Ovdje je najveca nepravda sto su ovi momci (osim Besica) prosli sve nase mlade selekcije i na kraju kada trebaju preci u A repku iz nicega se pojavi Tincek i dobije poziv prije njih!VanBasten je napisao/la:Ma prije svih. I to još u prošlom ciklusu je trebao dobiti poziv. Koliko bi mu samo značilo d aj eupisao jedan-dva nastupa... šetta je velika da truhne u ovoj ligi.vendeta87 je napisao/la:Evo vidim da neki spominu Grahovca i u pravu su i on je zasluzio poziv prije Tinceka i Hadzica. Imamo 4 igraca u mladoj repci koji mogu igrati DM ili centralnog veznog- Prcic, Besic, Grahovac te Zolotic i sve cetvorica su zasluzili poziv u A repku prije Tinceka i Hadzica! A Prcica je dodatno isprovocirala i ona Safetova izjava o njemu.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Jok, ti si.Bosniacum Lilium je napisao/la:[
ti nisi nikada gledao Prcica, ocito....
Najbolje partije pružio kad je bliže golu. Nazad, nit smrdi, nit miriše. Defanzivno beskoristan totalno. Prije loma noge, u juniorima, su ga gurali na krilo..ali prespor je za to u seniorskoj konkurenciji. Polušpica, onako ko Miske, idealna pozicija...
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 16:58, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Iskreno se nadam da će savez reagovati i izbrisati Prcića zauvijek, takvi nam uopšte ne trebaju. Jednom mu je oprošteno, drugi put nadam se da neće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kao da je mene pitao sta ce izjaviti. Sto posto je u pravu. 5 mjeseci prije pocetka SP on njega otpisuje. Neki igraci iz reprezentacije mogu samo sanjati da igraju utakmice Francuske lige tj. gledati ce ih samo preko TV.
EDIT : I apsolutno se slazem sa vecinom, i Prcic i Grahovac su trebali u repku prije TSS i Hadzica ali eto, postoje neka druga pravila.
EDIT : I apsolutno se slazem sa vecinom, i Prcic i Grahovac su trebali u repku prije TSS i Hadzica ali eto, postoje neka druga pravila.
Zadnja izmjena: masteRofPoker, dana/u 21 feb 2014, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Haha ne mogu da vjerujem. Znači prvi put se kvalifikujemo na svjetsko prvenstvo i umjesto da smo safatali sve potencijalne igrače mi gubimo i naše..
Više nije bitno jel opravdano ponašanje ove djece nego je bitno da smo toliki levati da smo ih mi sami doveli do toga da im se vrzmaju ovakve gluposti po glavi. Pa to su djeca normalno da će im se svašta motati po glavi i umjesto da pedagoški postupamo, mi im se obračamo i odričemo preko novinskih članaka. Te jedan igra u preslabom klubu, drugom je logično da igra za drugu državu... Bilo bi zanimljivo Jagodića pitati, kada bude u društvu Sušića, jel normalno da onaj mali iz Širokog Brijega igra za Hrvatsku a prošao sve naše selekcije.
Ne mogu vjerovati da Pape preko novina poručuje Arslanagiću da ako promjeni papire da će igrati. Pa ebemu više i selo ljudi dragi Bog vam dao telefone, internete i ostale pizdarije..
Koliko nam je savez stručan da nisu u stanju puknuti priču ni ovoj dječurliji. Jbt. idemo u Brazil i mi smo samo privolili Tina da se odrekne Belgije i Hrvatske
Više nije bitno jel opravdano ponašanje ove djece nego je bitno da smo toliki levati da smo ih mi sami doveli do toga da im se vrzmaju ovakve gluposti po glavi. Pa to su djeca normalno da će im se svašta motati po glavi i umjesto da pedagoški postupamo, mi im se obračamo i odričemo preko novinskih članaka. Te jedan igra u preslabom klubu, drugom je logično da igra za drugu državu... Bilo bi zanimljivo Jagodića pitati, kada bude u društvu Sušića, jel normalno da onaj mali iz Širokog Brijega igra za Hrvatsku a prošao sve naše selekcije.
Ne mogu vjerovati da Pape preko novina poručuje Arslanagiću da ako promjeni papire da će igrati. Pa ebemu više i selo ljudi dragi Bog vam dao telefone, internete i ostale pizdarije..
