RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
E ljudi znam da nije tema,al ode forum u qurac.Maloprije pročitah na drugoj temi "pazi sad" Meho Kodro bio FLOP u Barci.I to lik piše 100% je siguran jer su ga prodali iduću sezonu.Bem ti internet i kad ga izumiše lik me nasjekira više od "našeg " napadača.Mor'o sam šljivu popit da se smirim.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Eto posto ga ti licno poznajes rekao si sta je problem sa malim i zasto neigra.Znaci ovo sto pise Zaba nije tacno da ga neko ne voli ili ne zeli u Velezu a toliki je talenatpravnik1981 je napisao/la:Koliko glupih komentara..nisam od davno ovoliko procito. Da se nadovezem, Amara poznajem licno pricao sam sa njim nekoliko puta i momak dok je igrao u (Branitelju ili Lokomotivi nez. tacno da vam ne slazem) u jednom duelu povrijedio prepone,da bi nastavio karijeru doktor mu je rekao da treba operisat i ugradit neku šipku u nogu, on nije htio da se operise i nije nastavio sa nogometom i posvetio se skolovanju..
Zaba care,nemoj se naci uvrijedjen ali sam cuo raznih prica (i sit sam ih)sto od mladih igraca sto od njihovih oceva da je recimo neko strasan igrac da je ovo da je ono,ja kontam on "jede loptu"Kad ih pogledam kako igraju to nije ni blizu te hvale
Vidi se da si mlad momak pa necu puno da polemisem u vezi toga,samo cu ti reci ovo da za pravog navijaca ne postoji nikakva prepreka da dodje na utakmicu. Ja sam znao pobjeci iz bolnice nakon operacije pa na utakmicu(stara me molila ko boga da takav neoporavljen ne idem u BG na utakmicu),pa sa sopstvene svadbe na utakmicu,a ti ces mi reci da radi nas neko ne dolazi na Velezovu utakmicu.Kakvi su to navijaci
I ovo trece kazes da vise volimo igrace sa strane nego domace.Da ti kazem da bi najsretniji bio da su nam svi igraci iz Mostara i Hercegovine.Ali to je starinsko shvacanje fudbala.Moderno shvacanje fudbala je da me zalibo racku odakle dolazi igrac,ako on gine za svetinju on mi je najdrazi na svijetu.Ne volim te podjele na domace i igrace sa strane.Te podjele stvaraju domaci igraci i njihova rodbina koji zele da igraju u Velezu ali nisu dovoljno kvalitetni ko neko koji dodje sa strane pa onda pocinju te price protiv njih.Majstore pokazi se na terenu i bit ces dio Veleza.Ne branim ja ni upravu,imaju oni dosta svojih gresaka koliko hoces,ali ako se ne bude islo naprijed i oni ce morati ici iz Veleza.Pustimo h jos malo da vidimo hoce li se ista popraviti stanje,ako ne bude nek i oni svi sele iz kluba u 100 PM (a ako se budu neckali i njima ce mo napraviti plenum navijaca pa ce biti prinudnih smjena sa posljedicama)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Valjda ga uspijemo na ljeto dovesti, uz adekvatnu naknadu vama.pravnik1981 je napisao/la:
3-4 asistencije i 4-5 golova ja msm u ovim pripremama
Za Vršajevića Maicon. Al eto, ne igra u Sarajevu/Želji pa nema ni pritiska da ga se proba...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kao prvo svaka cast za zadnju recenicu. Ani je produkt dobrog skautinga u klubu kad su u pitanju nepoznanice,tu je i Letic koji je doveden iz Kozare. Kazu da mali Janicijevic nije nista losiji od Sefke a ima samo 19 godina tako da smo dobili jos jednog dobrog igracaVanBasten je napisao/la:Valjda ga uspijemo na ljeto dovesti, uz adekvatnu naknadu vama.pravnik1981 je napisao/la:
3-4 asistencije i 4-5 golova ja msm u ovim pripremama
Za Vršajevića Maicon. Al eto, ne igra u Sarajevu/Želji pa nema ni pritiska da ga se proba...
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Translate pleaseKevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
I u crnin kopačkan, jeli tako pajdo krviti?!Kevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?
