LenBias je napisao/la:onda nije haha odustajem, ne da mi se traziti bas toliko u detalje
zar tražiš nešto?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
LenBias je napisao/la:onda nije haha odustajem, ne da mi se traziti bas toliko u detalje
Amar Dzeko je napisao/la:Pa meni bas ne ide u glavu kako niko ne zna za takvu igracinuLenBias je napisao/la:ma nisam ni vidio sta je pisao u medjuvremenu, imam osjecaj da nije postavio bas toliko dobro pitanje il bas toliko svi nemamo pojma da nekog vrsnog tricaca i skakaca ne znamo, sve je moguce![]()
filipe igral jos u NBA ?
Donnie Darko je napisao/la:Troy Murphy
LenBias je napisao/la:meni je naumpao kao tricas neki ali nisam ni pomislio da je ikada imao sezonu sa 10+ skokova po utakmici
okfilip13 je napisao/la:LenBias je napisao/la:meni je naumpao kao tricas neki ali nisam ni pomislio da je ikada imao sezonu sa 10+ skokova po utakmici
5 takvih sezona je imao
Donnie Darko je napisao/la:Ko ima najvise defanzivnih skokova u hitoriji Phoenix Sunsa?
Donnie Darko je napisao/la:Alvan Adams i Shawn Marion![]()
Nek postavlja neko drugi.
alemsa je napisao/la:Ko je bio najvisociji igrac u NBA 1994-e ?
Olajuwon, Ewing i Duncan ?filip13 je napisao/la:u koje tri ekipe je jedan igrač najbolji svih vremena u broju poena,skokova,blokada i osv. lopti i koji su to igrači?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.