BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
IW preskace?
Ma izgleda da je totalno promašio. Južna Amerika bi bila pravi izbor, igrači i podloga po mjeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzumke ko da se ugledo na Fazliju.Virtu4l je napisao/la:Ma izgleda da je totalno promašio. Južna Amerika bi bila pravi izbor, igrači i podloga po mjeri.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma ne bih se ja iznenadio da je njemu Novak rekao da igra i Dubai i IW i Miami...a da mu je on povjerovao
jer Novaka nije iz usta ispuštao kad se vratio vamo...
Ali dobro, nije previše toga izgubljeno...par sedmica mu neće nanijeti previše štete...

jer Novaka nije iz usta ispuštao kad se vratio vamo...
Ali dobro, nije previše toga izgubljeno...par sedmica mu neće nanijeti previše štete...
da je zagrizao -jeste
ali ako na bilo kom turniru iz liste ATP udje bar u glavni zrijeb, napravit ce veliki rezultat 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ovaj challenger iste jačine kao i IW pa bolje neka igra onda IW, isto mu je ili ovo ili onolucif3R666 je napisao/la:basic od ponedeljka igra chellenger u fr.. pa sedmica odmora onda ide u rusiju chellenger kazan , dzumi dubai, pa sedmica odmora pa na prejaki al fkt prejaki chellenger : Irving, TX, USA igra kvale-- mislim da mu je sve to pogresno...

Džumhur je otkazao Dubai

Šta sad igra sljedeće sedmice?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
bhsport je napisao/la:Dzumke ko da se ugledo na Fazliju.Virtu4l je napisao/la:Ma izgleda da je totalno promašio. Južna Amerika bi bila pravi izbor, igrači i podloga po mjeri.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Procitah sad na fb-u da su i Dea i Jasmina prosle u polufinale turnira u Helsinborgu. Bravo djevojke!!
Fantasticna Dea i Jasmina danas u Helsingborgu. Jutros bas na pauzi na poslu udjem na bet kad ono kvota na Dei 1.50 reko sta sad haha... Svaka cast u glavnom, pratio sam meceve intenzivno preko livescore i Dea je odigrala ponovo fantastican mec. Imala je cak priliku da ovo rijesi u dva seta ali je kiksala u zadnjem gemu kad je trebala da servira za mec. Sigurno pritisak jer ipak je igrala protiv duplo bolje rangirana djevojke. U prvom kolu pobjedila sestu igracicu turnira, danas cetvrtu. Sutra je mec protiv prve rangirane djevojke za finale protiv Jasmine aBd.
Iskreno i ovo je lijep uspjeh za nasu mladu teniserku i ne treba se ocekivati pobjeda sutra ali se naravno nadamo! 
Sto se tice Jasmine. Prosli mec protiv Susanne je izgubila u Turskoj ja mislim i posle prvog izgubljenog seta mislio sam da ce doziviti novi poraz pogotovo kad sam vidio da je svedjanka vodila 4-0...ali fantastican comeback nase teniserke koje osvaja set posle velike borbe. Treci set je bila stvar formalnosti, odradila je to rutinski nasa Mimi. Sutra mec protiv dankinje koja je izbacila trecu igracicu turnira. Iskren da budem, sve osim pobjede je ravno katastrofi.
Mozda dobijemo i bosansko finale u ovom prelijepom svedskom gradu!
Sretnooo cure!

Sto se tice Jasmine. Prosli mec protiv Susanne je izgubila u Turskoj ja mislim i posle prvog izgubljenog seta mislio sam da ce doziviti novi poraz pogotovo kad sam vidio da je svedjanka vodila 4-0...ali fantastican comeback nase teniserke koje osvaja set posle velike borbe. Treci set je bila stvar formalnosti, odradila je to rutinski nasa Mimi. Sutra mec protiv dankinje koja je izbacila trecu igracicu turnira. Iskren da budem, sve osim pobjede je ravno katastrofi.
Mozda dobijemo i bosansko finale u ovom prelijepom svedskom gradu!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke djevojkama! Od Dee očekujem dobre rezultate.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Dea izgubila u 2 seta (4:6, 4:6), Jasmina dobila (6:4, 6:4). Finale protiv Rebecce Peterson.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čestitke Jasmini na prolazu u finale, nadam se da može do titule. Čestitke i Dei na odličnom turniru, od nje očekujem dobre rezultae u budučnosti.
Bio sam se nadao da će Damir igrati Sao Paulo ali neće. Njegov naredni turnir je kvale Indian Wellsa koje počinju 4.3.2014
Mirza igra sljedeće sedmice challenger Cherbourg u Francuskoj.
Bio sam se nadao da će Damir igrati Sao Paulo ali neće. Njegov naredni turnir je kvale Indian Wellsa koje počinju 4.3.2014

Mirza igra sljedeće sedmice challenger Cherbourg u Francuskoj.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Jasminu, nadam se da može do titule. Dea odlično odradila turnir i od nje se svakako očekuje mnogo u budućnosti.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Mirza je otkazao turnir u Francuskoj.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jasmina pregazila Rebeccu, 6-1/6-0
Bravo!

Bravo!

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Fantasticni rezultati nasih teniserki. Nevjerovatno dati jaje prvoj nositeljici na domacem terenu u finalu. 

Bravo za Jasminu, stvarno sjajan nastup. Nadam se da može igrati ovako dobro u kontinuitetu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tenis/tinjic-cilj- ... sam/125373" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
dzumi u ponedeljak putuje za ameriku 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.