Malo zafrkancije nije na odmet.Jeli se na Blatu igra?
ne moraju biti crne..mozes iu plaviN,crveniN, bjeliN, žutiN...samo neka su na N..anel81m je napisao/la:I u crnin kopačkan, jeli tako pajdo krviti?!Kevin je napisao/la:sa ŠirokiN danas u 15 sati, svi u biliN čorapiN morate doći, a u crveniN dresoviN jer će široki biti u plaviNanel81m je napisao/la:U koliko se danas igra sa Širokin krviti?![]()
Malo zafrkancije nije na odmet.Jeli se na Blatu igra?
jest, na blatu je...
p.s. neka van igraći ponesu fem jer u nas nema nego 1 pa neće doteć
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Krvi ti iz nosa,remus auspuha i prekucanog bemveja hvala ti sto si nas upozorija
ma samo da se niko ne povrijedi kako kod nas tako i kod vas 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Hahahaha...Ima li bujruma gore Kevine?Da dođem malo pogledat tekmu. 
uvijek u Širokomanel81m je napisao/la:Hahahaha...Ima li bujruma gore Kevine?Da dođem malo pogledat tekmu.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zna li iko kako je prvo poluvrijeme zavrsilo
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Zna li iko da li se uopste igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zna li iko kako je prvo poluvrijeme zavrsilo
FORZA RODJENI
edit; eto zavrseno 0:0 poluvrijeme,Velez imo vise od igre
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 22 feb 2014, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nisam brate nego ko ce to mjenjat sajburodjak je napisao/la:Zna li iko da li se uopste igraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zna li iko kako je prvo poluvrijeme zavrsilo.Nikakvih informacija sa Blata.Zar nije niko otiso gore na utakmicu,stari tifozu jesi li to opet na radji
![]()
FORZA RODJENI
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Gubimo 1:0
gdje pratite?puza je napisao/la:Gubimo 1:0
@rodjak,
neznam gdje ste imal ivise od igre ali danas niste
solidna utakmica..nista posebno..siroki imao inicijativu a velez igrao ugl na kontre i polukontre kojih je imao nekoliko ali niti jednom nije opalio po golu..jednom je maric lose udario iz guzve i s crte netk ood veleza skino loptu, to je najbolja sansa bila..
drugo slicno, ugl na sredini terena bez neke lijepe igre..velez se mal ovise otvorio i stvorio nekoliko sansi ali opet ili nije ni opalio prema golu ili su udarci bili takvi da su dopepali do Solde..
maric dao gol za siroki, hugo dobro probio i ubacio a maric ugurao u gol i to je sve sto se tice utakmice..
nista specijalno se nije imalo za vidjet
neznam gdje ste imal ivise od igre ali danas niste
solidna utakmica..nista posebno..siroki imao inicijativu a velez igrao ugl na kontre i polukontre kojih je imao nekoliko ali niti jednom nije opalio po golu..jednom je maric lose udario iz guzve i s crte netk ood veleza skino loptu, to je najbolja sansa bila..
drugo slicno, ugl na sredini terena bez neke lijepe igre..velez se mal ovise otvorio i stvorio nekoliko sansi ali opet ili nije ni opalio prema golu ili su udarci bili takvi da su dopepali do Solde..
maric dao gol za siroki, hugo dobro probio i ubacio a maric ugurao u gol i to je sve sto se tice utakmice..
taku sam informaciju dobio(ali to je samo za prvo poluvrijeme),jbgaKevin je napisao/la:@rodjak,
neznam gdje ste imal ivise od igre ali danas niste![]()
P.S.Ako niko nije opalio po golu ne znaci da nije bila neka dobra ili polu sansa,jer recimo da je taj neko uspio uputiti loptu prema golu bio bih mozda siguran gol.(neko je vjerovatno na vrijeme rascistio ili se taj napadac smeo pa napravio grsku i propala sansa).Sve OK najbitnije je da se niko nije ozlijedio
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
ne kazem ja..rodjak je napisao/la:taku sam informaciju dobio(ali to je samo za prvo poluvrijeme),jbgaKevin je napisao/la:@rodjak,
neznam gdje ste imal ivise od igre ali danas niste![]()
nista specijalno se nije imalo za vidjetVjerovatno ce biti video izvjestaj na Velezovoj stranici pa ce mo vidjeti.
P.S.Ako niko nije opalio po golu ne znaci da nije bila neka dobra ili polu sansa,jer recimo da je taj neko uspio uputiti loptu prema golu bio bih mozda siguran gol.(neko je vjerovatno na vrijeme rascistio ili se taj napadac smeo pa napravio grsku i propala sansa).Sve OK najbitnije je da se niko nije ozlijedio
al brate bezze utakmica...siroki je imao inicijativu, par čistih sansi..velez dobre kontre i polukontre i to je to..
nsita specijalno
a ozljedio se sirokom ivica dzidic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.