Bayern na pripremama izgubio 3:0 od Salzburga, pa sad uzeli Arsenala u gostima. Naravno da ne znači da loši rezultati na pripremama treba da znače dobre u takmičarskim utakmicama, ali svakako znači da nema nikakve veze s kim i kako igraš na pripremama.fossil je napisao/la:Nije mi jasno kako nekim forumasima ne dosadi smarati. Pripremne utakmice su sasvim ok. Treba se sve probati. Mene samo brinu ove "stalne povrede" , jer definitivno ne moze biti slucajnost da svaki put ovoliki broj igraca bude povrijedjen. Nesto ne stima.
da se vratim na pripreme, pa i bayern ifra sa nizeligasima, tacnije sve evropske ekipe igraju sa dosta slabijim od sebe. Osim ovih novokomponovanihturneja za bogate klubove gdje se zna desiti da se odigra poneka jaka utakmica, vecina ekipa se priprema sa nizeligasima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- SarajlijaTM
Ne znam,ali koliko god mnogi u prici degradirali nasu ligu u odnosu na susjede,tvrdim da mozda nemamo klub jaci od dinama,partizana i maribora,ali imamo najzanimljiviju ligu sa 5-6 klubova koji stalno pretenduju na vrh,sto nije slucaj u okolini. Ali takodjer nemamo ni pomoc drzave,ni gradova,ni nicega,a savez da ne spominjem...ChWilla je napisao/la:jašta nego igraju. utakmica bez prave šanse završila.terabajt je napisao/la:igraju dosta brze od nas.ChWilla je napisao/la:a kvalitet lopte uopšte nije bolji nego u nas.
Kako stvari stoje gledajuci sa te strane,odlicni smo,jos sa 16 klubova u ligi
Btw.Ne vjerujem klipovima od laze,ali se mora priznati da ovaj dedic odlican lijevi bek bar po snimku...
partizan je jako pao u odnosu na prije 4-5 godina i pada i dalje. to evropski rezultati jasno pokazuju, ove godine iz petnjih žila prošli armence, u play offu za ligu evrope odu kod prosječnog thuna sa prednosti 1-0 i ispadnu glat 3-0.
a maribor je sila koja nama treba da bude uzor, oni imaju 10 puta manje para nego dinamo a ove sezone su napravili više. bez ikakvih zvučnih i senzacionalnih pojačanja, sa igračima koji su bukvalno svi njihov vlastiti proizvod ljudi su u 1/16 lige evrope, u istom košu sa timovima 20-30 puta skupljim.
a maribor je sila koja nama treba da bude uzor, oni imaju 10 puta manje para nego dinamo a ove sezone su napravili više. bez ikakvih zvučnih i senzacionalnih pojačanja, sa igračima koji su bukvalno svi njihov vlastiti proizvod ljudi su u 1/16 lige evrope, u istom košu sa timovima 20-30 puta skupljim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Seniori savladali juniore golovima Bajića i Selimovića
http://fkzeljeznicar.ba/seniori-savlada ... vica/8079/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/seniori-savlada ... vica/8079/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li se vratio Ara Hodžić? Bilo je govora da će se vratiti do petka 21.2.2014. godine. Zna li iko išta?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Smoriše ljudi više s Hodžićem. Kad dođe biće na zvaničnoj, ako ne dođe znat će se i kraj.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Momci, u Slaviju je dosao neki Osmankovic. Sve sto sam uspio saznati bilo je da je vas junior bio. Amer ili tako nesto ? O kakvom se igracu radi ?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da nije mozda Damir Osmankovic ?Pappy je napisao/la:Momci, u Slaviju je dosao neki Osmankovic. Sve sto sam uspio saznati bilo je da je vas junior bio. Amer ili tako nesto ? O kakvom se igracu radi ?
Ako je on onda ste dobili problematicnog igraca.
Od dobrih karakteristika moze se reci da je brz.
Isao sa mnom u skolu(osnovnu) , imao sam brat bratu 5-6 belaja sa njim.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Da nije mozda Damir Osmankovic ?Pappy je napisao/la:Momci, u Slaviju je dosao neki Osmankovic. Sve sto sam uspio saznati bilo je da je vas junior bio. Amer ili tako nesto ? O kakvom se igracu radi ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
Ko je koga prebio ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Da nije mozda Damir Osmankovic ?Pappy je napisao/la:Momci, u Slaviju je dosao neki Osmankovic. Sve sto sam uspio saznati bilo je da je vas junior bio. Amer ili tako nesto ? O kakvom se igracu radi ?
sedmi pokusaj...
