Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma kakav ljudi Gundogan,dajte nam Pogbu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nema se ovdje smisla raspravljati sa ova 2 vrhunska znalca.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sto smo dovidili llaru onda ? koga ce on mjenjati ?
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
al hej, gundogan, zamisli ti to, lik bi se povrijedio pri izlasku iz aviona u madridu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ova formacija zahtjeva jos jednog mrtvog trcaka,radilicu,box to boxa ,koji ce 90min trcati gore dole ,lijevo desno po terenu.
Boli me neka stvar hocel gundo doci,al on ako dodje ,to je zamjena za alonsa,sto znaci da opet ti fali gore navedeni igrac,llara koji je navodna zamjena za alonsa je za sad samo to "navodna" ,tako da sumnjam da cemo gomilati te igrace na istim pozicijama,ako se anceloti bude pitao umjesto pere
Boli me neka stvar hocel gundo doci,al on ako dodje ,to je zamjena za alonsa,sto znaci da opet ti fali gore navedeni igrac,llara koji je navodna zamjena za alonsa je za sad samo to "navodna" ,tako da sumnjam da cemo gomilati te igrace na istim pozicijama,ako se anceloti bude pitao umjesto pere
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Pa ni tvoje stvari nemaju baš nekog smisla. Falcaa neće biti do kraja ove sezone i ima takvu povredu koja je mnogima ili upropastila ili brzo okončala karijeru. Isti taj Falcao je i prošle sezone zbog povrede propustio 15-ak utakmica, ako ne i više. A imamo Benzemu koji je u 2014. naš najbolji strijelac, i koji je unatoč suigračima poput ronalda i Balea, uspio u 30 i nešto utakmica upisati 18 golova i 10 asistencija. Selam alejk.Mozambik je napisao/la:I onda kaze raspravljaj sa njim![]()
Kao da Alonso ima 25 godina i petogodisnji ugovor
S druge strane spominješ Gundogana kojeg na terenu nema nikako ove sezone, možda je odigrao jednu utakmicu ili dvije u vrh glave, i nema se pojma kad će se vratiti. A iz Borussije smo u ono vrijeme doveli najboljeg igrača Bundeslige koji igra na istoj poziciji i koji je odigrao nekih 10 utakmica za godinu dana u Madridu, i to sve zbog povrede koja ga je mučila.
Dakle, radi se o trenutno dva potpuno nelogična transfera, pogotovo ako se Gundoganu desi da se opet ozljedi u nastavku sezone, što je vrlo moguće obzirom da se radi, ako se ne varam, o povredi kakvu je imao i Gonzalo Higuain.
Prodati Modrića i dovesti Vidala.Sa Khedirom produžiti ugovor uz Alonsa i Illaru je sasvim dovoljno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Prodati Modrića i dovesti Vidala.Sa Khedirom produžiti ugovor uz Alonsa i Illaru je sasvim dovoljno.
RIP CITY!
Da si lijepo procitao moj prvi post vidio bi da sam napisao AKO bude nesta od njih do pocetka nove sezone.Znaci ako budu u potpunosti spremni na ljeto.Cap17an je napisao/la: Pa ni tvoje stvari nemaju baš nekog smisla. Falcaa neće biti do kraja ove sezone i ima takvu povredu koja je mnogima ili upropastila ili brzo okončala karijeru. Isti taj Falcao je i prošle sezone zbog povrede propustio 15-ak utakmica, ako ne i više. A imamo Benzemu koji je u 2014. naš najbolji strijelac, i koji je unatoč suigračima poput ronalda i Balea, uspio u 30 i nešto utakmica upisati 18 golova i 10 asistencija. Selam alejk.
S druge strane spominješ Gundogana kojeg na terenu nema nikako ove sezone, možda je odigrao jednu utakmicu ili dvije u vrh glave, i nema se pojma kad će se vratiti. A iz Borussije smo u ono vrijeme doveli najboljeg igrača Bundeslige koji igra na istoj poziciji i koji je odigrao nekih 10 utakmica za godinu dana u Madridu, i to sve zbog povrede koja ga je mučila.
Dakle, radi se o trenutno dva potpuno nelogična transfera, pogotovo ako se Gundoganu desi da se opet ozljedi u nastavku sezone, što je vrlo moguće obzirom da se radi, ako se ne varam, o povredi kakvu je imao i Gonzalo Higuain.
Radamel je zvijer kakva Benz nikad nece biti. Ne sumnjam u njegov povratak, vec na SP ce pokazat kakva je klasa. Oko Gundogana postoje velike sumnje, ali ako se oporavi ja mislim da je upravo on najbolja zamjena za Xabia.
Benz ne treba da bude zvijer,ono sto treba da bude vec jes.
A gundo bi bio dobra zamjena da nismo doveli llaru,sad to nema smisla,u kakvog god formi da bude.
A gundo bi bio dobra zamjena da nismo doveli llaru,sad to nema smisla,u kakvog god formi da bude.
ne moze se ljudima dokazati da je benzema kao stvoren napadac za real madrid
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Centre forward
- Kontakt:
Da, odveo je Real svojim golovima do mnogo trofeja, ne'a govora. Benz je malo iznad prosjeka. Kad se samo sjetim kakva mu se karijera prognozirala (ne da nije napravio veliku al' ni izbliza kako se mislilo) evo reko novog Platimija i Henrija u jednom. Falcao je i sa jednom nogom bolji od Karima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Boze sacuvaj,benz je tu da igra za ronalda i kraj price,s obzirom na njega zabija dovoljan broj golova i nakupio je fino asis. Bolje ne mozeCentre forward je napisao/la:Da, odveo je Real svojim golovima do mnogo trofeja, ne'a govora. Benz je malo iznad prosjeka. Kad se samo sjetim kakva mu se karijera prognozirala (ne da nije napravio veliku al' ni izbliza kako se mislilo) evo reko novog Platimija i Henrija u jednom. Falcao je i sa jednom nogom bolji od Karima.
