BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Mannschaftsaufstellung: Weidenfeller – Piszczek, Friedrich, Sokratis, Schmelzer – Sahin, Bender – Aubameyang, Mkhitaryan, Großkreutz – Lewandowski
Pobjeda ne dolazi u pitanje. HSV je jednostavno preslab za neki ozbiljniji otpor.
Pobjeda ne dolazi u pitanje. HSV je jednostavno preslab za neki ozbiljniji otpor.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Eee Dortmunda i muke cccc....
Zasto? samo stani pozadi i prepusti loptu Bvbeu i necs izgubit. Miki i sahin nece stvorit ni jednu jedinu sansu.Hare_BvB je napisao/la: Pobjeda ne dolazi u pitanje. HSV je jednostavno preslab za neki ozbiljniji otpor.
Ako nista zaljubljenici u lik i djelo mikija sad mogu uzivat
Kako samo razvaljuje protivnika, i to ne bilo kojeg nego kremu BL.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ma sad ce opet pocet izgovori tipa protivnik motivisan, imaju novog trenera, peh sa povredama, lopta okrugla i tako ...FKKrajina je napisao/la:Eee Dortmunda i muke cccc....
Ne zna se ko je smijesniji...Friedrich kod primljenog gola ili Lokos sa svojim komentarima.
Ocekivano defanzivan Hsv ali kao sto sam i ranije napisao,morala se ovdje cuvati nula...sad ce biti jos teze al' to je ta nafaka timova koji promjene trenera,jednostavno neko nepisano pravilo.
Dosta sumnjiva situacija kod 0-0 i onog ofsajda Levandovskog
Ocekivano defanzivan Hsv ali kao sto sam i ranije napisao,morala se ovdje cuvati nula...sad ce biti jos teze al' to je ta nafaka timova koji promjene trenera,jednostavno neko nepisano pravilo.
Dosta sumnjiva situacija kod 0-0 i onog ofsajda Levandovskog
spektakularno primljen go
cekamo da bender, smelcer, groskrojc i friedrich lucidnim potezima prelome utakmicu, a za ostale je bitno da su na tereu i da samo ucestvuju
cekamo da bender, smelcer, groskrojc i friedrich lucidnim potezima prelome utakmicu, a za ostale je bitno da su na tereu i da samo ucestvuju
kako dobar prognozerHare_BvB je napisao/la:Pobjeda ne dolazi u pitanje. HSV je jednostavno preslab za neki ozbiljniji otpor.
sad mi je vokri sto ne stavih barem milju.
ciba barem 10 parova da uplatim i obogatim se.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Utakmica je jadna do bola. Za spavanje. BVB ima negdje 70 % posjeda lopte, a ne zna šta će s njom pa se većinom dodavaju stoperi. HSV samo napucava loptu na Lassogu koji je pokušava spustit za svoje vezne igrače.
Dortmundu jednostavno fali igrača koji mogu proći 1 na 1, koji na malom prostoru mogu stvoriti višak i onda napraviti dar mar u obrani protivnika. Igra se presporo, Lewy totalno nevidjiv.
Ne vjerujem uopće u pobjedu više s ovakvom igrom, bod bi nam ovdje mogao biti maximalan učinak danas.
KOd gola se nikako nije smjelo dogodit da Lassoga centrira, to je trebalo blokirat. Al igra Friedrich pa je to razumljivo. Uglavnom kvaliteta igre s obje strane je na mizernom nivou.
Dortmundu jednostavno fali igrača koji mogu proći 1 na 1, koji na malom prostoru mogu stvoriti višak i onda napraviti dar mar u obrani protivnika. Igra se presporo, Lewy totalno nevidjiv.
Ne vjerujem uopće u pobjedu više s ovakvom igrom, bod bi nam ovdje mogao biti maximalan učinak danas.
KOd gola se nikako nije smjelo dogodit da Lassoga centrira, to je trebalo blokirat. Al igra Friedrich pa je to razumljivo. Uglavnom kvaliteta igre s obje strane je na mizernom nivou.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Ma nije to uopste problem. Kako je strucnjak adnan dobro zapazio uzrok ovoj igri su smijesni fridrih i moj komentar.Prle je napisao/la:Utakmica je jadna do bola. Za spavanje. BVB ima negdje 70 % posjeda lopte, a ne zna šta će s njom pa se većinom dodavaju stoperi.
Sahin krivac za drugi gol,uništi vas HSV. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
e jimo domuzovci kada vas ovako dere hamburg sta onda ocekivat u bratskoj majcici rusiji.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
ovo bi moglo zavrsit i u debaklu.Saurman je napisao/la:Sahin krivac za drugi gol,uništi vas HSV.
