Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 feb 2014, 14:10

Nismo u stanju najbolje igrace iz nase mlade reprezentacije dovesti u A tim (Prcic,Besic, iako je Mume vec ubiljezio nekoliko nastupa za A repku,ali potom iz nerazumnih razloga vise nije pozivan u istu), pa kako cemo onda tek dovesti i namamiti mlade igrace koji igraju za druge reprezentacije. (Seferovic,Halilovic,Tankovic,Hrgota,Arslanagic,....)

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 feb 2014, 14:11

Jaha je, zaista, uradio sve što je mogao, nudio nam je da Muamer zaigra za U-21 reprezentaciju
:lol: :lol: :lol:

Vicevi o Sulji i Muji, vjecno ce zivjet.

**** li ih otac retardirani. Jel to ta mrkva, pozvati momka za mlade? Idioti jadni

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 22 feb 2014, 14:11

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ako imaju kvalitet za kadetsku reprezentaciju jedne Njemačke,Švedske,Švicarske nelogično mi je da nemaju i u reprezentaciji BIH :roll:
Da, ali mi smo njima na zadnjem mjestu. Rijetki su oni koji se u mlađim kategorijama odluče za našu reprezentaciju. Mi smo umislili da smo neka sila, a to je daleko od istine. Ove ucjene prolaze u svijetu podzemlja i reketaša, ali na ovom nivou nikako. Hoćeš da igraš za BiH? Završi što je do tebe i čekaj. Postojali smo prije njih, postojaćemo i poslije. Niko nema pravo da se igra sa našim dresom.

Sad bi svi u Brazil? E neće moći, ići će oni koji su nas doveli do Brazila.
Jel se iko ikad pito zasto je to tako?

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 22 feb 2014, 14:12

previse dizete tog besica, realno lik je teski kloc pa da ista vrijedi ostao bi u ovom preslabom hsvu a on igra u fenecvarosu koji je slabiji i od sarajeva realno, nije on za reprezentaciju ako imamo imalo ponosa i ako necemo svakakav sljam pozivati

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 feb 2014, 14:15

Edviin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ako imaju kvalitet za kadetsku reprezentaciju jedne Njemačke,Švedske,Švicarske nelogično mi je da nemaju i u reprezentaciji BIH :roll:
Da, ali mi smo njima na zadnjem mjestu. Rijetki su oni koji se u mlađim kategorijama odluče za našu reprezentaciju. Mi smo umislili da smo neka sila, a to je daleko od istine. Ove ucjene prolaze u svijetu podzemlja i reketaša, ali na ovom nivou nikako. Hoćeš da igraš za BiH? Završi što je do tebe i čekaj. Postojali smo prije njih, postojaćemo i poslije. Niko nema pravo da se igra sa našim dresom.

Jel se iko ikad pito zasto je to tako?
Zato sto je zavladao bezobrazluk među igracima, svako hoce u Brazil, svako vidi korsti da se reklamira preko reprezenacije. Sto kaze gore ici ce u Brazil oni sto su nas odveli, jer jako bi nezahvalno bilo da ti sjede na klupi a da igraju neki novi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 feb 2014, 14:17

slika

baš je hamrenu bilo teško..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 feb 2014, 14:21

Kuko je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Faik Kolasinac kaze, da ce mu sin igrati samo za BIH. Sead Kolasinac, da bi ga babo ubio, da nije zaigrao za BIH. Familija Kolasinac odbije velesilu Njemacku, zemlju koja bi mu dala vise nego bilokoja na svijetu, da bi obukao dres zmajeva. Senaid Tankovic kaze, neka mu balavac odluci za koga ce igrati, umjesto da je preusmjerio sina na pravi put, te da mu kaze sta su mu korjeni. Faike ovim putem ti skidam kapu i ponosim se da Bosna ima takve ljude, a ne ljude koji bi dusu vragu prodali.

PAMETNOM DOSTA!
I Sead Kolasinac je odbio U21 i Vladu Jagodica.
Sead Kolasinac je nezamjenjivi igrac ekipe koja igra osminu finala protiv Real Madrida a isprdak nema 2 profesionalne utakmice.
1946

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 22 feb 2014, 14:26

Svaka cast susicu za rezultate koje je postigao, a morao je...jednostavno nam je repka dobra...on je za mene bezveze selektor...ciro bi sa ovakvom reprezentacijom samljeo argentinu :D samo da udalji medije od sebe i tima...
salim se, hvala susicu, ali ovo sto radi od septembra je dno dna, tako amaterski da ne mogu da vjerujem...ZAISTA...od taktike, rezultata do selekcije igraca, itd...itd.
treba organizovati proteste protiv njega po uzoru na ove koji se desavaju u posljednje vrijeme...
ja mislim da je on pravi lijencuga...mrsko mu hodati, pricati s igracima, potencijalnim zmajevima, a kamoli da ih pogleda...sve sto radi jeste da sjedi pred tv-om i bajg smislja kojekakve formacije za sledece tekme...mislim da je bas LIJEN insan...sreca njegova da je igrao u vrijeme kada nije toliko bila bitna fizicka sprema...da danas igra, propo bi kao adriano :)
malo ironije, istine, sale, i svega jos pomalo :D :mrgreen:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 feb 2014, 14:27

"isprdak" ima dvije utakmice u fulhamu, a vršajević, šunjić, kvržić, tinki i ostali su standardni članovi čelzija, oba mančestera i borusije dortmund.. :roll: :roll: :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 14:27

plavipatriota je napisao/la:"isprdak" ima dvije utakmice u fulhamu, a vršajević, šunjić, kvržić, tinki i ostali su standardni članovi čelzija, oba mančestera i borusije dortmund.. :roll: :roll: :roll:
super, ako je bek, odnosno stoper, odnosno krilo. Može.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 feb 2014, 14:28

plavipatriota je napisao/la:"isprdak" ima dvije utakmice u fulhamu, a vršajević, šunjić, kvržić, tinki i ostali su standardni članovi čelzija, oba mančestera i borusije dortmund.. :roll: :roll: :roll:
Istina,samo sam reagov'o jer je povlacio paralele izmedju Tanksona i Kolasinca,a to se ne moze nikako.Kolasinac je legenda,vec formirano fudbalsko ime a ovaj je ispdrak babin.

