FKS <3 <3
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je Bordo sezona kakva dominacija, trebalo je biti 0-5 s obzirom da su nam ponistili par golova lafo zaledje...
FKS <3 <3
FKS <3 <3
04.10.2009 !!
Bit će to dobra utakmica u subotu.Šteta što nećete doći organizovano da javnost vidi kako se organizuje derbi ali eto.Vidimo se.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jbg brate nadajmo se dobroj igri, i nasoj pobjedi iskreno..samocelik je napisao/la:Bit će to dobra utakmica u subotu.Šteta što nećete doći organizovano da javnost vidi kako se organizuje derbi ali eto.Vidimo se.
Selam iz Šehera za Nicaze.
04.10.2009 !!
Ne, jedino mozes otici bez obiljezja ali ako damo gol kako ces se radovat?tello je napisao/la:I jel idemo sad u Zenicu ili ne ?
04.10.2009 !!
Čestitke momcima na trudu i dobrom rezultatu u generalci. Još malo pa idemo zapjevati onu PUT ME ZOVE MORAM POĆI 
SRETAN BROJ - 1725
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa mi smo u prvom pol. trebali dati barem 2 gola. Odbrana je nesto losija u prvom pol. Nisam nesto zadovoljan Baricem, sad drugo pol. 
Opet lasta nakon 1. gola
Opet lasta nakon 1. gola
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo neki novi Amer Osmanagić perfektno odigro ja sam iznenađen sa njegovom igrom danas...
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Ovo je odlicno ljudi kad se uzme u obzir kakav je teren.
Puric maher pravi,par puta izlevatio plemice samo tako,onaj jedan proletio u istocni Mostar
Stojcev najveci znalac u ekipi.
Todorovic imao svoj dan.
Mali FAris odlicno zna povuci,primjer ona kontra,ne mogu mu nista.
I za kraj,treba zaganjati sedmicu iz Zrinjskog (Simeunovica) bacio je Tadejevica na usta samo tako.
Puric maher pravi,par puta izlevatio plemice samo tako,onaj jedan proletio u istocni Mostar
Stojcev najveci znalac u ekipi.
Todorovic imao svoj dan.
Mali FAris odlicno zna povuci,primjer ona kontra,ne mogu mu nista.
I za kraj,treba zaganjati sedmicu iz Zrinjskog (Simeunovica) bacio je Tadejevica na usta samo tako.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Simeunovic je izdominirao prvi dio sezone. Strasno brz igrac i dobro barata s loptom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Vi ste također u prvom poluvremenu trebali primiti dva golaBosniacum Lilium je napisao/la:pa mi smo u prvom pol. trebali dati barem 2 gola. Odbrana je nesto losija u prvom pol. Nisam nesto zadovoljan Baricem, sad drugo pol.
Opet lasta nakon 1. gola
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Spustimo se na zemlju, idemo dalje!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
gdje i kako cu naci na moja web tv snimku utakmice Zrinjski Sarajevo neko rece da ce biti?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
lucif3R666
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti utakmicacentury je napisao/la:gdje i kako cu naci na moja web tv snimku utakmice Zrinjski Sarajevo neko rece da ce biti?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ovo je znatno bolje nego ono što smo jesenas gledali. Iznenadili su me Todorović i Osmanagić pozitivno, i Cimirot mi nešto nije bio svoj....Dohavizat će se on!
Nadati se da nam se noge u Zenici neće skameniti...
Nadati se da nam se noge u Zenici neće skameniti...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
Pozdrav!
I naš je bio prošaran. Svi dobili priliku. A Jajalo odmarao.ZrinjskiMostar je napisao/la:Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Juce je Amidzi bio rodjendan. Neka je sretan i da nam pozivis jos dugo duuuugo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 17 gostiju.