Najgore sto ce pojedinci unatoc svemu hvalit ekipu
barem trecina ovih igraca ne bi smjela uc da gleda moj termin, a ne daj Boze da se na terenu zatekne neki jednonogi Sahin ili reumaticni Schmelzer. puno je smijesnih igraca ciji je 'kvalitet' bio zamaskiran prisustvom bojih igraca, a sada ih nema i ovi imaju priliku da pokazu raskosni talent..
milism stvarno se nekad treba dobro napsovat ovom cirkusu..
ko moze to da zadrzi za sebe svaka cast, al ja bi u ovom momentu televizor razbio
mislim mi cemo prekucat bilo koju ekipu ako sistem prodje, ali kad treba igrat fudbal onda smo nahebali ..
milism stvarno se nekad treba dobro napsovat ovom cirkusu..
ko moze to da zadrzi za sebe svaka cast, al ja bi u ovom momentu televizor razbio
mislim mi cemo prekucat bilo koju ekipu ako sistem prodje, ali kad treba igrat fudbal onda smo nahebali ..
aaaaaaaaaaaaaaaa
kakva golcinaaaaaa
Potop Dortmunda definitivno...
kakva golcinaaaaaa
Potop Dortmunda definitivno...
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 22 feb 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Tek sada se vide očajni potezi uprave BvB-a. Ako je istina za onih 25 miliona eura na početku sezone onda je besmisleno bilo zadržavati Roberta. Očigledno da je inat kod Watzke-a proradio (naravno opet kažem ako nije bilo te ponude onda ništa). Za 25 miliona eura se mogao dovesti Volland ili neki drugi napadač i još jedan iskusni igrač, ali ne, oni su stavili inat ispred interesa kluba.
Armenac je solidan, ali što su dovodili Aubameyang-a ako sjedi samo na klupi? On kao super zamjena?
Koliko god je Klopp radio dobar posao izvlaćeći maksimum iz ekipe, toliko loše radi uprava same Borussie. Nuri Sahin nije ni blizu onog igrača iz prve epizode kod BvB-a. Čovjek je samo sjena nekadašnjeg igrača, a opet igra u prvih jedanaest. Ilkay im najviše fali i bez njega izgledaju mnogo slabije u igri prema naprijed.
Pomalo sam razočaran sa BvB-om, ne može se sva krivica poslati na adresu Gotze-a, igrali su u finalu bez njega i djelovali su mnogo bolje nego sada. Imali su novac ali on nije dobro investiran.
Armenac je solidan, ali što su dovodili Aubameyang-a ako sjedi samo na klupi? On kao super zamjena?
Koliko god je Klopp radio dobar posao izvlaćeći maksimum iz ekipe, toliko loše radi uprava same Borussie. Nuri Sahin nije ni blizu onog igrača iz prve epizode kod BvB-a. Čovjek je samo sjena nekadašnjeg igrača, a opet igra u prvih jedanaest. Ilkay im najviše fali i bez njega izgledaju mnogo slabije u igri prema naprijed.
Pomalo sam razočaran sa BvB-om, ne može se sva krivica poslati na adresu Gotze-a, igrali su u finalu bez njega i djelovali su mnogo bolje nego sada. Imali su novac ali on nije dobro investiran.
HAHAHAHAHA i oce u reprezentaciju, hahahaha... kakav "Fliegenfänger" bog te :ugeek:
Ovaj Weidenfeller je neviđen flop,čovjek mu zabi gol s 45m. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Osramotio se i to uveliko. Gdje ćeš primiti gol sa parkinga
Konačni krah BvB-a što se tiče Bundeslige, samo se nadam da će u Ligi prvaka pokazati svoje pravo lice.
Konačni krah BvB-a što se tiče Bundeslige, samo se nadam da će u Ligi prvaka pokazati svoje pravo lice.
Weidi je lopata od golmana obzirom na njegovo iskustvo i to nije od juče, nije džaba Bayern za Neuera dao 30 miliona. Možda je poraz i previsok pored katastrofalne igre, sreća da Šalke nije dobio inače bi pali na četvrto mjesto što je u nekonkurentnoj BL dokaz kako iz sezone u sezonu ekipa lagano pada i pitanje je gdje će biti za dvije sezone. Ja kad sam prije utakmice vidio kakva nam je klupa, nisam bio optimist. Slažem se za ovu ocjenu Šahinove igre, Miki pokazao da nije igrač odluke ni poteza, pogotovo kad ekipi loše ide, apsolutno ne vrijedi para datih za njega, Auba nekako i može proći, kao i Sokratis, uglavnom, nakon ove sezone treba ili odriješiti kesu i pametno kupovati ili pustiti da nam u narednim sezonama Groskrojc, Miki i Šahin budu igrači odluke i onda se vraćamo u 2008 godinu i borbu za Ligu Evrope. Ugled ekipe lagano pada i pitanje je kad će i Reus dići sidro i ne treba mu se čuditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.