Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
#divovi
Ili ko je sastavljao saopštenje, pobrko malo stvari.moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bice oko pola 6moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Evo vidim i Celik dobio Cibaliu. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Znači tehnićki problem, ipak.Head je napisao/la:Bice oko pola 6moustapha je napisao/la:Tako je bilo najavljeno, ali evo nije ispostovano. Ja ima moja TV web, ali nema linka za tekmu.VanBasten je napisao/la: Odlično. Neću morat čekat da neko snimi te uploduje snimak. Pročitah na onom drugom forumu samo MojaTV, ko ona iz Antalije..
- moustapha
- Kontakt:
U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
2.moustapha je napisao/la:U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
2. liga
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
2. Prvi su tamo. Hajd da je jednom nas premijerligas pobijedio hrvatskog nizeligasamoustapha je napisao/la:U kojoj je ligi ova Cibalia? Gledo sam, nema ih u prvoj.Sarajlijc@ je napisao/la:Evo vidim i Celik dobio Cibaliu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nema ovo na mojoj web tv . Kako samo lazu
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
a što me na ložiše bezveze 
- moustapha
- Kontakt:
Ne mogu Bosanci nikad nesto na vrijeme ispostovat. Sad citam da nema tekme ni u videoteci. 
#divovi
-
lucif3R666
- Kontakt:
Prijateljska utakmica NK Zrinjski vs FK Sarajevo ide za sat vremena na stranici ZAP Produkcije ili na youtube ZAP-a a link je:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Puno pozdrava i uzivajte u gledanju na klixu procitao
" onclick="window.open(this.href);return false;
Puno pozdrava i uzivajte u gledanju na klixu procitao
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Hoce li biti Celik- Sarajevo na televiziji sljedeci vikend?
Armala je napisao/la:Hoce li biti Celik- Sarajevo na televiziji sljedeci vikend?
Ma 100 % !
Prvo 5 pa oko 6 . Valjda stave tekmu do 12
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
I dalje mislim da smo trebali minimum dvije tekme jos odigrati. Nije ovo uopste lose, Zrinjski je sigurno po igrackom kadru top 3. Rezultat nije bitan s obzirom da je prijateljska, ali prema izvjestaju ovog momka iz Mostara, napredak je ogroman u odnosu na proslu polusezonu.
Od pola 3 cekam, najavili u 17h snimak i jos uvijek nista. Idemo prvi, dajemo vise malo sutra....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
odlicno ste odigrali danas.bio sam jesenas na utakmici protiv vas kad je zavrsilo 1-1 tad smo vas trebali razbit ali danas smo mi definitivno dobro prosli.odlicnu kontru igrate,puno ste bolji nego jesenas ali ovo su ipak prijateljske utakmice i mislim da bi zrinjski puno bolje odigrao da je bila prvenstvena utakmica.