Koliko nam je savez stručan da nisu u stanju puknuti priču ni ovoj dječurliji. Jbt. idemo u Brazil i mi smo samo privolili Tina da se odrekne Belgije i Hrvatske
Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da će savez reagovati i izbrisati Prcića zauvijek, takvi nam uopšte ne trebaju. Jednom mu je oprošteno, drugi put nadam se da neće.
Zvat cemo tebe umjesto njega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- samoposteno
- Kontakt:
cuj zbog prcica cemo imat sjebanu atmosverudrummer je napisao/la:Prekasno,prekasno,skroz prekasno.Kupio,kupio i nakupio a mediji sutili i zataskavali.Sad cemo dobiti eksploziju bijesa i vjerovatno s.ebanu atmosferu u Brazilu,drugim rijecima vec smo ispali u prvom krugu.Izuzev ako se ne desi neki (ne)ocekivani obrat.Principatus je napisao/la:Ma sad ce poneki pokusati i Prcica da blate, kako bi odbranili gluposti koje se odigravaju u reprezentaciji. Ali mislim da je za to malo prekasno...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesam i pisao sam na temi o mladim igracima, toliko o tomeVanBasten je napisao/la:Jok, ti si.Bosniacum Lilium je napisao/la:[
ti nisi nikada gledao Prcica, ocito....
Najbolje partije pružio kad je bliže golu. Nazad, nit smrdi, nit miriše. Defanzivno beskoristan totalno. Prije loma noge, u juniorima, su ga gurali na krilo..ali prespor je za to u seniorskoj konkurenciji. Polušpica, onako ko Miske, idealna pozicija...
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 21 feb 2014, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Onako malo cu to prozaicno, prosle godine trebam ja prokopati(stari naredioVanBasten je napisao/la: ...
Zelim reci da je on isao svim tim potencijalnim(kao sto mu je obaveza) i borio se za njih, ko' bi mu sta mogao reci???
Niko, covjek se borio...
A ako zanemarimo i to kako preci preko stvarnih cinjenica, pozivanja amatera u repku, igranje Avdije u kljucnim utakmicama, igranja bez DM-a, kontradiktonih izjava, ne pozivanja igraca koji po svim kriterijima moraju biti dio A tima, branjenja Usanovica, gazenja svojih rijeci itd...
Popusti i ti malo vidis da nesto zaista ne stima, nisam ja to izazvao, jel'da
Virtu@ nadji molim te u mojim postovima materijala za ban i ja cu se sam odjaviti...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 21 feb 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa i slaba je liga jbg sto jest jest, necemo sad valjda porediti francusku prvu ligu i nasu..grahovac sigurno ima kvalitet ali joas nije pokazao u jakoj ligi, Prcic definitivno jeste.Sabinho je napisao/la:
Izgleda da sve sto je domace ne valja
Ta bi rek'o ima mjesta.vendeta87 je napisao/la:Ovdje je najveca nepravda sto su ovi momci (osim Besica) prosli sve nase mlade selekcije i na kraju kada trebaju preci u A repku iz nicega se pojavi Tincek i dobije poziv prije njih!VanBasten je napisao/la:Ma prije svih. I to još u prošlom ciklusu je trebao dobiti poziv. Koliko bi mu samo značilo d aj eupisao jedan-dva nastupa... šetta je velika da truhne u ovoj ligi.vendeta87 je napisao/la:Evo vidim da neki spominu Grahovca i u pravu su i on je zasluzio poziv prije Tinceka i Hadzica. Imamo 4 igraca u mladoj repci koji mogu igrati DM ili centralnog veznog- Prcic, Besic, Grahovac te Zolotic i sve cetvorica su zasluzili poziv u A repku prije Tinceka i Hadzica! A Prcica je dodatno isprovocirala i ona Safetova izjava o njemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije bitno u kojem klubu lige igras, bitan je rang. Rang je prva francuska liga gdje imas utakmice protiv OM, PSG, Monaca i jos nekih jakih ekipa. To se ne moze mjeriti sa HNL gdje nemas uopste kvalitetnog protivnika osim Rijeke i Dinama, a i ti derbiji Hajduka i Dinama su postali cista glupost zbog korumpiranog HNL saveza..
