realno zaslužio poslije prošle utakmice.SalePD je napisao/la:Startnih 11 protiv Gijona : Goitia, Unai Medina, Samuel, Mora, Nano, Manu García, Lázaro, Emilio Sánchez, Stevanović, Guzmán, Borja Viguera
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: Miroslav Stevanović
Re: Odg: Miroslav Stevanović
E, hvala Bogu više...viKK je napisao/la:realno zaslužio poslije prošle utakmice.SalePD je napisao/la:Startnih 11 protiv Gijona : Goitia, Unai Medina, Samuel, Mora, Nano, Manu García, Lázaro, Emilio Sánchez, Stevanović, Guzmán, Borja Viguera
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Re: Miroslav Stevanović
Hajde Stevo, dokazi se. Ima jos vremena do SP-a.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima li se kakav link?
Kako me Dzekson baci u depresiju, nadam se da će me Dteve izvaditi iz nje 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
http://gofirstrow.eu/watch/241658/2/wat ... laves.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steva počinje na lijevoj strani. Odmah na početku je šutirao makazicama
Steva počinje na lijevoj strani. Odmah na početku je šutirao makazicama
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Zahvaljujem 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Stevanović zamijenjen u 82. minuti.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Kako je odigrao (ako si gledao)?SalePD je napisao/la:Stevanović zamijenjen u 82. minuti.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Ja sam gledao prvih pola sata i bio je agilan, rastrčan, trudio se..nije bio loš. E sad, poslije tridesete minute ne znam 
Dva puta je šutirao na gol, davao je tačne pasove i puno pomagao odbrani. Niko iz njegove ekipe se nije posebno istakao, a odbrana im je užasna, tako da nije ni čudo da se bore za opstanak.
Igrao je na poziciji LMF, lijevi vezni.
Igrao je na poziciji LMF, lijevi vezni.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Stevanović na klupi danas, zajedno sa još dvojicom koji su prošlu tekmu počeli. Ne valja ovo nikako, al' nadam se da će ući u igru tokom meča.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- katalinski
- Kontakt:
Pobijedio Alaves, Stevanović nije ulazio u igru. Katastrofa.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
nmg da vjerujem da ne moze da dobije barem 20-tak minuta u ovom klubu, jednostavno nmg da vjerujem. Katastrofa
Ne vole ga spanci, forsiraju svoje spanceHariTz je napisao/la:nmg da vjerujem da ne moze da dobije barem 20-tak minuta u ovom klubu, jednostavno nmg da vjerujem. Katastrofa
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Miroslav Stevanović
Proslu utakmicu je igrao do 82. minute, pretproslu usao oko 60. minute... Ako ovo kolo nije nikako igrao ne mora znaciti da su ga vec otpisali.
Iznedju ostalog vidi se da je trener poslije vodstva zatvorio utakmicu (umjesto napadaca i ofanzivnog u igru uveo 2 odbranbena igraca).
Nadam se da ce iduce kolo opet biti u kadru.
Iznedju ostalog vidi se da je trener poslije vodstva zatvorio utakmicu (umjesto napadaca i ofanzivnog u igru uveo 2 odbranbena igraca).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Re: AW: Miroslav Stevanović
Ovdje nije došao da bude u rotaciji, nego da se izbori za prvih 11 i da bude konačno više standardan. Mlad je, još uvijek može se vratiti na staru formu, ali ovako i ne bašne_znam_ko_sam je napisao/la:Proslu utakmicu je igrao do 82. minute, pretproslu usao oko 60. minute... Ako ovo kolo nije nikako igrao ne mora znaciti da su ga vec otpisali.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
sutra ce biti interesantno Stevanovic vs Hadzic
U toku utakmica Hercules - Alaves, 2:0 je za domaće, oba gola su dali na otvaranju meča. Stevanović u igru ušao u 32. minuti i imao je jedan dobar udarac ka golu. Eldin Hadžić u igru ušao u 67. minutu kod Herculesa.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sjajan šut Stevanovića u 75. minuti sa otprilike 18 metara, ali je golman odlično intervenisao. I Hadžić je prije toga imao dobru priliku na drugoj strani.

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.