čovjek već reče da je ovaj bio brz 
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
neroazzuro
- Kontakt:
Joj PLBiH koji si ti kralj
Pa haman svi ostali vide osim tebe stari.
Ne zamjeri.
Pa haman svi ostali vide osim tebe stari.
Ne zamjeri.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Da ne zna neko, je li zadovoljio ovaj Dedić?
Ako je suditi po klipovima, lik prebrz! Neka bude upola kao na klipu i mogao bi nam dobro doći, pogotovo kada znamo da u timu nemamo niti jednog lijevog beka (ako izuzmemo povrijeđenog Kvesića).
Što se Tome tiče... Opet smo se vratili starim navikama tj. potpisivanje ugovora na godinu dana. Prvo sa Kvesićem a sada i sa Tomom. Za Kvesića mogu shvatiti jer je povrijeđen i nije baš zahvalno rizikovati sa dužim ugovorom, dok ovo sa Tomom je skroz druga priča. Znam, vjerovatno nije do nas tj. do kluba, ali ovako i ona Tomina priča ("da nešto klub zaradi") pada u vodu. Mislim, teško će se neki klub na ljeto odlučiti na kupovinu igrača kojem je ostalo šest mjeseci ugovora. Ako se i odluči, to će biti neka simbolična cifra, i to jedino pod uslovom da nekom baš gori pa da je primoran na taj potez, ovako teško. Ko zna kakvi su im planovi, možda imaju neke usmene dogovore oko produženja, ali je skoro pa sigurno da od neke zarade na Tomi neće biti ništa.
Ako je suditi po klipovima, lik prebrz! Neka bude upola kao na klipu i mogao bi nam dobro doći, pogotovo kada znamo da u timu nemamo niti jednog lijevog beka (ako izuzmemo povrijeđenog Kvesića).
Što se Tome tiče... Opet smo se vratili starim navikama tj. potpisivanje ugovora na godinu dana. Prvo sa Kvesićem a sada i sa Tomom. Za Kvesića mogu shvatiti jer je povrijeđen i nije baš zahvalno rizikovati sa dužim ugovorom, dok ovo sa Tomom je skroz druga priča. Znam, vjerovatno nije do nas tj. do kluba, ali ovako i ona Tomina priča ("da nešto klub zaradi") pada u vodu. Mislim, teško će se neki klub na ljeto odlučiti na kupovinu igrača kojem je ostalo šest mjeseci ugovora. Ako se i odluči, to će biti neka simbolična cifra, i to jedino pod uslovom da nekom baš gori pa da je primoran na taj potez, ovako teško. Ko zna kakvi su im planovi, možda imaju neke usmene dogovore oko produženja, ali je skoro pa sigurno da od neke zarade na Tomi neće biti ništa.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ja mislim da se potpisalo s njima onoliko koliko ces ih moci placati.
NO PYRO NO PARTY
Kvesicu je istekao ugovor, novi je potpisan na 1.5 godinu, znaci do ljeta 2015.
Tomicu ugovor ističe u ljeto kve godine, i on je produzio ugovor do ljeta 2015.
To su opcije koje su se mogle u.obom momentu dogovoriti sa njima.
To je dovoljmo vremena da se prodaju prije isteka ogovora,odnosno da se uzme obeštećenje.
To je dovoljmo vremena da se prodaju prije isteka ogovora,odnosno da se uzme obeštećenje.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li mi igramo u Subotu ili Nedjelju? Hvala
ja ne mogu vjerovati da smo dočekali ovo pitanjeDzoleZeljo je napisao/la:Da li mi igramo u Subotu ili Nedjelju? Hvala
pauza nam napravi da se obična utakmica iščekuje ko da smo se u ligu prvaka plasirali
iskreno ja ocekujem da cemo tomica prodati na ljeto a od kvese ocekujem jos jedno potpisivanje tamo na zimuFKZ1921 je napisao/la:Kvesicu je istekao ugovor, novi je potpisan na 1.5 godinu, znaci do ljeta 2015.
Sta je s Nedicem zna li se, ostaje li kod nas il ode ko Spahic?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
za Tomica ce ti tako vjerovatno i biti i njemu je 24-ta godina na ljeto mu je pravo vrijeme za prodaju, a za Kvesica vidjet cemo aBdbob je napisao/la:iskreno ja ocekujem da cemo tomica prodati na ljeto a od kvese ocekujem jos jedno potpisivanje tamo na zimuFKZ1921 je napisao/la:Kvesicu je istekao ugovor, novi je potpisan na 1.5 godinu, znaci do ljeta 2015.
To je dovoljmo vremena da se prodaju prije isteka ogovora,odnosno da se uzme obeštećenje.ne ocekujem da ce igrati ovaj drugi dio ...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.