Prciceva ekipa moze ispasti ali on ce naci drugu...Nije ni Pjanic poceo u Romi, vec u Metzu koji je vjecito na promaji prve i druge lige
Zato nemojte porediti Prcica i Grahovca koji igra ovu nasu buraniju
Prciceva ekipa moze ispasti ali on ce naci drugu...Nije ni Pjanic poceo u Romi, vec u Metzu koji je vjecito na promaji prve i druge lige
Zato nemojte porediti Prcica i Grahovca koji igra ovu nasu buraniju
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati TinoVanBasten je napisao/la:Jer ne paše.Sabinho je napisao/la:Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
Trube kako TSS nije zadnji vezni, u isto vrijeme guraju Prcića koji je još neadekvatniji na toj poziciji. Tromi, spori, frajer nema duel igre haman
Ako će se već prigovarat za TSSa, da nije zadnji vezni kakvog trebamo, i da bi trebao neko drugi npr iz U21. Onda je to Grahovac. Jedino on. Al jbg..
Idi ba momak pod hitno lijeci se.Virtu4l je napisao/la:Iskreno se nadam da će savez reagovati i izbrisati Prcića zauvijek, takvi nam uopšte ne trebaju. Jednom mu je oprošteno, drugi put nadam se da neće.
Ne poredimo lige vec igrace, znam dobro stasam gledao u mladoj reprezentaciji, Grahovac je u zadnje dvije godine najbolji igrac iste, nebitno protiv koga smo igrali. A Prcica sam geldao, velika je stvar igrati u Francuskoj ligi ali da li se dokazao ne moze se bas reci, pogledaj gdje mu je klub i on zajedno sa njim, a kad ssam gledao njegov tim on mi je licno upao u oci koliko i svaki drugi igrac iz njegove ekipe. Pozdrav.ARGUMENT je napisao/la:Pa i slaba je liga jbg sto jest jest, necemo sad valjda porediti francusku prvu ligu i nasu..grahovac sigurno ima kvalitet ali joas nije pokazao u jakoj ligi, Prcic definitivno jeste.Sabinho je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Susic je prespavao nekoliko mjeseci. Jednu sjajnu sansu je propustio da nas pojaca bitnim igracima za SP i buducnost. Sta se sve moglo uraditi voljom i radom. Zaboli glava od neprofesionalizma i zvanja igraca koji ne zasluzuju ni sekundu da budu u svetom dresu. No nije sve to dovoljno, Susic nas jos i slabi dalje.
Ali zasto se ljuti Prcic? Pa sad cemo probati Vrsajevica ponovo.
Sve dok se ne proda.
Ali zasto se ljuti Prcic? Pa sad cemo probati Vrsajevica ponovo.
Sve dok se ne proda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki ne mogu da dokuce da za mladog igraca nije bitna velicina ekipe vec rang u kojem igra...jednostavno ne mogu pa ce reci da je Grahovac ispred Prcica.
Sabinho je napisao/la:Ne poredimo lige vec igrace, znam dobro stasam gledao u mladoj reprezentaciji, Grahovac je u zadnje dvije godine najbolji igrac iste, nebitno protiv koga smo igrali. A Prcica sam geldao, velika je stvar igrati u Francuskoj ligi ali da li se dokazao ne moze se bas reci, pogledaj gdje mu je klub i on zajedno sa njim, a kad ssam gledao njegov tim on mi je licno upao u oci koliko i svaki drugi igrac iz njegove ekipe. Pozdrav.ARGUMENT je napisao/la:Pa i slaba je liga jbg sto jest jest, necemo sad valjda porediti francusku prvu ligu i nasu..grahovac sigurno ima kvalitet ali joas nije pokazao u jakoj ligi, Prcic definitivno jeste.Sabinho je napisao/la:
Vjerovatno ti je na TV slika snijezila tj bila losa pa nisi dobro vidio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobro je neko napisao.Susicu treba dati otkaz i reci mu kad budes trenirao dobar klub mozes se nadati da vodis A reprezentaciju,posto si trenirao lose nema mjesta za tebe.Jesu to posteni kriteriji? 
A što brzo zaboravište Tankovića..................
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: 231983, BosnianDragon2024, Kajkutenjoyer, Micron, Riziko, Venom i 47 gostiju.