selektor je taj koji MORA da razgovara sa igračem, uz Savez naravno, ali selektor je taj koji je presudan, što je pokazao slučaj HamrenVanBasten je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Ma nema Tankocia sta da gleda na papeta, jer on treba da se dogovori sa Savezom a ne sa Papetom. Selektori se mjenjaju sutra ce doci neki novi tako da je adresa za pregovore sa potencijalnim a pogotov tako maldim igracima savez a ne slektori.xxh2o je napisao/la:Ja mislim da Tanković jos nije izgubljen ima jos nade bar mi se čini po ovoj izjavi njegovog oca, ono što je žalosno da Pape kurcem neće da makne
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Treaba ovdje razlikovati dvije stvari. Jedna je dogovaranje i pregovaranje sa potencijalni reprezentativcima koji nemaju potrebne dozovle i dokumentaciju(Tankovic, Hrgota, Arsalangic ......itd) koje treba da vodi savez i gdje slektro tek dolazi na kraju da pozove te igrace u repku. A druga stvar je nepozivanje ili nedovoljno pracacenje igraca koji vec posjeduju nase papire ili koji igraju vec za nase mladje uzraste (Besic, Prcic, Grahovac,.....itd.) gdje je selektor u potpunosti odgovoran, a Pape je u ovom slucaju uprsko i sefa i stanicu tu postoje i odredjene indicije o korupciji i nepotizmu.hogarstrasni je napisao/la:OTKAZ selektoru koji tjera talentovane, a u reprezentaciju gura igrace iz bratove agencije!
STOP korupciji i nepotizmu!
Momak je htio igrati za nas ali Sušić očigledno nije bio zainteresovan.Koga ćemo kriviti što smo izgublili Tankovića i Prcića a dobili Svena i Kvržića.?vendeta87 je napisao/la:Ne treba se tolika polemika voditi oko Tankovica ako momak hoce da igra za Svedsku ne trebamo se ljutiti na njega a bogami ni na savez i slektora jer je ocigledno da su ga kontaktirali i neznam sta bi vise trebali radit.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tinki Vinki i Kvržić nisu imali dilema za koga žele igratiSaurman je napisao/la:Koga ćemo kriviti što smo izgublili Tankovića i Prcića a dobili Svena i Kvržića.?
- samoposteno
- Kontakt:
ma susic je trebo da mu obeca da ce igrat umjesto dzeke u brazilu jer ipak je on igracina ima 30 minuta profesionalnog fudbalaSaurman je napisao/la:Momak je htio igrati za nas ali Sušić očigledno nije bio zainteresovan.Koga ćemo kriviti što smo izgublili Tankovića i Prcića a dobili Svena i Kvržića.?vendeta87 je napisao/la:Ne treba se tolika polemika voditi oko Tankovica ako momak hoce da igra za Svedsku ne trebamo se ljutiti na njega a bogami ni na savez i slektora jer je ocigledno da su ga kontaktirali i neznam sta bi vise trebali radit.
To sto gubimo Prcica je iskljucivo Papetova greska, objasnio sam to u prethodnom postu.Saurman je napisao/la:Momak je htio igrati za nas ali Sušić očigledno nije bio zainteresovan.Koga ćemo kriviti što smo izgublili Tankovića i Prcića a dobili Svena i Kvržića.?vendeta87 je napisao/la:Ne treba se tolika polemika voditi oko Tankovica ako momak hoce da igra za Svedsku ne trebamo se ljutiti na njega a bogami ni na savez i slektora jer je ocigledno da su ga kontaktirali i neznam sta bi vise trebali radit.
Gledao sam Tankovica dosta puta i za rezerve dok je igrao,odlican igrac vec sada ali ovolika prasina da se digne oko njega,cudno,ono fali nam kvalitetnih igraca,posebno napadaca ali treba da bude cast kad te povezu sa repkom koja je u top 20na svijetu,koja ide na SP itd itd ,sta treba da ga povede u Brazil odmah,da ga zovne za prijateljsku a nema ni papire sta je trebao Susic ? Ja licno ne podnosim covjeka ali ovde nista nije mogao.
Sta hoce Prcic ? Sjedio je na klupi godinu dana ,poceo par utakmica i odmah bi u Brazil ,smijesno ljudi . Mali Besic je trebao dobiti poziv ali cuo sam da on ima probleme sa svojim ocem koji je ovakav i onakav,belajsuz covjek koji trazi pare od sviju itd itd i on radi kako on kaze .. Ali vjerujem da ce doci Pape do njega,jer mali je razbijac pravi,bas ono sto nam treba ,mozda i Hadzic bude dobro rijesenje,onako mi izgleda srcano,borbeno i kao da voli repku,toliko je cekao poziv,mozda da on bude primjer Tankovicu kako se bori za dres a covjek ima vec 25 godina .
