Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Fredo je zmaj. Sutra sa mnom na dzumu ide. Igro je djunup pa se hoce iskupit, ne zamjerite mu.
Sa mooooooog!
Sa mooooooog!
Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Veceras ce Osvaldo nastradat. Nece na dobro izac.
Sa mooooooog!
Sa mooooooog!
Allegri je gospodin!
Sto prije ovo zaboraviti i okrenuti se Torinu. I tu ocekujem patnju. Pogotovo u odbrani s obzirom da necemo moci racunati na Giorgia dok ce Barzagli mozda i biti spreman ali je upitno da li ce igrati i koliko ce igrati.
Danasnja Gazzetta izvjestava da Juve nema namjeru prodavati Pogbu. Ako Pogba zatrazi da ide, onda bi Juve poceo razmisljati o njegovoj prodaji. Sada ga PSG trazi i Juve bi od PSG-a trazio Verrattia + Lucasa + jos para za Pogbu. GdS takodjer izvjestava da Juventus poblize posmatra i Thiaga Mottu, Meneza i Alexa. I trenutno postoje kontakti izmedju PSG-a i Juventusa.
Danasnja Gazzetta izvjestava da Juve nema namjeru prodavati Pogbu. Ako Pogba zatrazi da ide, onda bi Juve poceo razmisljati o njegovoj prodaji. Sada ga PSG trazi i Juve bi od PSG-a trazio Verrattia + Lucasa + jos para za Pogbu. GdS takodjer izvjestava da Juventus poblize posmatra i Thiaga Mottu, Meneza i Alexa. I trenutno postoje kontakti izmedju PSG-a i Juventusa.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Cuj Lucas i Veratti + pare, pa nije trostruki Zidan jbte.
Sa mooooooog!
Sa mooooooog!
Allegri je gospodin!
Udinesov Giaretta potvrdio da je Juventus razgovarao sa Udineseom i Fiorentinom oko dovodjenja Cuadrada sljedeceg ljeta. Takodjer je rekao da nije bilo zahtjeva ili zelja za pregovorima oko Pereyre od strane Juventusa.
Moura + Veratti bi bili odlična zamjena za Pogbu mada mislim da oni u gradu svetaca nisu glupi.
Cuadrado se nešto vrti oko hodžina jorgana ali vjerovatno od toga nema ništa čim se toliko praši.
Cuadrado se nešto vrti oko hodžina jorgana ali vjerovatno od toga nema ništa čim se toliko praši.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Arturo Vidal: “The interest from Real Madrid? I do not know if that is true, but even if it was, it would not change anything for me.”

Onaj komentator na Areni svaku tekmu kad igramo govori kako ce VPM otic.
Sa mooooooog!
Sa mooooooog!
Allegri je gospodin!
Jedan od igraca koji zasluzuju da nose kapitensku
I volio bih ga vidjeti sa kapitenskom nekada!

Treba sada spustiti na zemlju Torino! Nadam se da cu tu vidjeti zelju i volju za igranjem.
Najavljena formacije je:
Buffon - Caceres - Bonucci - Ogbonna - Licht - Asa - Vidal - Pirlo - Pogba - Fernando - Tevez

Treba sada spustiti na zemlju Torino! Nadam se da cu tu vidjeti zelju i volju za igranjem.
Najavljena formacije je:
Buffon - Caceres - Bonucci - Ogbonna - Licht - Asa - Vidal - Pirlo - Pogba - Fernando - Tevez

Šta mislite o formaciji 4-5-1?
Sa killerima Llorenteom i Osvaldom u špicu ( rotirali bi se )
Dva dobra krila i Tevez kao AMF. Pogba i Vidal kao centralni veznjaci?
Ja mislim da bi to moglo itekako dobro izgledati.
Sa killerima Llorenteom i Osvaldom u špicu ( rotirali bi se )
Dva dobra krila i Tevez kao AMF. Pogba i Vidal kao centralni veznjaci?
Ja mislim da bi to moglo itekako dobro izgledati.
Ja te volim, volim Željo..
Za to nam treba lijevi bek i dva je bena krila, lijevo i desno.
Allegri je gospodin!
A bil Asa mogao odigrati beka?
Ili da se dovede lijevi bek, a da se Asamoah gurne na LMF.
Ili da se dovede lijevi bek, a da se Asamoah gurne na LMF.
Pa Pirlo bi svakako sve cesce i cesce trebao počinjati utakmice sa klupe. Marcha bi svoju šansu tražio u ovim uslovno rečeno manjim utakmicama u ligi i kupu. Solidan za rotacije ništa više.
Koju poziciju onaj Gabbidiani može igrati? Možel' on biti krilo?
Najgore je što mi nemamo prave backup igrače, jer i kad bi doveli ta dva dobra krila, onda bi opet falio neko da uđe sa klupe kada se ovi umore, ili ako se neko povrijedi.
Giovincu, Vučiniću i Quagliu pokazati izlazna vrata, kao i Pepeu.
Koju poziciju onaj Gabbidiani može igrati? Možel' on biti krilo?
Najgore je što mi nemamo prave backup igrače, jer i kad bi doveli ta dva dobra krila, onda bi opet falio neko da uđe sa klupe kada se ovi umore, ili ako se neko povrijedi.
Giovincu, Vučiniću i Quagliu pokazati izlazna vrata, kao i Pepeu.
Ma prije da ćemo 4-3-3 igrat a ne 4-5-1 jer je realnije a imamo igrače za tu formaciju. Jest da fali par igrača al' doći će na svoje sada na ljeto.
Allegri je gospodin!
Carlitos Tevez, 93. minuta. Ne postoji izgubljena lopta. Ovim potezom je pokazao kakav je igrač i koliko znači ovaj ekipi.
Malo je duži gif, zbog toga ide spoiler.
Matri i Quag bi vec gledali ima li tople vode, jel se bojler ugrijao da se okupaju.Carlitos i dalje trci ko budala. 
p.s. a Vučinić bi izasao pet minuta ranije misleci da je sudija vec svirao kraj.Mislim halo sudija... "cak 5 minuta nadoknade, oca mu jbem."

p.s. a Vučinić bi izasao pet minuta ranije misleci da je sudija vec svirao kraj.Mislim halo sudija... "cak 5 minuta nadoknade, oca mu jbem."
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Ibracadabra
- Kontakt:
Carlos je uvijek bio veliki borac,trkač i radnik. To je pokazivao u svakom klubu, mada je u City-u imao određenih problema sa upravom i trenerom. Vrhunski igrač bez sumnje.Stranac je napisao/la:Carlitos Tevez, 93. minuta. Ne postoji izgubljena lopta. Ovim potezom je pokazao kakav je igrač i koliko znači ovaj ekipi.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.