koja krampa od forumasa majko mojaUrbinato je napisao/la:Koja krampa od igrača majko moja.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Najbitnije je da igraš redovno.
Promašaji su sastavni dio nogometa.
Promašaji su sastavni dio nogometa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Edin u stilu Ilije Sivonjića.
Ybg, dešava se, sad mu je podrška najpotrebnija. Svakom se desi da promaši, ne treba od toga praviti bauk.
- Goalgetter
- Kontakt:
Isfrustrirani kockasti koji u svom nekom paralelnom svijetu i dalje vjeruje da je ManDJo bolji Edina.Blek_Stena je napisao/la:koja krampa od forumasa majko mojaUrbinato je napisao/la:Koja krampa od igrača majko moja.
Drago mi je da sam prespavo, da se nemoram sikirati za promasaj
popravice edin to 
Ne smijem ni otvoriti njegovu temu na blumunu, nije dobro po pritisak. 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Shit happens. Nije ovo klasicni "promasaj" nego vise kao slabo primanje. Brza lopta a teren neravan.
Gledao sam puno gorih promasaja, kada lik puca sa ove udaljenosti a lopta ode visoko preko gola i slicne stvari.
Gledao sam puno gorih promasaja, kada lik puca sa ove udaljenosti a lopta ode visoko preko gola i slicne stvari.
Pa, ovo bas i nije promasaj. Gola sigurno nije promasio .. 
Jbga Džeko, ti htio 3 u 1, i predasistenciju i asistenciju i da ga zabiješ...ne ide to tako jbga...
samson je napisao/la:Pa, ovo bas i nije promasaj. Gola sigurno nije promasio ..
ma tanak danas dzeko ko kondom , bas zna i on ukakit
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Tek sam sad vidio šta je promašio...
Jeste veliki promašaj, ali ništa strašno. Dešava se šta bi, nema potrebe za tolikim smijehom i šalama na njegov račun, a vjerujem da ni njega ovo neće puno pogoditi niti da će mu trener mnogo zamjeriti.
Jeste veliki promašaj, ali ništa strašno. Dešava se šta bi, nema potrebe za tolikim smijehom i šalama na njegov račun, a vjerujem da ni njega ovo neće puno pogoditi niti da će mu trener mnogo zamjeriti.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- sagitarius
- Kontakt:
Cuj teren nije ravan , pa nisu na grbavici igrali HAHAHA ..sta promasio jbg smotan je ispo, treba realno reci i et da je negredo promasio ne bi teren bio kriv vec bi ga svi kritikovali, bezveze trazite opravdanja...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
ne poredi ovog s dzekom zato sto ovaj u prosjeku zabije 2 gola po utakmici i nosi citavu ekipu na ledjima, dok dzeko nije dao gola zadnje 2,3 utakmice mislim. i onda kad i dobije jednu 100% sansu uprska je, meni je zao zbog onoga danas, dusa me boli, ali cinjenica je da je usrao.Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
Inace uvijek branim Edina, ali moram priznati da je danas bio, necu reci los, vec nekakav smotan, tako da me ni sekunde nije zacudio onaj promasaj...kao da su mu noge teske bile...frljave...i tako cijelu tekmu...mada treba priznati i da je imao nekoliko sjajnih kombinacija...ali sve u svemu...bio je...nekako... .SMOTAN danas
Bice bolje akoBogda.
jedino sto mi je zao jeste cinjenica da je do sada mogao imati makar 12, 13 golova postignutih da nije masao poprilicno dobre prilike, da ne kazem zicere...ali sta je tu
Bice bolje akoBogda.
jedino sto mi je zao jeste cinjenica da je do sada mogao imati makar 12, 13 golova postignutih da nije masao poprilicno dobre prilike, da ne kazem zicere...ali sta je tu
- zlatan.edvin
- Kontakt:
I promašaji su dio igre, bitno da promašaj nije uticao na konačan rezultat (3 boda su tu), neka je Edin nama živ i zdrav, neka igra, manite se šupljih teorija i pljuckanja.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo mu opste nije trebalo, mada se zna desiti. Ispao je smotan i gotovo, isto bi rekli i da je promasio bilo ko drugi. U zadnje vrijeme je igrao veoma dobro, ali su golovi falili. Danas da je zabio vjerujem da bi Negreda zakovao za klupu, jer ni Alvaro se bas ne sjeca kad je zadnji put zabio. Mogu se samo nadati da se Aguero vraca vec u sljedecoj utakmici, jer bez njega igraju jako slabo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma nidje veze, i veci od njega su fulali iz slicnih situacija. Pogrijesio jeste, ali nije smak svijeta. Najbitnije da nastavi igrat i da ga ovo psihicki ne sjebe, bice golova aBd!
🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bavariapivo, Edincapitano, galia95, Google Adsense [Bot], Jegres, jurisicduska, leo1946, Proximic, RacioEmocionalan, ronaldo99, signalidunapark, unavita i 140 gostiju.