Premijer liga 2013/14
Re: Premijer liga 2013/14
Maglaj+Gracanica 31-33
Sloga-Gorazde 23-20
Konjuh-Vogosca 29-20
Sloga-Gorazde 23-20
Konjuh-Vogosca 29-20
pobjeda u Maglaju, možda pomalo iznenađujuće ali zato mnogo slađe
još jednom se pokazalo da zdrav Japo (Salkić) znači više ovoj ekipi nego mehinović, suhonjić i međić zajedno
još jednom se pokazalo da zdrav Japo (Salkić) znači više ovoj ekipi nego mehinović, suhonjić i međić zajedno

Undici stelle - ACM 1899
Izviđač-Zrinjski 37-20;
Derventa-Krivaja 33-24
Derventa-Krivaja 33-24
koliko ekipa ide u play off
i ovaj mi zrinjski uopste nije jasan sa konjuhom u zivinicama odigra extra utakmicu izgubi u zadnjem napadu pa pobijedi derventu i sad izgube od oslabljenog izvidjaca ovolikom razlikom i da pitam bolje poznavaoce ova derventa kakvu ona ima eekipu dali ce uspjeti izdrzati u vrhu
i ovaj mi zrinjski uopste nije jasan sa konjuhom u zivinicama odigra extra utakmicu izgubi u zadnjem napadu pa pobijedi derventu i sad izgube od oslabljenog izvidjaca ovolikom razlikom i da pitam bolje poznavaoce ova derventa kakvu ona ima eekipu dali ce uspjeti izdrzati u vrhu
Samo Sarajevo
znači svi smo fulili na jednoj , osim baltazara koji je igrao "navijački" na Gračanicu
- sljedeće kolo će biti tek nemoguće pogoditi , evo ja ću prvi pohlupati ...
RK Prijedor - RK Bosna 2
RK Vogošća - RK Derventa 1
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Krivaja - RK Izviđač 2
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Gračanica - RK Čelik 1
RK Čapljina - RK Gradačac 2

- sljedeće kolo će biti tek nemoguće pogoditi , evo ja ću prvi pohlupati ...
RK Prijedor - RK Bosna 2
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Prijedor - RK Bosna 2
RK Vogošća - RK Derventa 2
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Gračanica - RK Čelik 2
Kolo gostiju
RK Vogošća - RK Derventa 2
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Gračanica - RK Čelik 2
Kolo gostiju

RK Prijedor - RK Bosna 1
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Goražde - RK Maglaj 1 X
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Goražde - RK Maglaj 1 X
RK Zrinjski - RK Sloga 1
Zadnja izmjena: salihaga, dana/u 24 feb 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sto se tice Dervente, imamo dosta dobru ekipu, sto je jos vaznije imamo dugu klupu i redovno placene igrace sto mnoge druge ekipe u ligi nemaju! U nastavku prvenstva smo usli sa dvije pobjede iz tri utamice ali generalno vidi se da u ekipi ima jos mjesta za napredak, jos uvijek se trazi ritam iz prve polusezone,mnogo gresaka u odbrani i gluposti sto moze mnogo da kosta! Sto se tice utakmice protiv Zrinjskog, igraci su malo podcjenili domacu ekipu, koja uopste nije losa i koja ce tesko i jednu utakmicu izgubiti kod kuce, sto je i glavni razlog poraza mada smo imali priliku za pobjedu! Vjerujem da cemo se uspjeti zadrzati medju prva tri jer kad se pogleda raspored utakmica u nastavku prvenstva, ko nam dolazi i gdje idemo velike su nam sanse! Pozdravkanarinac je napisao/la:koliko ekipa ide u play off
18. kolo - rezultati:
Maglaj - Gračanica 31:33
Čelik - Čapljina 49:27
Prijedor - Kozara 23:19
Sloga - Goražde 23:20
Konjuh - Vogošća 29:20
Derventa - Krivaja 33:24
Izviđač - Zrinjski 37:20
Bosna – Gradačac 38:23
sve baš kako je trebalo da bude
Na tabeli je stanje sljedeće:
1. Čelik 42
2. Bosna 41
3. Derventa 38
4. Konjuh 34
5. Izviđač 33
6. Vogošća 31
7. Gračanica 31
8. Prijedor 30
9. Sloga 29
10. Zrinjski 28
11. Krivaja 26
12. Goražde 16
13. Maglaj 15
14. Gradačac 12
15. Kozara 10
16. Čapljina 3
19. kolo:
Gračanica - Čelik - 1 (opet navijački)
Kozara - Konjuh - 2 (komšije bolji)
Prijedor - Bosna - 2 (Bosna bolja)
Vogošća - Derventa - 1 (ovi samo znaju kod kuće pobjeđivati)
Krivaja - Izviđač - 2 (čudno bi bilo drugačije)
Zrinjski - Sloga - 1 (Sloga očajna)
Goražde - Maglaj - 1 (Goražde dobija)
Čapljina – Gradačac - 2 (komšije ako misle ostati MORAJU pobijediti)
eh sada, 1. mart, subota, to je državni praznik, Dan nezavisnosti, pa nisam siguran kako će se igrati 19. kolo...znam 100% da npr. Prva liga FBiH u nogometu ne igra u subotu, nego u nedjelju sve utakmice
Maglaj - Gračanica 31:33

