mozda nije zasluzio mjesto za Brazil ali otpisati ga 4 mjeseca prije SP je glupost nevidena (Susiceva izjava) znaci dao si mu do znanja da ni prijateljske tekme nece biti pozvan :roll: :roll:

Neki su odigrali 19 utakmica u HNL ali idu na SP :?
Je, zaslužio je. Da je bogdo umjesto klupadžije Ibričića svaku kvalifikacionu (pogotovo protiv ovih L ekipa) njegovo mjest o zauzeo neko od mlađih. Grahovac, Prcić, Bekić, pa zašto ne i onaj mali Krunić.. Nek upišu poziv...ko nagrada.

Ja to en sporim, sporim njegovu reakciju. Jednostavno ja to ne mogu da svarim.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 16:10

Sad i Misketa guraju u pricu :lol: Ni stranacki spineri vam nisu ravni nakon protesta :lol: Ne pravite sukob ljudi oko Misketa i Prcica,Miske je neupitan clan reprezentacije ali pored njega ima mjesta i za Prcica da gleda i uci od majstora.Izbaciti jedno od 5(osim dvojice,losih krila)a ubaciti Sanjina,jednostavno.A nije,pa ja zaboravio,taj nije clan Germanie a koliko cujem ne da ni pare.E pa ko mu je kriv onda :lol: :lol:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 21 feb 2014, 16:10

Za ove koji su svjesni sta nam Susic radi:

Sta kazete da napisemo neki tekst, sve detalje o tome sta Susic radi i kako nas vodi u propast i da posaljemo nekome da to publicira..avaz i sportsport to nece raditi, ali medju ovim polopoznatim ima ih sigurno sto to hoce, a mi ce mo siriti forumima..i tako da ce kad tad te poznatije stranice kao sportsport ili **** popustiti i napisati nesto, to je 100%...to nije neka djecija idea niti ja glumim nekog demonstra a la tuzla, ali jednostavno to nam je jedina solucija da nekima otvorimo oci, a nadamo se da su medju tim "nekima" i licnosti koje mogu nesto doprinjeti promjeni..ili ce Susic vec jednom skontati da nije raja glupa i da se njegova korupcija vise ne tolerise...bas sam maloprije piso sa jednim, koji je vrlo blizu savezu..njegove rijeci su bile "pisite, radite nesto, onace sve ode u pic.ku materinu"...ko ima interesa neka mi napise PN!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 feb 2014, 16:10

Citam i ne mogu da vjerujem sta je uradio mladi Prcic...
Jest Pape bio malo preostar, mozda i namjerno, ali ti treba na terenu da odgovoris. Cuj oprasta se. Hoce li sad redom krenuti da se oprastaju svi koji misle da zasluzuju poziv? Na desetine igraca...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 feb 2014, 16:11

Amar Dzeko je napisao/la:
:lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 feb 2014, 16:11

gringobih je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 21 feb 2014, 16:13

Sad nesto gledam ove vrijednosti igraca i pogledah, iako nesto i nije mjerodavan taj TM, Hajdukove igrace i vidjeh da je nas tinki ni manje ni vise na sjajnom 15-om mjestu po vrijednosti u doduse prejakom Hajduku:lol: . Pa Bog te vidio ne mogu da vjerujem kakav igrac se zove prije nekih vec nabrojanih ovdje. Da ne zanemarimo i cinjenicu da se momak razvijao u Belgiji sto jos vise govori koliko je to u stvari 'vrijedan' igrac.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 16:13

calcio je napisao/la:Citam i ne mogu da vjerujem sta je uradio mladi Prcic...
Jest Pape bio malo preostar, mozda i namjerno, ali ti treba na terenu da odgovoris. Cuj oprasta se. Hoce li sad redom krenuti da se oprastaju svi koji misle da zasluzuju poziv? Na desetine igraca...
Nevjerovatno.
Sad kontam da im tvitteri i FB gore od podrške forumaša.... :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dzumihz, jasmin10 i 28 gostiju.