Ne znam zasto se ne spominje Ara kao buduci veliki igrac,kojeg je Liverpool uzeo kao klinca(ne bez veze) jedan je od najboljih igraca lige ,mlad,perspektivan a kad ne dodje poziv od Jagodica,ne vidim da neki mediji dizu prasinu da igrac Liverpoola nema mjesta pored onog Grahovca i kloceva raznih ali vazno je da je Tankovic novi Ibrahimovic a mi svoje necemo postovat .
Sta hoce Prcic ? Sjedio je na klupi godinu dana ,poceo par utakmica i odmah bi u Brazil ,smijesno ljudi . Mali Besic je trebao dobiti poziv ali cuo sam da on ima probleme sa svojim ocem koji je ovakav i onakav,belajsuz covjek koji trazi pare od sviju itd itd i on radi kako on kaze .. Ali vjerujem da ce doci Pape do njega,jer mali je razbijac pravi,bas ono sto nam treba ,mozda i Hadzic bude dobro rijesenje,onako mi izgleda srcano,borbeno i kao da voli repku,toliko je cekao poziv,mozda da on bude primjer Tankovicu kako se bori za dres a covjek ima vec 25 godina .
Ne znam zasto se ne spominje Ara kao buduci veliki igrac,kojeg je Liverpool uzeo kao klinca(ne bez veze) jedan je od najboljih igraca lige ,mlad,perspektivan a kad ne dodje poziv od Jagodica,ne vidim da neki mediji dizu prasinu da igrac Liverpoola nema mjesta pored onog Grahovca i kloceva raznih ali vazno je da je Tankovic novi Ibrahimovic a mi svoje necemo postovat .
Zeljeznicar! 1921 !
Sanjin Prcić - "Neću više igrati za BiH", poručio je 20-godišnji Prcić koji je povrijeđen što ga je Sušić unaprijed otpisao za Svjetsko prvenstvo, prvo koje je BiH izborila u svojoj povijesti.
"Nema više svrhe da se nadam. Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i službeno četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli."
Dobro se zna na koga se ovo odnosi.
"Nema više svrhe da se nadam. Mislim da nisam zaslužio da se ja kao jedini u konkurenciji desetak potencijalnih reprezentativaca BiH otpišem i službeno četiri mjeseca prije Svjetskog prvenstva. Možda nije ni realno da putujem u Brazil, kao ni još neki koji su na mala vrata sada ušli."
- samoposteno
- Kontakt:
pa ako nije realno da putuje u brazil sta se onda buni kad i sam zna da ne zasluzuje jos poziv u A reprezentacijuSaurman je napisao/la:Sanjin Prcić - "Neću više igrati za BiH", poručio je 20-godišnji Prcić koji je povrijeđen što ga je Sušić unaprijed otpisao za Svjetsko prvenstvo, prvo koje je BiH izborila u svojoj povijesti.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dodaj i vikendicu na jablanickom jezeru i razmislicemo o ponudisamoposteno je napisao/la:ma susic je trebo da mu obeca da ce igrat umjesto dzeke u brazilu jer ipak je on igracina ima 30 minuta profesionalnog fudbalaSaurman je napisao/la:Momak je htio igrati za nas ali Sušić očigledno nije bio zainteresovan.Koga ćemo kriviti što smo izgublili Tankovića i Prcića a dobili Svena i Kvržića.?vendeta87 je napisao/la:Ne treba se tolika polemika voditi oko Tankovica ako momak hoce da igra za Svedsku ne trebamo se ljutiti na njega a bogami ni na savez i slektora jer je ocigledno da su ga kontaktirali i neznam sta bi vise trebali radit.
samoposteno je napisao/la:pa ako nije realno da putuje u brazil sta se onda buni kad i sam zna da ne zasluzuje jos poziv u A reprezentacijuSaurman je napisao/la:Sanjin Prcić - "Neću više igrati za BiH", poručio je 20-godišnji Prcić koji je povrijeđen što ga je Sušić unaprijed otpisao za Svjetsko prvenstvo, prvo koje je BiH izborila u svojoj povijesti.
Zato što je momak sa pravom očekivao poziv a nije ga dobio, za razliku od nekih poluproizvoda iz Hrvatske.