Čelik - Čapljina 49:27
Prijedor - Kozara 23:19
Sloga - Goražde 23:20
Konjuh - Vogošća 29:20
Derventa - Krivaja 33:24
Izviđač - Zrinjski 37:20
Bosna – Gradačac 38:23
sve baš kako je trebalo da bude
Na tabeli je stanje sljedeće:
1. Čelik 42
2. Bosna 41
3. Derventa 38
4. Konjuh 34
5. Izviđač 33
6. Vogošća 31
7. Gračanica 31
8. Prijedor 30
9. Sloga 29
10. Zrinjski 28
11. Krivaja 26
12. Goražde 16
13. Maglaj 15
14. Gradačac 12
15. Kozara 10
16. Čapljina 3
19. kolo:
Gračanica - Čelik - 1 (opet navijački)
Kozara - Konjuh - 2 (komšije bolji)
Prijedor - Bosna - 2 (Bosna bolja)
Vogošća - Derventa - 1 (ovi samo znaju kod kuće pobjeđivati)
Krivaja - Izviđač - 2 (čudno bi bilo drugačije)
Zrinjski - Sloga - 1 (Sloga očajna)
Goražde - Maglaj - 1 (Goražde dobija)
Čapljina – Gradačac - 2 (komšije ako misle ostati MORAJU pobijediti)
eh sada, 1. mart, subota, to je državni praznik, Dan nezavisnosti, pa nisam siguran kako će se igrati 19. kolo...znam 100% da npr. Prva liga FBiH u nogometu ne igra u subotu, nego u nedjelju sve utakmice

Undici stelle - ACM 1899
Obično ne volim da prognoziram, ali eto da predvidimo 
19. kolo:
Gračanica - Čelik - 1 ( ako Gračanlije budu zdrave)
Kozara - Konjuh - 2 ( čudna je ova Kozara, ali po kvaliteti trebalo bi ovako)
Prijedor - Bosna - 2
Vogošća - Derventa - 2 ( Derventa je kompletnija ali i fizički spremnija)
Krivaja - Izviđač - 1 ( Vraća se Purić koji je 80 % ekipe, mada malo i navijački)
Zrinjski - Sloga - 1
Goražde - Maglaj - 1 ( iako Maglaj ima finu ekipu, teško će do bodova " na Drini " )
Čapljina – Gradačac - 2 ( obzirom na igru Gradačca ni 1 nije nemoguć, ali Čapljina je već otpisana pa.. )

19. kolo:
Prijedor - Bosna - 2
Krivaja - Izviđač - 1 ( Vraća se Purić koji je 80 % ekipe, mada malo i navijački)
Zrinjski - Sloga - 1
Goražde - Maglaj - 1 ( iako Maglaj ima finu ekipu, teško će do bodova " na Drini " )
Čapljina – Gradačac - 2 ( obzirom na igru Gradačca ni 1 nije nemoguć, ali Čapljina je već otpisana pa.. )
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Slažem se sa Krivajasem osim za Vogoscu, ipak se i oni bore za mjesto u play off-u. Po mom Vogosca 1
p a momci koliko ide ekipa u play off i konjuh sta ti mislis imamo li realne sanse da idemo mi u taj play off
Samo Sarajevo
Gračanica-Čelik-1krivajaš je napisao/la:Obično ne volim da prognoziram, ali eto da predvidimo
19. kolo:
Prijedor - Bosna - 2
Zrinjski - Sloga - 1
Kozara-Konjuh-1
Prijedor-Bosna-1
Vogošća-Derventa-1
Krivaja-Izviđač-2
Zrinjski-Sloga-1
Goražde-Maglaj-1
Čapljina-Gradačac-1
e moji momci ovo vam je 100%-tni ishod kola

