A ko njega hvali i ko je sta lose za Vuleta rekao! Imao je sansu da bira izabrao je Borac,i nadam se da samo nece opet imati priliku da igra za nas i da se preko nasih ledja proda!ado-hz je napisao/la:A kad je toliko krivo nekima sto je Vule otisao u Borac sto onda nisu spalili na lomaci Pelaka koji je dijete naseg kluba od pionira do kapitena, pa uradi jos goru stvar predje u Selju...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vule je na pocetku prelaznopg roka rekao da moze igrati samo za dva tima u BiH Borac i Sarajevo.. Na pocetku je cak bio i blizi Kosevu, ali mu uprava Sarajeva nije ponudila nista konretno. tako je bilo i sa Borcem sve do prije tri dana. Borac je tada izasao sa jasnom ponudom cifra, pojacanja i sta se ocekuje do tada je sa obe strane bilo prodavanje magle mi bi htjeli da se vratis ali eto jos ne znamo sta da ti ponudimo
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Pojedincima bi bilo bolje da sav bijes i nervozu mjesto na vuleta usmjere na UPRAVU i UHLJUPE a ne da se ovdije piskara i kuka da se svi nasladzuju!
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
a kako ste glupi nama ronaldinjo da ne dodje vi biste imali nesto protiv njega nije vule kriv vec uprava i okanite se momka
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
vule u borcu nije došao u sarajevo i gotovo....predlažem da više ne pričamo zašto on nije došao u bordo klub
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
GADOVI, SMRADOVI, UHLJUPI IZ UPRAVE MRS IZ NASEG KLUBA!!!!!
pa to sam i ja vec davno rekao jednostavno kakva je to uprava koja ceka igrac mjesec ipo
nije bitno jel vule il da je ronaldinjo, jednostavno ponudi mu uslove hoce-nece i ides dalje trazis igraca koji hoce a ne ovako je ba vat raju o tituli i o evropi jer sa ovom ekipom iskreno me strah i za evropu a titula je gotova prica,nemoj te me pogresno razumit da je ova ekipa losa nego jednostavno strah me ovog scenarija sta kad neki igrac bude povrijedjen ,il ima zute il crveni karton ko ce ih mijenjati
jednostavno po ovom sto vidim kako se ostale ekipe pojacavaju mi sa 12 - 13 igraca tesko uz ovo gore navedeno mozemo i evropu ostvarit
UPRAVA NAPOLJE

