Cast svima al mi je daleko najjaci komentar gdje onaj daje primjedbu zbog onog "nogometni".
Stvarno smo mrtvi nacionalisti

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Igrao je u Karlovcu, Mađarskom Sezegetu a zadnji klub mu je Česki Banik Ostrava bio je jedan od najbolji igraca karlovca.Schwarz je napisao/la:#super gdje je igrao ovaj Dedic?
Ako je istina nismo ni svjesni kakvog smo igraca dobili mali je poput kvese ako ne i bolji ako se realizuje ovo dobili smo pravo pojacanje na poziciji koja nam najveca boljkaBLU SKY je napisao/la:Igrao je u Karlovcu, Mađarskom Sezegetu a zadnji klub mu je Česki Banik Ostrava bio je jedan od najbolji igraca karlovca.Schwarz je napisao/la:#super gdje je igrao ovaj Dedic?
Kad i gdje je to bilo?A tome ko,sta,kako bi mogli do sabaha.Mim te odgovori mi kad i gdje je bilo to?pisac je napisao/la:Nositi torcidin trasparent kao udarni na svojoj tribini, pa moze li veca bruka biti? To je gore nego ono kad ste onomad isli u Albaniju igrati prijateljske utakmice a pritom ste za udbu spijunirali.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sa našim juniorima igraju.ZELJO MOJA je napisao/la:Igraju danas sa braniteljom
kakve veze nacionalizam ima sa nogometom majke tineroazzuro je napisao/la:E bas vam hvala sto me ovako fino nasmijaste nakon sto procitah sve komentare od veceras.
Cast svima al mi je daleko najjaci komentar gdje onaj daje primjedbu zbog onog "nogometni".
Stvarno smo mrtvi nacionalisti
ChWilla je napisao/la:ne da se čovjeku postaviti sliku pa to ti je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.