Govori ti da je i Pape morao izbaciti i Francusku, koju nisi naveo, kad si već navodio Ćirinu Španiju i Portugal.Cartman je napisao/la:Sta Francusku? Pa ispao je od nje. Pricam o tome da je se on plasirao, a Ciro nije. Jedini razlog za to su protivnici.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Dajte mi Zlatana i ja s ovom reprezentacijom prolazim grupu u Brazilu
Zlatane dragi što ode mlad

Zlatane dragi što ode mlad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Uh, itekako..Virtu4l je napisao/la:Ali ovi su ono baš posebni, sve wc igrači. Pola evrope se otima za njima.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Ubjedljivo najjača generacija je ona iz 2003/4
Spahić, Papac, Salihamidžić, Misimović, Musić, Bešlija, Grlić, Bajramović, Bolić, Baljić...
a ubjedljivo najgora ona Bakina iz 2001/2 kad su igrali Rizvić, Hota, Bošnjak, Duro... tada smo odigrali najlošije kvalifikacije u grupi sa Španijom, Austrijom, Izraelom...
Mada nije bila za baciti i ona prije... S Hibićem, Konjićem..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- samoposteno
- Kontakt:
pa pusti cartmana malo se on sali cim mu je dzeko naj bolji igrac svih vremena a dzeko u svom klubu u naj boljim godinama treci napadacVirtu4l je napisao/la:Govori ti da je i Pape morao izbaciti i Francusku, koju nisi naveo, kad si već navodio Ćirinu Španiju i Portugal.Cartman je napisao/la:Sta Francusku? Pa ispao je od nje. Pricam o tome da je se on plasirao, a Ciro nije. Jedini razlog za to su protivnici.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bajramovic?legenda reala je napisao/la:Dajte mi Zlatana i ja s ovom reprezentacijom prolazim grupu u Brazilu![]()
Zlatane dragi što ode mlad![]()
Bas sam htio napisati kako bi nam dobro sjeo na sredini.
Doduse tu je Salihovic, mislim da bi to i on mogao dobro obaviti. Sad kad je Kolasinac tu mozda je vrijeme da ga pomjerimo ka sredini. Naravno ako se ne povrijedi dok bude obuvao kopacke
Jedini od tih koji je bio top klasa u to vrijeme je Salihamidzic i mozda Bajramovic. Ostali ili mladi ili stari. Misimovic je tada igrao za Bochum, cak jedno vrijeme u drugoj ligi. Beslija i Papac u prosjecnim ligama, Spaha u Rusiji, Grlic je uvijek bio prosjecan igrac, Music igrao Serie B...samoposteno je napisao/la:ta generacija bi pojela ovu sadVirtu4l je napisao/la:Ali ovi su ono baš posebni, sve wc igrači. Pola evrope se otima za njima.samoposteno je napisao/la:mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Ubjedljivo najjača generacija je ona iz 2003/4
Spahić, Papac, Salihamidžić, Misimović, Musić, Bešlija, Grlić, Bajramović, Bolić, Baljić...
a ubjedljivo najgora ona Bakina iz 2001/2 kad su igrali Rizvić, Hota, Bošnjak, Duro... tada smo odigrali najlošije kvalifikacije u grupi sa Španijom, Austrijom, Izraelom...
Begovic, Pjanic, Ibisevic, Dzeko su velika klasa, onda iza Lulic, Salihovic, Misimovic, Hajrovic, Bicakcic, Zukanovic, Mujdza i tako dalje. Sirina i nekoliko igraca top klase. Ubjedljivo najjaca ekipa. Da ne pricam o daleko boljim uslovima.
Ali to je ta nostalgija, ljudi se samo sjecaju dobrih trenutaka. Zaboravljaju da Baljic nakon transfera u Real skoro nije odigrao ozbiljne utakmice, da je Beslija grijao klupu u Skotskoj, da je Papac kiksao u skoro svakoj utakmici, da je Salihamidzic jedva igrao i tako dalje. Yebeni Grujic nam je bio vazna karika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
sada imamo tek par kvalitetnijih igraca nego prije ali se slazem u potpunosti. koliko je samo polovnjaka igralo u ono doba, placenici kako ih drugacije nazvati. pa bar 30 igraca je imalo najvise 3 poziva i to je unistilo tadasnju generaciju. bajano, hrgovic, blatnjak itd..emir79 je napisao/la:Ni ti sam ne vjerujes u ovo sto si napisao.Cartman je napisao/la: Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.