Inace.
slika
1946

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 feb 2014, 14:28

E ovi su mi najjadniji, ovi sto su Tankovicu bili spremni i guze dat samo da zaigra za nas, sta je htio , realno jos uvijek nema kvalitet za A repku, znaci U-21 mu se nudilo sto je i realno bilo za pocetak, poslije ko zna.. Jedina je istina da mu BiH nikad nije bila opcija, mozda postane ako ga Svedi izrade... Pishat ga, doci ce neki drugi ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 feb 2014, 14:30

Kuko je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Faik Kolasinac kaze, da ce mu sin igrati samo za BIH. Sead Kolasinac, da bi ga babo ubio, da nije zaigrao za BIH. Familija Kolasinac odbije velesilu Njemacku, zemlju koja bi mu dala vise nego bilokoja na svijetu, da bi obukao dres zmajeva. Senaid Tankovic kaze, neka mu balavac odluci za koga ce igrati, umjesto da je preusmjerio sina na pravi put, te da mu kaze sta su mu korjeni. Faike ovim putem ti skidam kapu i ponosim se da Bosna ima takve ljude, a ne ljude koji bi dusu vragu prodali.

PAMETNOM DOSTA!
Cista nebuloza i laz, koje su objavili pojdini portali. Kako se mogao odazvati igrac , koji je pri njemackom savezu. Takvom igracu se i ne moze poslati pozivnica. Isot se pisalo i za Halilovica, da mu je uptio Jagodic poziv za U21. To je nemoguce.
Kao sto vidis Kolasinac igra za BIH,a Tankson ide za Svede,ustvari drugacije nije ni razmisljao, kao ni babo mu.
Hebo ih redom svedjanin Karl Bilt, koji je sa Karadzicem opustosio njihovu Srebrenicu. Uh je li ja to napisah njihovu Srebrenicu.Neka se srame!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 feb 2014, 14:30

VanBasten je napisao/la:
što se onda gore poredio sa kolašincem :lol: :lol:
MI NEMAMO TREĆEG NAPADAČA, ima muslimović al neće ni njega da zove, i tu ima duple kriterije, miske može, muslimović ne može..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 feb 2014, 14:30

sanelmasetic je napisao/la:E ovi su mi najjadniji, ovi sto su Tankovicu bili spremni i guze dat samo da zaigra za nas, sta je htio , realno jos uvijek nema kvalitet za A repku, znaci U-21 mu se nudilo sto je i realno bilo za pocetak, poslije ko zna.. Jedina je istina da mu BiH nikad nije bila opcija, mozda postane ako ga Svedi izrade... Pishat ga, doci ce neki drugi ..
A kako ima kvalitet za A repku Svedske i jesmo li mi jaci od Svedske?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 14:31

Head je napisao/la: Istina,samo sam reagov'o jer je povlacio paralele izmedju Tanksona i Kolasinca,a to se ne moze nikako.Kolasinac je legenda,vec formirano fudbalsko ime a ovaj je ispdrak babin.

Inace.
slika

Čitao sam jučer. Desni bek. Ali on i slični su levati... to smo već ustanovili. Ovi drugi su patriote, kojima Savez ne da da iskažu svoj patriotizam.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 feb 2014, 14:33

Virtu4l je napisao/la:

I kad se odluce za BiH prodju ko Besic i Prcic, najvise se kola na njima lome.
Sto se tice da u Brazil idu oni sto su ga izborili, postujem, ali mora ici STS i to vjerovatno kao dzoker sa klupe.

Ma dvostruki arsini u fudbalu i kod Papeta, a ocekujem i buraza u trening kampu u suskavcu germanie.

Reprezentacija BiH aka 'privatna prcija porodice Susic', dobro onaj stavi link, svi ste vi Susici. :lol:
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 22 feb 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 feb 2014, 14:34

plavipatriota je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
što se onda gore poredio sa kolašincem :lol: :lol:
Različiti konteksti.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 22 feb 2014, 14:38

ok, vjerovatno do mene onda :D
samo smatram da je svaki kvalitetan igrač dobrodošao, bar za prijateljsku, ili za izmjenu, drugo je da mi u napadu imamo džeku, ibiševića, ibrahimovića, seferovića, pa onda stvarno tanković je 5. izbor, al tanković bi u trenutnom sastavu bio PRVA IZMJENA ovoj dvojici, i opet nije dovoljno dobar..
a ostali jesu, iako svi znamo po kojoj osnovi su pozvani..
LOŠE JE TO!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 feb 2014, 14:41

Head je napisao/la:
Kuko je napisao/la:

PAMETNOM DOSTA!
Sead Kolasinac je nezamjenjivi igrac ekipe koja igra osminu finala protiv Real Madrida a isprdak nema 2 profesionalne utakmice.
U trenutku kad smo ga vrbali, igrao je tek povremeno za Schalke.

Zelis da pridobijes igraca koji vaga, i ondaa mu ponudis da igra za mlade, a ovi za A tim i to direktno preko selektora. Bosanski idioti.

I onom Begicu se treba najebat zenske familije, dok hrvatska ponovo krade iz naseg dvorista (Maric), on lize Sukerov anus i govori "hvala".
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 22 feb 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.