Gračanica-Čelik ( u ovoj utakmici je vrlo teško prognozirati.Domaćini osokoljeni pobjedom u Maglaju pokazavši zavidan kvalitet i odlučnost,a tu je i faktor domaćinstva.Čelik ima dužu klupu i iskusniju ekipu,s toga mislim da je Čelik za nijansu bolji s toga dajem prognozu 55 -45 % za Čelik) x2
Kozara-Konjuh (Pritisak,sudije ...to je na strani KOzare,a sve ostalo na strani Konjuha,mladost,kvalitet,borbenost.Ovdje će biti zanimljivo samo prvo poluvrijeme,u drugom će Konjuh pokazati da je trenutno predendent za prva tri mjesta ) 2
Prijedor-Bosna (o ovoj utakmici ne bih raspravljao,ovdje mislim da je dogovor između dva kluba,tako da
) 2
Vogošća-Derventa (vrlo teška utakmica...Vogošća kući još nije izgubila ...gubili su i Bosna i Konjuh i Izviđač sa po 10 razlike. Derventa igra toplo-hladno,dobra ekipa , sa širokom klupom,ali imaju jedan veliki problem,da sa strane su donijeli najmanje bodova od ovih ekipa iz gornjeg dijela tabele) 1x
Krivaja-Izviđač (vrlo je bitan zdravstveni bilten Krivaje,a s druge strane Krivaja se nikada nije naigrala protiv Izviđača.Izviđač me malo razočarao porazom u Goraždu,prvo kolo +24,pa poraz u Goraždu,pa opet za tri dana + 17 nad Zrinjskim !!! Vidi se da imaju kvalitet,a sad ta utakmica u Goraždu ??? Tako da mislim da je ovdje Izviđač u prednosti) x2
Zrinjski-Sloga (Zrinjski je jača ekipa u svim segmentima i bez ikakvih daljih obrazloženja) 1
Goražde-Maglaj (Goražde igra kući,i ovo je za Maglaj vrlo teška i gotovo nemoguća misija) 1
Čapljina-Gradačac (Čapljina mlada i neiskusna ekipa,što pokazuje i bodovni saldo,i kao što je neko već rekao otpisana. Gradačac pojačan,ali izgleda da nije našao još pravu formu,ali pokazali su u utakmici sa Čelikom da su spremni da ostanu u ligi ) 2
Kozara-Konjuh (Pritisak,sudije ...to je na strani KOzare,a sve ostalo na strani Konjuha,mladost,kvalitet,borbenost.Ovdje će biti zanimljivo samo prvo poluvrijeme,u drugom će Konjuh pokazati da je trenutno predendent za prva tri mjesta ) 2
Prijedor-Bosna (o ovoj utakmici ne bih raspravljao,ovdje mislim da je dogovor između dva kluba,tako da

Vogošća-Derventa (vrlo teška utakmica...Vogošća kući još nije izgubila ...gubili su i Bosna i Konjuh i Izviđač sa po 10 razlike. Derventa igra toplo-hladno,dobra ekipa , sa širokom klupom,ali imaju jedan veliki problem,da sa strane su donijeli najmanje bodova od ovih ekipa iz gornjeg dijela tabele) 1x
Krivaja-Izviđač (vrlo je bitan zdravstveni bilten Krivaje,a s druge strane Krivaja se nikada nije naigrala protiv Izviđača.Izviđač me malo razočarao porazom u Goraždu,prvo kolo +24,pa poraz u Goraždu,pa opet za tri dana + 17 nad Zrinjskim !!! Vidi se da imaju kvalitet,a sad ta utakmica u Goraždu ??? Tako da mislim da je ovdje Izviđač u prednosti) x2
Zrinjski-Sloga (Zrinjski je jača ekipa u svim segmentima i bez ikakvih daljih obrazloženja) 1
Goražde-Maglaj (Goražde igra kući,i ovo je za Maglaj vrlo teška i gotovo nemoguća misija) 1
Čapljina-Gradačac (Čapljina mlada i neiskusna ekipa,što pokazuje i bodovni saldo,i kao što je neko već rekao otpisana. Gradačac pojačan,ali izgleda da nije našao još pravu formu,ali pokazali su u utakmici sa Čelikom da su spremni da ostanu u ligi ) 2
RK Prijedor - RK Bosna 2
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Krivaja - RK Izviđač 1
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Gračanica - RK Čelik x2
RK Kozara - RK Konjuh 2
RK Krivaja - RK Izviđač 1
RK Goražde - RK Maglaj 1
RK Zrinjski - RK Sloga 1
RK Gračanica - RK Čelik x2
-
RK ČAPLJINA 20 - 29 RK GRADAČAC
Poluvrijeme: (9:13)
Poluvrijeme: (9:13)
gorazde 30:22 maglaj
-
- Kontakt:
Zar nije 44:31 ???baltazar1 je napisao/la:Zrinjski - Sloga 44:21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.