Iako neki ne mogu to realno gledat radi nostalgije, Dzeko je 10 puta bolji od Bolica na primjer. I tako sve.
Jedino ako se i Osimova ne pika, kad je rekao na TV1 da ovo nije najbolja generacija BIH.
Ako cemo po tvom rezonovati. Baljic je 100000 puta bolji od Lulica, kao i Salihamidzic od Mujdze,kao i Hibic i Konjic od Spahica i Zukanovica, kao i Barbarez od svih igraca koji mu se namecu na njegovu poziciju.
Velis 4-5 igraca??? Jesi li stvarno ozbiljan?Nemoj da raja misli da si poceo pratiti reprezentaciju od ere Cire, jer nisi medju takvima, odavno pratis reprezentaciju i ne trebaju ti ovakvi postovi, da bi nesto okrenuo protiv Susica.
Pa uporedi igrace sa ovim
Baljic,Salihamidzic,Barbarez,Hibic,Konjic,Varesanovic,Music,Kapetanovic,Mujcin,Topic,Bolic,Hujdurovic,Akrapovic , eto ti 13 igraca i to kakvih. Mozda nije bilo laganih grupa kao ova, ali to ne opravdava 3 i 4 mjesta na tabeli. Govori ti sta hoces, ali Susic je uradio, sto prethodnici nisu nikako mogli, i da je on bio sa ovim igracima, ako nista, izborili bi bar nekoliko puta baraz, kao sto je Pape i sa ovom generacijom pored Francuza, kojima je bila potrebna i pomoc u sred Pariza od taje Platinija.
I onda sa ovakvom ekipom razvalimo, za ne povjerovati. Ova sad generacija je jača samo na Džekinoj poziciji, i možda na još jednoj ili dvije su u egalu...VanBasten je napisao/la:Uh, itekako..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
mambabalkan
- Kontakt:
Nije dzeko samo za tebe nego za sve naš najbolji igrač svih vremena I klupski I reprezentativno. Kako god okrenes najbolji. A sad tu romantiku prema barbarezu ( koji je meni najdrazi ikad) kodri I bolicu postujem ali ovdje jednostavno nema diskusijesamoposteno je napisao/la:Dzeko je bio najbolji strijelac i najbolji igrac Bundeslige. DOMINIRAO. I daje oko 15 golova u Premiershipu. Sta su oni napravili sto je uopste blizu toga? To su sve nase legende, ali Kodro i Baljic su bili flopovi u velikim klubovima.Cartman je napisao/la:po cemu je bolji od bolica onda su kodro i baljic izmislili fudbal za dzekusamoposteno je napisao/la: mi smo nekad imali za klasu bolje igrace pa se nismo nikad kvalifikovali nigdje
Nikad. Ni uslove, ni igrace, ni ovako laku grupu. Imali smo 4-5 igraca ranije, sad imamo citavih prvih 11 iz top 4 lige.
Iako neki ne mogu to realno gledat radi nostalgije, Dzeko je 10 puta bolji od Bolica na primjer. I tako sve.
Dzeko je nas najbolji igrac svih vremena, ali pojedini to nece priznat dok se on ne oprosti od nogometa.
