Madrid iz sezone 2011/12 je za klasu jaci, konstantniji, atraktivniji. Tebi ako je ovo danas bilo nesto jako ja ne znam, inace forumsko misljenje je da nikad nisu gledali jaci RM od ovog. Jel ovo nekakvo masovno trollanje il' sta vec ?autogol je napisao/la:Dugo nisam gledao jaci Real![]()
Ako mi ne osvojimo LP,mislim da cete onda to biti vi i da imate ekipu za takvo nesto
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
2014:
14 utakmica
13 pobjeda
1 remi
33 postignuta gola
3 primljena
Slijedi Schalke - Real
14 utakmica
13 pobjeda
1 remi
33 postignuta gola
3 primljena
Slijedi Schalke - Real
Jel proslo prvo rociste
Madrid 2011/12 je atraktivniji , o svemu ostalom se da (i ce)raspravljati.
Osim ponavljam , da je ovaj defanzivno najcvrsci u zadnjih 10 godina i vise tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A nije konstatniji u dobrim igrama ? Tada se unaprijed znalo da ce protivnik biti ispracen sa minimalno 4 gola u mrezi.Raul_64 je napisao/la:Madrid 2011/12 je atraktivniji , o svemu ostalom se da (i ce)raspravljati.
Ovaj Madrid igra dobro tek 2 mjeseca. Slazem se za defanzivu ..
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Korinov je napisao/la:Madrid iz sezone 2011/12 je za klasu jaci, konstantniji, atraktivniji. Tebi ako je ovo danas bilo nesto jako ja ne znam, inace forumsko misljenje je da nikad nisu gledali jaci RM od ovog. Jel ovo nekakvo masovno trollanje il' sta vec ?autogol je napisao/la:Dugo nisam gledao jaci Real![]()
Ako mi ne osvojimo LP,mislim da cete onda to biti vi i da imate ekipu za takvo nesto![]()
To oni misle samo na rezultate
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ovaj Madrid je 26 uzastopnih meceva bez poraza , drugi najveci niz ikad.Korinov je napisao/la:A nije konstatniji u dobrim igrama ? Tada se unaprijed znalo da ce protivnik biti ispracen sa minimalno 4 gola u mrezi.Raul_64 je napisao/la:Madrid 2011/12 je atraktivniji , o svemu ostalom se da (i ce)raspravljati.
Ovaj Madrid igra dobro tek 2 mjeseca. Slazem se za defanzivu ..
Taj Madrid ponavljam je pao na prvom tezem ispitu u LP , ispao u polufinalu kupu od barcelone , dok atletiko m. nije bio danasnji atletiko m.
100 bodova , 121 gol oleee
fina ekipa koja je tranziciju dovela do maximuma
al nista epohalono
jest za Madrid s obzirom na godine neuspjeha
Dok ovaj RM 13/14 tek treba odigrati kljucni dio sezone i bilo kakva poredjenja sada nisu na mjestu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma Raul je to gore rekao , onaj Madrid je bio napadacki jaci, dosta kreativniji naprijed i meni konstantniji dok je ovaj jaci u defanzivi mada se ta defanziva igra tek 2 mjeseca. Na kraju ce opet ovaj Madrid primiti vise golova u Primeri nego onaj od prije 2 sezone.
Uostalom , rano je za bilo kakva poredjenja.
Uostalom , rano je za bilo kakva poredjenja.
Iscu naci poziciju u ovom sistemu i igra ce da bude 30% bolja naprijed,momak ima pas al ga klupa ubija.
Morata krampa zesca 2 sanse imao 100%-tne,sto prije prodati.
Igramo odlicno s obzirom da je falio Luka i CR,solidno je ovo kad se masina zahukta nema stajanja Njemci ce da nahebu u srijedu.
Morata krampa zesca 2 sanse imao 100%-tne,sto prije prodati.
Igramo odlicno s obzirom da je falio Luka i CR,solidno je ovo kad se masina zahukta nema stajanja Njemci ce da nahebu u srijedu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
26 utakmica bez poraza i oni eto i dalje nisu impresionirani kao, nista vrijedno spomena 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zbog isca i igramo ovaj glupi sistem,jer sisteme u kojima je on mogao igrati,on NIJE igrao ,i zato je i prebacio na 4 3 3 ,sam si je kriv,iako bi ga volio gledati i u ovom vise od nabijaca di marie
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Narednih 6 meceva:
Schalke 04 (A)
Atletico M. (A)
Levante (H)
Malaga (A)
Schalke 04 (H)
barcelona (H)
Mozda i najvazniji dio sezone.
Schalke 04 (A)
Atletico M. (A)
Levante (H)
Malaga (A)
Schalke 04 (H)
barcelona (H)
Mozda i najvazniji dio sezone.
sve pobjede bez ikakvih problema 
Teska gostovanja i za Barcu i za Atletico, mislim da bi konacno mogli biti usamljeni na prvom mjestu nakon ovog kola. 
Pa nego sta,j3bo ga ti sta mislis sto sam uopste postavio ovaj raspored.LenBias je napisao/la:sve pobjede bez ikakvih problema
Treba pohvaliti Varana koji je odigrao doktorski,Dani konacno pokazuje ono sto je bio u BL.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kad Varane ne igra doktorski
Ima potencijal da postane najbolji stoper svih vremena 
Pa sa obzirom da nije odirao 90 minuta poduze vrijeme,ja sam se pribojavao da ne padne u formi samo da koljeno bude zdravo i T.Silva ce da bude prekucan.
na ovaj sastav reala (koji mi je btw. odlican) jedini igrac kojeg bi dodao cisto onako jer mi je zelja da dodje jer je stvarno igracina je yaya toure, napadac kraj benza ne treba, odbrana je konacno odlicna, golmane imamo najbolje na svijetu, vezni isto, sve nam je odlicno ali eto jednog igraca kada bi birao da nam dodje to bi bio on i niko vise 
Zar se tebi ne gade culesiLenBias je napisao/la:na ovaj sastav reala (koji mi je btw. odlican) jedini igrac kojeg bi dodao cisto onako jer mi je zelja da dodje jer je stvarno igracina je yaya toure, napadac kraj benza ne treba, odbrana je konacno odlicna, golmane imamo najbolje na svijetu, vezni isto, sve nam je odlicno ali eto jednog igraca kada bi birao da nam dodje to bi bio on i niko vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.