Ne znam za njega, ali je velez_mostar pričao istu priču. Svakako se ista priča provlačila, ne prati igrače, nema taktike, itd... Sad sam prelistao temu, kakvo je to ludilo, Tarik i ostali kraljevi.VanBasten je napisao/la:Jel nam ono gringo tad bio ally?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja samo znam da je Virtu u to doba bio što su danas calcio i Elegant
A kad je Ćiro otišao i došo Pape on je obavljao današnji gringov poso
i gringo vam je bio nick ZaRaju
i gringo vam je bio nick ZaRaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neko je za relativno kratko vrijeme shvatio da ćemo sa Papetom ostvariti dobar rezultat, a neko nikad.legenda reala je napisao/la:Ja samo znam da je Virtu u to doba bio što su danas calcio i Elegant
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rezultat je ostvaren zbog igraca, ne zbog Papeta. On je uradio sve sto je mogao da to unisti. Ali covjek ima nevjerovatnu srecu, od zdrijeba do utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Isto se i za Ćiru govorilo 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdjeCartman je napisao/la:Rezultat je ostvaren zbog igraca, ne zbog Papeta. On je uradio sve sto je mogao da to unisti. Ali covjek ima nevjerovatnu srecu, od zdrijeba do utakmica.
Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdjeCartman je napisao/la:Rezultat je ostvaren zbog igraca, ne zbog Papeta. On je uradio sve sto je mogao da to unisti. Ali covjek ima nevjerovatnu srecu, od zdrijeba do utakmica.
Iako neki ne mogu to realno gledat radi nostalgije, Dzeko je 10 puta bolji od Bolica na primjer. I tako sve.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 feb 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo baš za klasu. Ali nismo bili ni Bocvana.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdjeCartman je napisao/la:Rezultat je ostvaren zbog igraca, ne zbog Papeta. On je uradio sve sto je mogao da to unisti. Ali covjek ima nevjerovatnu srecu, od zdrijeba do utakmica.
Hibić-Konjić-Varešanović-Katana-Mujčin -Musić - Hasan
bi sad bez problema izbacili konkurente iz prve postave na njihovim pozicijama u današnjoj generaciji.
Sigurni bi bili samo Pjanić, Džeko, Lulić, Begović
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Imam osjecaj da smo tu temu prezvakali vec jedno stotinjak puta.
Igraci bez strucnog staba nebi napravili uspjeh, niti bi strucni stab bez igraca to uspio.
Kao sto ni Mourinho bez Drogbe, Ronalda i ostalih tesko da bi osvajao titule. Tako je to u fudbalu, trebaju se stvari poklopiti i na terenu i na klupi.
Igraci bez strucnog staba nebi napravili uspjeh, niti bi strucni stab bez igraca to uspio.
Kao sto ni Mourinho bez Drogbe, Ronalda i ostalih tesko da bi osvajao titule. Tako je to u fudbalu, trebaju se stvari poklopiti i na terenu i na klupi.
- samoposteno
- Kontakt:
po cemu je bolji od bolica onda su kodro i baljic izmislili fudbal za dzekuCartman je napisao/la:Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdjeCartman je napisao/la:Rezultat je ostvaren zbog igraca, ne zbog Papeta. On je uradio sve sto je mogao da to unisti. Ali covjek ima nevjerovatnu srecu, od zdrijeba do utakmica.
Iako neki ne mogu to realno gledat radi nostalgije, Dzeko je 10 puta bolji od Bolica na primjer. I tako sve.
Pa rezultati su im manje-vise isti. Samo sto je Ciro morao izbacit Spaniju i Portugal, a ovaj Grcku i Slovacku.Virtu4l je napisao/la:Isto se i za Ćiru govorilo
Sad sam malo prelistao ovu temu za Ćiru i vidim da se ništa nije promijenilo. Opet tu imamo one koji pljuju i one koji podržavaju selektora. A što se tiče postignutih rezultata, nije baš da je stvar ista.
Što se tiče Sušića najjači su mi ovi komentari tipa "Sa ovakvim igračima i u ovakvoj grupi svako bi prošao u Brazil". Pročitaš tako nešto i tek onda skontaš s kime ustvari diskutuješ.
Šta bi od ovih potencijalnih? Gudelj nas zaje.bo ko zadnje levate, Tanković izabrao Šveđane, Prcić neće da više igra za nas...
Što se tiče Sušića najjači su mi ovi komentari tipa "Sa ovakvim igračima i u ovakvoj grupi svako bi prošao u Brazil". Pročitaš tako nešto i tek onda skontaš s kime ustvari diskutuješ.
Šta bi od ovih potencijalnih? Gudelj nas zaje.bo ko zadnje levate, Tanković izabrao Šveđane, Prcić neće da više igra za nas...
Ma naravno. To je jedna cjelina.calcio je napisao/la:Imam osjecaj da smo tu temu prezvakali vec jedno stotinjak puta.![]()
No eto, da podsjetimo da su za nas prije igrali i najbolji stoper Primere, bek Njemačke i tako dalje.
