Nesto smo slabo aktivni u zadnje vrijeme?
Sutra protiv Sampdorije u 15 h,valjda pobijedimo i valjda iskoristimo svoje sanse, protiv Atetika prvo poluvrijeme smo igrali fino ali nismo iskoristili svoje sanse.Treba poraditi na realizaciji.
Jedva cekam da se El Shaarawy vrati, haman poceo je sa tim nekim laksim treninzima teretana i to,od polovine mart valjda bi trebao poceti dobivati koju minutu da zaigra, pa u aprilu da bude standardan(prema nekim mojim proracunima).
Zamisli ekipu:
-----------------Abbiati--------------------
-De Sciglio-Zapata-Rami--Emanuelson-
---------Montolivo--De Jong--------------
--Taarabt-----Honda------El Shaarawy--
----------------Balotelli--------------------
I na ljeto dovesti jednog golmana,stopera,lijevog beka i po moguscnoti krilo, mada za krilo jos ima i Niang.Kaka neka se rotira sa Hondom zavisno od forme.I da bi ova ekipa opet bila u vrhu Italijanskog pa mozda cak i svjetskog fudbala potrebno je u nju uloziti bar jos jedno 50 miliona eura i za te novce dovesti (GK,CB,LB) ali ti igraci da budu klase, zbog toga je i potrebno oko 50 miliona eura, u ovu cijenu sam uracunao i ugovore od Ramija i Taarabta, to jeste da smo i njih otkupili za oko negdje 15 miliona eura.I onda ostane jos 35 miliona eura za golmana,stopera i lijevog beka, sasvim dovoljno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)