[youtube][/youtube]
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...
Strašna generacija Wolfsburga uz Džeku tu su bili Graffite,Miske,Gentner i golman Benaglio koji je branio sve bilo ih je milina gledat svaki vikend i nisi morao strahovat hoće li Džeko ili Miske biti u prvoj postavi.Dzeko i Grafite se takmičili ko će biti prvi strijelac BL....nostalgijamujdza je napisao/la:Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Goalgetter
- Kontakt:

Masinerija.
I BuLi na FTVu.adisice je napisao/la:Strašna generacija Wolfsburga uz Džeku tu su bili Graffite,Miske,Gentner i golman Benaglio koji je branio sve bilo ih je milina gledat svaki vikend i nisi morao strahovat hoće li Džeko ili Miske biti u prvoj postavi.Dzeko i Grafite se takmičili ko će biti prvi strijelac BL....nostalgijamujdza je napisao/la:Nadjite mi jos bar jednog igraca da je na ovakav nacin docekan bilo kad i bilo kom klubu...
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Hannovera 
Ronaldo - Isco - Bale
-
lucif3R666
- Kontakt:
to su dani ponosa i slave ... imali ibisevica i salihovica prvu polusezonu a drugu dzeko i miske .. onaj gol grafitea protiv bajerna ostat ce cijeli moj zivot u glavi 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ili ono kad su uništili Bayern 5-1 čini mi se. Miske ih izvoza ko malu djecu, a onda Džeko postiže onaj gol kada je loptu primio vanjskom u punom trku i onda lagano pored golmana.Amar Dzeko je napisao/la:Nikad necu zaboraviti onu golcinu protiv Hannovera
Kako je lijepo sjetiti se tih vremena. Svaki vikend Bundesliga na FTV-u, a trio Miske - Džeko - Grafite doslovno briljira. Nisu imali neku odbranu (Benaglio je bio sjajan), uvijek su igrali za gol više. Ljepota za gledati. Ovacije navijača Wolfsburga dovoljno govore koliki je trag ostavio Edin u dresu Vukova. Bilo je lijepih trenutaka i u dresu Cityja, bit će ih još ako Bog da, ali konkurencija i nepravedno zapostavljanje od strane menadžera ga je koštalo nastavljanja u onom ritmu. 
Dobro @Lucifer reče za Vedu i Seju, ne treba zaboraviti ni senzacionalni Hoffenheim i našeg topnika, kojeg je povreda spriječila u obaranju rekorda velikog Gerda Mullera. Sam Muller je rekao poslije nesretne La Mange da ga više neće moći skinuti s trona.
Dobro @Lucifer reče za Vedu i Seju, ne treba zaboraviti ni senzacionalni Hoffenheim i našeg topnika, kojeg je povreda spriječila u obaranju rekorda velikog Gerda Mullera. Sam Muller je rekao poslije nesretne La Mange da ga više neće moći skinuti s trona.
Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
svaku tekmu znas da ce pasti 3,4 ili 5 komada, kao da svaki put gledas BiH protiv Lihtenstajna
a onda izgube od fenjerasa cotbusa 2:0
Vedo je tada u 17 tekmi dao 18 golova,
DZEKO je u drugom dijelu sezone u 17 tekmi dao 21 gol...ukupno 26...da je kojim slucajem to ucinio u prvom dijelu kao i vedo, to bi bila senzacija nad senzacijama...na kraju sezone ih napusta Magath...i tada je sve krenulo nizbrdo...grafite dao 28 (12 iz penala)
Edin je TOP napadac, samo u pogresnom timu...nazalost...ali sta ces, tada niko nije mogao platiti 30 i kusur miliona, osim cityija...
Vedo je tada u 17 tekmi dao 18 golova,
DZEKO je u drugom dijelu sezone u 17 tekmi dao 21 gol...ukupno 26...da je kojim slucajem to ucinio u prvom dijelu kao i vedo, to bi bila senzacija nad senzacijama...na kraju sezone ih napusta Magath...i tada je sve krenulo nizbrdo...grafite dao 28 (12 iz penala)
Edin je TOP napadac, samo u pogresnom timu...nazalost...ali sta ces, tada niko nije mogao platiti 30 i kusur miliona, osim cityija...
- el-fighter
- Kontakt:
Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
jel spreman Aga za danas ? Mogli bi i on i Dzeko poceti
Ako imaš CS ima na AStri kanal C+futbol ili na Thoru Eurosport rumunskiel-fighter je napisao/la:Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
el-fighter je napisao/la:Izgleda da je EPL zabranio da se utakmice koje se igraju u terminu od 16:00 prenose na TV-u.Srky4 je napisao/la:Na kojem kanalu ima prenos današnje utakmice. Hvala
pa posto je vecina od 16:00,gdje je logika da ce zabrant prenose na TV-u
vidi stvarno
glup potez pravo
Igra li Edin???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igra.ahmic je napisao/la:Igra li Edin???
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (c), Demichelis, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Silva, Dzeko, Negredo.
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 22 feb 2014, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
Edin Džeko od prve minute počinje utakmicu protiv Stokea i biće najveća prijetnja svom reprezentativnom kolegi Asmiru Begoviću...
Džeko je za Torresa Ronaldo.... :ugeek:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, izdzezveubrazil, mukydesign, Tihi i 27 gostiju.