Eh sad...što smo imali selektore kojima je Baho sastavljo spisak i taktiku, to ej druga stvar.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko je bio najbolji strijelac i najbolji igrac Bundeslige. DOMINIRAO. I daje oko 15 golova u Premiershipu. Sta su oni napravili sto je uopste blizu toga? To su sve nase legende, ali Kodro i Baljic su bili flopovi u velikim klubovima.samoposteno je napisao/la:po cemu je bolji od bolica onda su kodro i baljic izmislili fudbal za dzekuCartman je napisao/la:Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.samoposteno je napisao/la: mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Dzeko je nas najbolji igrac svih vremena, ali pojedini to nece priznat dok se on ne oprosti od nogometa.
A Francusku?Cartman je napisao/la:Pa rezultati su im manje-vise isti. Samo sto je Ciro morao izbacit Spaniju i Portugal, a ovaj Grcku i Slovacku.Virtu4l je napisao/la:Isto se i za Ćiru govorilo
A gdje smo završili s Grčkom? Istom koje je Hrvate bez proljevenog znoja poslala u baraž.
Ni ti sam ne vjerujes u ovo sto si napisao.Cartman je napisao/la: Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.
Jedino ako se i Osimova ne pika, kad je rekao na TV1 da ovo nije najbolja generacija BIH.
Ako cemo po tvom rezonovati. Baljic je 100000 puta bolji od Lulica, kao i Salihamidzic od Mujdze,kao i Hibic i Konjic od Spahica i Zukanovica, kao i Barbarez od svih igraca koji mu se namecu na njegovu poziciju.
Velis 4-5 igraca??? Jesi li stvarno ozbiljan?Nemoj da raja misli da si poceo pratiti reprezentaciju od ere Cire, jer nisi medju takvima, odavno pratis reprezentaciju i ne trebaju ti ovakvi postovi, da bi nesto okrenuo protiv Susica.
Pa uporedi igrace sa ovim
Baljic,Salihamidzic,Barbarez,Hibic,Konjic,Varesanovic,Music,Kapetanovic,Mujcin,Topic,Bolic,Hujdurovic,Akrapovic , eto ti 13 igraca i to kakvih. Mozda nije bilo laganih grupa kao ova, ali to ne opravdava 3 i 4 mjesta na tabeli. Govori ti sta hoces, ali Susic je uradio, sto prethodnici nisu nikako mogli, i da je on bio sa ovim igracima, ako nista, izborili bi bar nekoliko puta baraz, kao sto je Pape i sa ovom generacijom pored Francuza, kojima je bila potrebna i pomoc u sred Pariza od taje Platinija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ali ovi su ono baš posebni, sve wc igrači. Pola evrope se otima za njima.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Ubjedljivo najjača generacija je ona iz 2003/4
Spahić, Papac, Salihamidžić, Misimović, Musić, Bešlija, Grlić, Bajramović, Bolić, Baljić...
a ubjedljivo najgora ona Bakina iz 2001/2 kad su igrali Rizvić, Hota, Bošnjak, Duro... tada smo odigrali najlošije kvalifikacije u grupi sa Španijom, Austrijom, Izraelom...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samoposteno
- Kontakt:
Dzeko je bio najbolji strijelac i najbolji igrac Bundeslige. DOMINIRAO. I daje oko 15 golova u Premiershipu. Sta su oni napravili sto je uopste blizu toga? To su sve nase legende, ali Kodro i Baljic su bili flopovi u velikim klubovima.Cartman je napisao/la:po cemu je bolji od bolica onda su kodro i baljic izmislili fudbal za dzekusamoposteno je napisao/la:Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.Cartman je napisao/la: mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Dzeko je nas najbolji igrac svih vremena, ali pojedini to nece priznat dok se on ne oprosti od nogometa.[/quote]
svako ima pravo na svoje misljenje ali naj bolji igrac svih vremena za mene nece nikad bit
Sta Francusku? Pa ispao je od nje. Pricam o tome da je se on plasirao, a Ciro nije. Jedini razlog za to su protivnici.VanBasten je napisao/la:A Francusku?Cartman je napisao/la:Pa rezultati su im manje-vise isti. Samo sto je Ciro morao izbacit Spaniju i Portugal, a ovaj Grcku i Slovacku.Virtu4l je napisao/la:Isto se i za Ćiru govorilo
A gdje smo završili s Grčkom? Istom koje je Hrvate bez proljevenog znoja poslala u baraž.
- samoposteno
- Kontakt:
ta generacija bi pojela ovu sadVirtu4l je napisao/la:Ali ovi su ono baš posebni, sve wc igrači. Pola evrope se otima za njima.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Ubjedljivo najjača generacija je ona iz 2003/4
Spahić, Papac, Salihamidžić, Misimović, Musić, Bešlija, Grlić, Bajramović, Bolić, Baljić...
a ubjedljivo najgora ona Bakina iz 2001/2 kad su igrali Rizvić, Hota, Bošnjak, Duro... tada smo odigrali najlošije kvalifikacije u grupi sa Španijom, Austrijom, Izraelom...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ANamelessGhoul, Arnelv52, Balorda, enobarca, Fouzi1, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, obagol, Pensioner26, signalidunapark, Venom, zemuntrg i 163 gosta.