svako ima pravo na svoje misljenje ali naj bolji igrac svih vremena za mene nece nikad bit
Zadnja izmjena: mambabalkan, dana/u 21 feb 2014, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj Kodro bio flop,čovjek dao preko 100golova u spaniji,zemljo otvori se kad ovakve budalaštine se pisu o takvoj legendi.Pa ovi današnji ne mogu ni blizu barce,izuzev preko avaza.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: emil02in, dana/u 21 feb 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Golman, i u sredini s Pjanićem. Odbrana i bekovi, ih kako bi svi oni na klupu uključujući i Spahića. Falilo je malo širine u ekipi, međutim ni to ne bi bio neki problem da se svaku utakmicu nije pozivalo 4-5 novih igrača. I k tomu kesa od trenera na klupi.Virtu4l je napisao/la:I onda sa ovakvom ekipom razvalimo, za ne povjerovati. Ova sad generacija je jača samo na Džekinoj poziciji, i možda na još jednoj ili dvije su u egalu...VanBasten je napisao/la:Uh, itekako..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Kodro je bio flop u Barceloni. Ako nije, zasto su ga prodali nakon samo jedne sezone?emil02in je napisao/la:Cuj Kodro bio flop,čovjek dao preko 100golova u spaniji,zemljo otvori se kad ovakve baštine se pisu o takvoj legendi.Pa ovi današnji ne mogu ni blizu braće,izuzev preko avaza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mislim da su tada doveli Kluiverta, koliko se sjećam. Neka me neko ispravi ako griješim.Cartman je napisao/la:Kodro je bio flop u Barceloni. Ako nije, zasto su ga prodali nakon samo jedne sezone?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Ronalda. Mislim na pravog Ronalda a ne ovog transvestita.Virtu4l je napisao/la:Mislim da su tada doveli Kluiverta, koliko se sjećam. Neka me neko ispravi ako griješim.Cartman je napisao/la:Kodro je bio flop u Barceloni. Ako nije, zasto su ga prodali nakon samo jedne sezone?
Kad vec pricamo o Kodri, pogledam s vremena na vrijeme kako ide Kenana (sina mu), cekamo da eksplodira, zabije 20-30 komada a to ce se desiti kad tad.
Pisalo se jedno vrijeme o njemu. I onda, ništa. Jel još u Liverpool-u, ili se vratio u Baskiju?calcio je napisao/la:Ronalda. Mislim na pravog Ronalda a ne ovog transvestita.Virtu4l je napisao/la:Mislim da su tada doveli Kluiverta, koliko se sjećam. Neka me neko ispravi ako griješim.Cartman je napisao/la:Kodro je bio flop u Barceloni. Ako nije, zasto su ga prodali nakon samo jedne sezone?
Kad vec pricamo o Kodri, pogledam s vremena na vrijeme kako ide Kenana (sina mu), cekamo da eksplodira, zabije 20-30 komada a to ce se desiti kad tad.
- legenda reala
- Kontakt:
ahacalcio je napisao/la:Bajramovic?
Ma imala je i ona ekipa iz 2003-2004 dosta kvalitetnih igrača, ali nekako je i meni ova danas jača, sigurnije mi djeluje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Doveli ronalda,e moj cartman pojma ti nemas,al barem malo postujete legendu ove zemlje.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Je li flop i Ibrahimovic?Cartman je napisao/la:Kodro je bio flop u Barceloni. Ako nije, zasto su ga prodali nakon samo jedne sezone?emil02in je napisao/la:Cuj Kodro bio flop,čovjek dao preko 100golova u spaniji,zemljo otvori se kad ovakve baštine se pisu o takvoj legendi.Pa ovi današnji ne mogu ni blizu braće,izuzev preko avaza.
Kodro se nije uklapao u Barcelonu, kao sto nije ni Ibrahimovic, kakav ba flop. Ozbiljan si covjek da pises ovakve nebuloze. Te Baljic flop, da ljudi misle da je on flop, nebi mu sliku okacili u muzeju pored Carlosove i Laudropove. Covjek osvojio ligu sampiona, povreda ucinila svoje, ali okarakterisati nase najbolje igrace kao flopove, da bi bio upravu je malo reci jadno.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 feb 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Kontakt:
Vratio se, igra za njihovu B ekipuVanBasten je napisao/la:
Pisalo se jedno vrijeme o njemu. I onda, ništa. Jel još u Liverpool-u, ili se vratio u Baskiju?
Ma jeste. Ima i više širine... al nije to tolila razlika kao što neki misle.legenda reala je napisao/la:ahacalcio je napisao/la:Bajramovic?![]()
Ma imala je i ona ekipa iz 2003-2004 dosta kvalitetnih igrača, ali nekako je i meni ova danas jača, sigurnije mi djelujeja ko ja bi samo Bajramovića dodo ovoj današnjoj reprezentaciji i to bi bilo top
Ali i ona ekipa se mogla plasirati an takmičenje, imala je za to kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Arnelv52, AshburtonG, CHR, DjaniTarik, Goalgetter, Jarodwest, jasmin10, Kaunas, MaroonBjelave, signalidunapark, soxx, Sveti, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 168 gostiju.