Ovo što je boldirano je prosto, ne može biti prostije. Ako to nisi razumio, onda imaš problem. Suština je da Sanjin želi iste kriterije za sve, iako sigurno zaslužuje biti ispred novopečenih reprezntativaca i nekih starosjedilaca. Svaka izjava mu je na mjestu, a ovoga puta se moram složiti sa @Saurmanom. Kada se to desi, onda znaj da nisi u pravu.samoposteno je napisao/la:pa ako nije realno da putuje u brazil sta se onda buni kad i sam zna da ne zasluzuje jos poziv u A reprezentacijuSaurman je napisao/la:Sanjin Prcić - "Neću više igrati za BiH", poručio je 20-godišnji Prcić koji je povrijeđen što ga je Sušić unaprijed otpisao za Svjetsko prvenstvo, prvo koje je BiH izborila u svojoj povijesti.
- samoposteno
- Kontakt:
@calcio malo je njemi vikendica na jablanickom on bi mozda vilu u dubrovniku 
- samoposteno
- Kontakt:
cuj sa pravom se nado pozivu a u svom klubu odigro 18 utakmica od toga dao 0 golova a jos vise asistencija 0 ma nema susicu kako si ga zaboravio po statistici je jaci od bendtnera 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Tko stvarno misli da je Prcic trenutno kazem trenutno ne za 5 godina bolji igrac od Susica taj nema pojma o fudbalu. U ovom trenutku Susic je za klasu kvalitetniji igrac sto fizicki sto tehnicki od Prcica i to ce i pokazat sad protiv Egipta. Tako su isto prozivali i Kranjcara sto je sina pozvao u Hrvatsku reprezentaciju samo zato sto mu je sin, ne gledajuci njegov kvalitet.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ovo je bezobrazlulk od Prcica i slicnih. Momak se precijenio, nije da je jedini u tome, svakako da ih ima o kojima se moze diskutirati da li su tu zasluzeno ili ne, ali uvrijediti se u tim godinama i nesto kao necu vise nikad igrati za reprezentaciju, to je dno dna i manjak postovanja prema reprezentativnom dresu.
Doduse, spocitavalo se i izbornicima mladjih kategorija kako ne zovu ovoga il onoga, zasto nije u kadru, a ''razvaljuje'', medjutim kad pogledas ponasanje i razmisljanje tih ''zvijezda'', sasvim ti je jasno zasto njihovo mjesto zauzimaju neki drugi momci.
Doduse, spocitavalo se i izbornicima mladjih kategorija kako ne zovu ovoga il onoga, zasto nije u kadru, a ''razvaljuje'', medjutim kad pogledas ponasanje i razmisljanje tih ''zvijezda'', sasvim ti je jasno zasto njihovo mjesto zauzimaju neki drugi momci.
...Život za Široki...
I ljudi prizivaju Vahu za selektora. Jao... pa kakvo bi to tek kmečanje bilo 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sušić kvalitetniji od Prcića? u kojem univerzumu, paralelnom?
- Goalgetter
- Kontakt:
Fazon je kod Prcica sto ga je Susic otpisao vec 6 mjeseci prije SP-a, i doslovno ga osramotio onom izjavom da igra u slabom klubu, da ce ispasti u drugu ligu, te da ionako nije standardan, sto je nebuloza. I sam je rekao da nije realno da on ide na SP, ali po cemu to onda Susic i Hadzic moraju na SP?
Jeste on pretjerao sa ovim oprastanjem od reprezentacije, ali je Susiceva krivica ona izjava.
Jeste on pretjerao sa ovim oprastanjem od reprezentacije, ali je Susiceva krivica ona izjava.
Ovo samo može izjaviti ubleha Sušić.Goalgetter je napisao/la:Fazon je kod Prcica sto ga je Susic otpisao vec 6 mjeseci prije SP-a, i doslovno ga osramotio onom izjavom da igra u slabom klubu, da ce ispasti u drugu ligu, te da ionako nije standardan, sto je nebuloza. I sam je rekao da nije realno da on ide na SP, ali po cemu to onda Susic i Hadzic moraju na SP?
Logika mu je nigdje veze,ako Prcić i Tanković igraju u slabom klubu pa gdje onda igraju Kvržić,Vršajević,Sven Sušić,Bičakčić itd.
Zaista svakom novom izjavom Sušić nam diže pritisak,on tako olako otpisuje igrače sa ovim debilnim izjavama kao da smo mi u najmanju ruku Brazil i imamo 50 miliona reg fudbalera.
Ono što se radilo za vrijeme Ušanovića radi se i sad,igrači se prodaju preko reprezentacije.