FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam koliko ti je vjerodostojan ovaj spisak, ili možda nije kompletan. Negdje sam pročitao da je bio neki malac iz Krajine.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kikic tako nesto.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj link zivota ti.HzSM je napisao/la:Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... %20557.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Sarajlijc@ je napisao/la:Daj link zivota ti.HzSM je napisao/la:Fali sigurno jos,a ovaj spisak sam nasao u biltenu FSBiH o registraciji igraca.Sarajlijc@ je napisao/la: Gdje si nasao ovaj spisak? Cini mi se da fali Bozo Menalo iz Dubrovnika.
Trazi dole pri kraju.
Preskocio sam jos neke:Andrej Dursun(Slavija),Nemanja Jokic(Olimp Pale),Stefan Bosnjak(Kiseljak) i Armin Avdic(Krivaja Zavidovici).
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidio sam u biltenu FSKS jos nekih igraca ali ne pise iz kojih su klubova dosli.
Jagodic svrsava na ovu cijelu pricu o nasem klubu,citao sam nedavno intervju 2 lista haman gdje samo o Sarajevu prica i hvali sve zivo,dugo nisam vidio da je neko sa strane sa tolikim komplimentima pricao o ovome svemu..Trava nek nastavi kako sad igra i poziv ce doci sam od sebe siguran sam,do sada realno nije ni imao kontinuitet igara da bi isti i zasluzioDenchiNL je napisao/la:sutra Jagodić gleda našu tekmu sa Zrinjskim,
ako ne pozove ovakvog Travu , onda mu je fakat dobro zamjerio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma nije samo on , samo se nude i javljaju, traže sebi mjesto,miky_hz je napisao/la:Jagodic svrsava na ovu cijelu pricu o nasem klubu,citao sam nedavno intervju 2 lista haman gdje samo o Sarajevu prica i hvali sve zivo,dugo nisam vidio da je neko sa strane sa tolikim komplimentima pricao o ovome svemu..Trava nek nastavi kako sad igra i poziv ce doci sam od sebe siguran sam,do sada realno nije ni imao kontinuitet igara da bi isti i zasluzioDenchiNL je napisao/la:sutra Jagodić gleda našu tekmu sa Zrinjskim,
ako ne pozove ovakvog Travu , onda mu je fakat dobro zamjerio
a tek kad sve krene u punom pogonu
simpatični smo i svim bivšim igračima, trenerima, njihovoj djeci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
DaneKupresanin
- Kontakt:
Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali UviverzitateuPL BiH -1 je napisao/la:Al cesto komentarisete. Cesto Zelju ovdje spominjete. Veoma cesto. Znam ja da treba stici Zelju ali puno vise vi o Zelji pisete. A o Tanu mozemo na kraju sezone. Mislim da ces ti vise pljuvati po Sarajevu u maju a ja cinicno govoriti vam kako je plasman u Evropu pored Zelje ipak uspijeh.Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.
![]()
I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titulaDaneKupresanin je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:Al cesto komentarisete. Cesto Zelju ovdje spominjete. Veoma cesto. Znam ja da treba stici Zelju ali puno vise vi o Zelji pisete. A o Tanu mozemo na kraju sezone. Mislim da ces ti vise pljuvati po Sarajevu u maju a ja cinicno govoriti vam kako je plasman u Evropu pored Zelje ipak uspijeh.Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala Tan je mala maca za njih. Nemoj vise ziv bio, ne zanima nas tvoje misljenje, jer sta god si napisao o FKS bilo je u negativnom kontekstu.
![]()
Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
DaneKupresanin
- Kontakt:
[/quote]
Trebas biti peksim ko ti pa ne skontati da cemo mi vas kad tad sici po BiH titulama, a vi nas necete nikad po YU titulama i tu se sva prica zavrsava...tjesite se zato i dalje da ste derali Uviverzitateu
[/quote]
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titula
[/quote]
Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske
Gdje ti je pecat da ce te nas stici, ili da ce te stici barem Amara Osima po broju titula
Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske
DaneKupresanin je napisao/la:I da ovaj mali je bas los cim je presao u Zelju
Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske[/quote]
Nemate vi ni teorije.
Jedino i
Mate teorije zavjere protiv familije Osim
Neko igra da bi bio bolji da bi napredovao jedino vasi jadni umovi igraju da bi bili bolji od Zelje. Uh oprostite vi ste najveci klub u BiH (al' po nadmorskoj visini). Kako jadno razmisljate.
De vi Celika stignite.
Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Burberry46
- Kontakt:
Jos se PL BIH-1 javlja sa svojim informacijama poslije blamiranja sa Tanom
Pa stvarno kako te nije vise stid, ja se ne bi nikad vise javio na ovoj temi!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
DaneKupresanin
- Kontakt:
Nemate vi ni teorije.Imamo bar teoretske sanse....vi ni teoretske
Jedino i
Mate teorije zavjere protiv familije Osim
Neko igra da bi bio bolji da bi napredovao jedino vasi jadni umovi igraju da bi bili bolji od Zelje. Uh oprostite vi ste najveci klub u BiH (al' po nadmorskoj visini). Kako jadno razmisljate.
De vi Celika stignite.[/quote][/quote]
paripe...pogledaj rezultate u Evropi gdje se ne moze desiti da se sa drugim timom pobjedi u Bijeljini pa se onda javi....
Zadnja izmjena: DaneKupresanin, dana/u 21 feb 2014, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nije to. Nego ove dobojlije, visocaci i ovi iz Sanskog Mosta cijim sam ja roditeljima cigle prodavao dosli jos da provociraju. A ova djeca na zeljinoj temi im ne znaju reci.VanBasten je napisao/la:Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
Evo pogledaj kad sam ja tebi ili nekome ozbiljnijem nesto ovako rekao. Nikad.
Ako vec hoces u ovaj grad da udjes onda postuj grad i njegove gradjane jer nikad neces prodati svoju furku Sarajliji a da te dva puta ne okupa hladnom vodom.
Mislim da me kontas.
Ma kontam. I ja sam se tako iznervirao koji put, dok nisam otkrio ovo čarobno dugme "gnjavator".PL BiH -1 je napisao/la:Ma nije to. Nego ove dobojlije, visocaci i ovi iz Sanskog Mosta cijim sam ja roditeljima cigle prodavao dosli jos da provociraju. A ova djeca na zeljinoj temi im ne znaju reci.VanBasten je napisao/la:Haveru, šta tebi bi. Bijaše normalan forumaš... Nekako otkako se s Tanom zavaljalo, pretvorio si se u Aldina - kojeg si ovdje blamiro. U čemu je problem?
Evo pogledaj kad sam ja tebi ili nekome ozbiljnijem nesto ovako rekao. Nikad.
Ako vec hoces u ovaj grad da udjes onda postuj grad i njegove gradjane jer nikad neces prodati svoju furku Sarajliji a da te dva puta ne okupa hladnom vodom.
Mislim da me kontas.
A i ovi koji odgovoraju uglavnom je to ista to fela samo druge boje. Ispamaše obje teme..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Tebe sa tom pricom samo ex Reis Ceric moze skontat,pucas u tom smijeru, nema sta prava FGR prica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], nedimmmm1337 i 24 gosta.