Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cuj "a onda se Messi povrijedio" , a u to vrijeme Barca odigrala 6 utakmica u Primeri i 5 pobijedila.
I fakat je nigdje veze reci , da je Real ove sezone napdacki jaci od onog od prije 2 sezone. Po cemu to ? Statisticki je debelo iza, a i igrao se atraktivniji fudbal.
Yebote , ovaj tim tek 2 mjeseca lici na nesto odnosno igra odlicno , a onaj gore vec daje zakljucke kako je ovaj Real najjaci u zadnjih 6-7 godina.
I fakat je nigdje veze reci , da je Real ove sezone napdacki jaci od onog od prije 2 sezone. Po cemu to ? Statisticki je debelo iza, a i igrao se atraktivniji fudbal.
Yebote , ovaj tim tek 2 mjeseca lici na nesto odnosno igra odlicno , a onaj gore vec daje zakljucke kako je ovaj Real najjaci u zadnjih 6-7 godina.
zar ima smisla sad porediti isca i gotzea? strasne minute igra isco, nema sta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
I jeste bolji od Gotzea.Drugo je što Pep čini sve da Gotze ima svu slobodu u igri i igra na svojoj najjačoj poziciji,dok Carlo očekuje od Isca da zaigra na poziciji na kojoj nikad nije igrao.Neutral je napisao/la: I usput, sjećam se komentara prije par mjeseci da je Isco bolji od Gotze-a, većina navijača i simpatizera Real-a je to rekla (ne svi). Rekoh davno da nije, ali eto da ponovim![]()
Ne brini se ti za Isca,uz kvalitetan trening će pokazati sav svoj potencijal sljedeće sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Taj Real je odradio odlicnu primeru , sa slabijim Atletikom.
U polufinale dosao preko CSKA i Apoela , nista epohalno.
Napadacki kreativnija ekipa , dok je ova defanzivno vec mocnija.
Dok ima vise prostora za napredak prema naprijed , jer Baletu koliko god ne odgovara pozicija na desnom krilu > je bolji od Angela..
Karim ima neki kontinuitet i igra najbolji fudbal zivota , a kao superzamjenu mjesto Calleona imamo Jesea.
Na kraju cemo podvuci crtu , al ima potencijal ova ekipa za 2 trofeja recimo.
U polufinale dosao preko CSKA i Apoela , nista epohalno.
Napadacki kreativnija ekipa , dok je ova defanzivno vec mocnija.
Dok ima vise prostora za napredak prema naprijed , jer Baletu koliko god ne odgovara pozicija na desnom krilu > je bolji od Angela..
Karim ima neki kontinuitet i igra najbolji fudbal zivota , a kao superzamjenu mjesto Calleona imamo Jesea.
Na kraju cemo podvuci crtu , al ima potencijal ova ekipa za 2 trofeja recimo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kad nije dovoljno kvalitetan za prvih jedanaest Real-aLenBias je napisao/la:zar ima smisla sad porediti isca i gotzea? strasne minute igra isco, nema sta
@geoxx
Sve si sam objasnio sa: "ovaj tim tek 2 mjeseca lici na nesto odnosno igra odlicno ",
@Amar
Odličan post.
@Kawhi
Nije bolji na igricama, ne u stvarnosti. Odrasti više i možda te neko ozbiljno shvati na forumu.
Ljudi su počeli tretirati dijelove foruma kao privatne. Opustite se, ne daj Bože da sam napisao neku kritiku, gorilo bi, lol.
znaci gotze bi igrao u ovoj postavi reala?
Kawhi je napisao/la:I jeste bolji od Gotzea.Drugo je što Pep čini sve da Gotze ima svu slobodu u igri i igra na svojoj najjačoj poziciji,dok Carlo očekuje od Isca da zaigra na poziciji na kojoj nikad nije igrao.Neutral je napisao/la: I usput, sjećam se komentara prije par mjeseci da je Isco bolji od Gotze-a, većina navijača i simpatizera Real-a je to rekla (ne svi). Rekoh davno da nije, ali eto da ponovim![]()
Ne brini se ti za Isca,uz kvalitetan trening će pokazati sav svoj potencijal sljedeće sezone.
Po cemu je to tebi Isco bolji, jer je Spanac ? Jedan standardan clan najbolje ekipe svijeta , drugi grije klupu Di Mariji. Jedan bio ponajbolji igrac ekipe koja je osvajala Bundesligu , drugi igrao u prosjecnoj Malagi i nikakav znacajan uspjeh nije ostvario. Statisticki Gotze jaci kroz sve sezone. Dakle , ne vidim nikakvu prednost Isca u odnosu na Gotzea.
Kritike ne dolaze u obzir,jer si onda veliki hejter realaNeutral je napisao/la:Opustite se, ne daj Bože da sam napisao neku kritiku, gorilo bi, lol.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Lijepo vas je vidjeti ovako ujedinjene kad dođe neko iz tuđeg čopora. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Samo nek nas ima
.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa treba biti realan a ne uvijek hvaliti "svoje". Isco je tek prosle sezone bio rame uz rame sa Gotzeom. Ove sezone je debelo iza a kroz karijeru ih je smijesno i porediti.Amar Dzeko je napisao/la:Lijepo vas je vidjeti ovako ujedinjene kad dođe neko iz tuđeg čopora.
ne mozes porediti dva igraca od kojih jedan igra a jedan ne igra, pardon, mozes ali nema smisla, real trenutno (strasno dobro) igra u formaciji gdje pozicije na kojoj bi isco bio dobar nema ni na mapi, isti slucaj bi bio da je u realu gotze umjesto njega, nista manje ne bi sjedio i grijao klupu nego isco tako da stvarno ne vidim poentu ovog pisanja, kao gotze bi bolje igrao medju ona tri vezna, izbacio bi ronalda ili balea? nesto trece? bi, aha, naravnogeoxx je napisao/la:Pa treba biti realan a ne uvijek hvaliti "svoje". Isco je tek prosle sezone bio rame uz rame sa Gotzeom. Ove sezone je debelo iza a kroz karijeru ih je smijesno i porediti.Amar Dzeko je napisao/la:Lijepo vas je vidjeti ovako ujedinjene kad dođe neko iz tuđeg čopora.
nego dosta te suplje price, pocinje utakmica, idemo razvaliti i to je to
Još jedno popodne uz stream i Bodo Illgnera kao sukomentatora ne Beinsportsu,bem ti sportklub i politiku kablovskih
.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 22 feb 2014, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
de ako kome nije mrsko kakav dobar stream da postavi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
http://bliner.tv/viasatcanal9.html" onclick="window.open(this.href);return false;L-Train je napisao/la:de ako kome nije mrsko kakav dobar stream da postavi
Zacas skines VLC i slika odlicna.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Atmosfera na tribinama 
Ronaldo - Isco - Bale
imam osjecaj da ove kad probiju golovi ce ici kao na traci
E sad ce se valda i ovi malo izvuci iz vlastitog gola.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
S onom igrom ne bi dali gol do sutra.Znalo se da ce uci neki frtalj,al bitno je da je uslo 
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.