UPRAVA NAPOLJE
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Slazem se u potpunosti.I opet cu vam reci da je CALA glavni krivac.Kakav je on "strateg" kad dopusta da mu isti broj kvalitetnih igraca,odnosno mali broj kvalitetnih igraca iznese proljece.A svi znamo kako se stvari odvijaju na proljece.Nek nam se desi povreda nekog kljucnog igraca ili kartoni odmah ce se osjetiti.Al jbg,on misli da ce neko djaba doci a ujedno kvalitetan igrac.E nece cala a i ti mozes zajedno sa klosarima iz uprave da vec sada budes spreman da snosis posljedice ako nam ne ispunite "CILJEVE".adnanhz je napisao/la:pa to sam i ja vec davno rekao jednostavno kakva je to uprava koja ceka igrac mjesec iponije bitno jel vule il da je ronaldinjo, jednostavno ponudi mu uslove hoce-nece i ides dalje trazis igraca koji hoce a ne ovako je ba vat raju o tituli i o evropi jer sa ovom ekipom iskreno me strah i za evropu a titula je gotova prica,nemoj te me pogresno razumit da je ova ekipa losa nego jednostavno strah me ovog scenarija sta kad neki igrac bude povrijedjen ,il ima zute il crveni karton ko ce ih mijenjati
jednostavno po ovom sto vidim kako se ostale ekipe pojacavaju mi sa 12 - 13 igraca tesko uz ovo gore navedeno mozemo i evropu ostvarit
![]()
UPRAVA NAPOLJE
alibi je napisao/la:Slazem se u potpunosti.I opet cu vam reci da je CALA glavni krivac.Kakav je on "strateg" kad dopusta da mu isti broj kvalitetnih igraca,odnosno mali broj kvalitetnih igraca iznese proljece.A svi znamo kako se stvari odvijaju na proljece.Nek nam se desi povreda nekog kljucnog igraca ili kartoni odmah ce se osjetiti.Al jbg,on misli da ce neko djaba doci a ujedno kvalitetan igrac.E nece cala a i ti mozes zajedno sa klosarima iz uprave da vec sada budes spreman da snosis posljedice ako nam ne ispunite "CILJEVE".adnanhz je napisao/la:pa to sam i ja vec davno rekao jednostavno kakva je to uprava koja ceka igrac mjesec iponije bitno jel vule il da je ronaldinjo, jednostavno ponudi mu uslove hoce-nece i ides dalje trazis igraca koji hoce a ne ovako je ba vat raju o tituli i o evropi jer sa ovom ekipom iskreno me strah i za evropu a titula je gotova prica,nemoj te me pogresno razumit da je ova ekipa losa nego jednostavno strah me ovog scenarija sta kad neki igrac bude povrijedjen ,il ima zute il crveni karton ko ce ih mijenjati
![]()
UPRAVA NAPOLJE
nije da ga branim al mislim da se cale tu ne pita ni 5% nego zna se ko u klubu se "igra" sa parama i ko "dovodi" pojacanja,al je njegova sigurno krivica sto nema svoj autoritet pa da kaze hocu te i te igrace il necu radit sa takvim ljudima,nesto sto je imao husref,i to je njegovglavni problem sto je zapravo tu samo njihov obicni pijun koji slusa i radi kako mu drugi naredi,tuzno i zalosno,ali istinito

UPRAVA NAPOLJE
Mi se ne furamo mi smo furka.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vidjet cemo sta ce biti na proljece nema nam druge nego cekati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Lako je da se palamudi i psuje upravi a kad su protesti dodje 40 ljudi,preko cijih ledja inace sve ide1 Zato fino ako budu protesti dodjite a ne neka predavanja da drzite,isto kao i protesti za Vedrana prvu noc stotinjak ljudi blokiralo ulicu i mrznulo se dok su drugi piskarali na forumima!
sarajlija89 je napisao/la:"Meni je bio cilj da nađem zajednički jezik sa upravom i da nam se poklope ambicije. Vjerujte da mi nikada nije bilo teže u životu, kada sam morao odbiti Sarajevo. U ovom momentu sam uvidio da je bolje za mene u Borcu i eto sada sam tu".....UPRAVA NAPOLJE![]()
pa zar smo mislili da moze ijedan drugi biti problem nego urpaava, sad ce nasi, on nije prihbvatqao extra poboljene uvjete bla bla bla sretno u borcu, i da ipek proslavis titulu ali sarajeva na kosevu jer borac dolazi zednje kolo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Treba sad ganjati Markica iz Borca. Dobar stoper, mlad i vjerovatno nezadovoljan sto ce Vule na njegovo mjesto.
Ko da ganja Zvaljak?nadir je napisao/la:Treba sad ganjati Markica iz Borca. Dobar stoper, mlad i vjerovatno nezadovoljan sto ce Vule na njegovo mjesto.
-
- Kontakt:
ciljno vrijeme 00.00 diskfalifikacija 

Muhamed Dzakmicvjeran1987 je napisao/la:ciljno vrijeme 00.00 diskfalifikacija

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
F.K Sarajevo (znaci,nikda NK,HSK,L.K..UVIJEK f.k) je najveci BH klub ZATO STO:
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 51 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Suskali se o jos ijednom pojacanju nakon sto smo izgubili Vuleta

aha evo mene ce da dovedu al ce se sve znati do petka 

91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisi rekao kojeg petka danas sljedece sedmice za dvije godineD3n!$!nH0 je napisao/la:aha evo mene ce da dovedu al ce se sve znati do petka

Trenutno korisnika/ca: keli, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever i 24 gosta.