PL BiH -1 je napisao/la:Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
PL BiH -1 je napisao/la:Istina je u vitrinama.Sarajlijc@ je napisao/la:Cekamo na temi FKS da nas prosvijetlis, jer samo ti pravu istinu znas.
Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?
Pa da inace se to moglo izgraditi za 20 dana, pocela je akademija sa radom 1.2.2014. Nego vjerovatno je i ona ubleha kao i TanDjorkaeff je napisao/la:Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
Znači akademija još nije napravljena i to je to. Ne znam što je onda potencirate kad nije napravljena i nigdje je nema. Kad vam se nabije na nos, onda idu ove priče, ne može se napraviti za 20 dana i slično.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa da inace se to moglo izgraditi za 20 dana, pocela je akademija sa radom 1.2.2014. Nego vjerovatno je i ona ubleha kao i TanDjorkaeff je napisao/la:Normalno da je nema. Gdje su tereni? Gdje je internat za tu djecu? Imate isto terena koliko ima i Željo, onda to valjda znači da i Željo ima akademiju?Sarajlijc@ je napisao/la:
PS Hajde da predjemo na temu FKS pa cemo tamo raspravljati.
Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
Pa veći si idiot nego što sam mislioPL BiH -1 je napisao/la:Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?![]()
Kad je Krsti imendan?
Krokodil je napisao/la:Pa veći si idiot nego što sam mislioPL BiH -1 je napisao/la:Sto si smijesan? Pa kod nas su svi dobro dosli. Uvijek smo bili i bicemo multinacionalni. Kod nas ima mijesta u prvih 11 i za Nermina, i za Srdjana, i za Armin, i za Marijana, i za Emraha i za Tomislava, i za Vernesa i za Damira. Mi smo multinacionalni a vi jedno nacionalniSarajlijc@ je napisao/la:Cudno kakve stvari pisu navijaci koji tvrde da su u njihov klub svi dobrodosli
shminka sta si zelio reci? Da nema akademije?![]()
Kad je Krsti imendan?