Moze bolje, samo on ne zna 
Pa Falcao cijelu svoju karijeru u vrhunskom nogometu igra na poziciji klasičnog napadača u ekipama koje su igrale za njega. Većinu akcija i napada je završavao on. Zato i jeste gol mašina već dugo vremena, zabija vrlo, vrlo često za razliku od Benzeme koji je u zadnje dvije-tri sezone pored sebe konstantno imao Higuaina i Ronalda, jednog za konkurenciju i drugog za kojeg je morao igrati.
Sad kad nema Higuaina, Benz mora igrati u ekipi sa Bejlom i Ronaldom i savršeno se uklapa u taj sistem i već sad ima 18 golova i 10 asistencija, što je odličan učinak, pogotovo gledajući na činjenicu da mu je ovo tek prva sezona u Madridu da ima zagarantovano mjesto, odnosno da ga ne rotiraju svaku drugu ili treću utakmicu.
Ronaldo, Bale i Falcao u jednoj ekipi, u jednom napadu 90 minuta, to bi se kratko opisalo kao haos. Ili kao Galaktikosi druga verzija. A svi znamo kakva je bila prva sa Zizouom, Figom i Beckhamom.
Jadna.
Sad kad nema Higuaina, Benz mora igrati u ekipi sa Bejlom i Ronaldom i savršeno se uklapa u taj sistem i već sad ima 18 golova i 10 asistencija, što je odličan učinak, pogotovo gledajući na činjenicu da mu je ovo tek prva sezona u Madridu da ima zagarantovano mjesto, odnosno da ga ne rotiraju svaku drugu ili treću utakmicu.
Ronaldo, Bale i Falcao u jednoj ekipi, u jednom napadu 90 minuta, to bi se kratko opisalo kao haos. Ili kao Galaktikosi druga verzija. A svi znamo kakva je bila prva sa Zizouom, Figom i Beckhamom.
Jadna.
28 utakmica,16 golova i 9 asis,2 suta po utakmici u prosjeku( liga i liga prvaka) ,ne znam o cemu pricas.Mozambik je napisao/la:Moze bolje, samo on ne zna
To bi bilo odlicno da je on dosao ljetos, al on igra 5 godina u Realu
- Consigliere
- Kontakt:
Po meni, vrlo bi bilo rizicno dovesti Gundogana. Prvo iz Borussije je, oni su toliko naviknuti na taj svoj sistem da, kada odu negdje drugo, ne pokazuju ni pola od onoga sto su pokazivali (Sahin, Kagawa, mozda i Gotze), drugo, lik je sklon povredama....
Elem, evo rasporeda do kraja sezone.

Cetiri utakmice se izdvajaju: tri gostovanja- Atletico, Sevilla, Sociedad te kuci protiv Barcelone. Svakoj od tih treba prici kao finalu LP. Ovo ostalo bi trebali lagano rjesiti, a finis, tj zadnjih 6 kola nam je kao narucen. Treba reci da u zadnjem kolu na NC igraju Barcelona i Atletico
Elem, evo rasporeda do kraja sezone.

Cetiri utakmice se izdvajaju: tri gostovanja- Atletico, Sevilla, Sociedad te kuci protiv Barcelone. Svakoj od tih treba prici kao finalu LP. Ovo ostalo bi trebali lagano rjesiti, a finis, tj zadnjih 6 kola nam je kao narucen. Treba reci da u zadnjem kolu na NC igraju Barcelona i Atletico
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo kombinovano repka/real,da ne oduzimam sad:
2009/10 STATISTICS
APP: 20 - G:12 A:4
2010/11 STATISTICS
APP:35 - G:29 A:6
2011/12 STATISTICS
APP:50 - G:35 A:18
2012/13 STATISTICS
APP:49 - G:23 A:20
Ne znam sta je tu lose,pogotovo kad uzmes u obzir da real igra s jednim napadacom,da se tu rotirao konstatno s higuainom. I jos imas ronalda u ekipi ,koji hoce da svaka akcija ide na njega i da je on zavrsi.
2009/10 STATISTICS
APP: 20 - G:12 A:4
2010/11 STATISTICS
APP:35 - G:29 A:6
2011/12 STATISTICS
APP:50 - G:35 A:18
2012/13 STATISTICS
APP:49 - G:23 A:20
Ne znam sta je tu lose,pogotovo kad uzmes u obzir da real igra s jednim napadacom,da se tu rotirao konstatno s higuainom. I jos imas ronalda u ekipi ,koji hoce da svaka akcija ide na njega i da je on zavrsi.
Sta mene briga za njegove nastupe u reprezentaciji. Real ima jednog od najslabijih napadaca top europskih klubova i to je smijesno.
Benzema je tu samo zbog protekcije Zidana. Real mora imat najbolje igrace u svojoj ekipi i smatram da je Benzema jedan od razloga zasto Real nije napravio iskorak u LP. Jednostavno covjek nema kvalitete za Real i treba ga sto prije uvalit nekome za 30 miliona i kupit pravog napadaca. Bio on Tigre ili Cavanni ili Suarez. To je nivo Reala.
Uostalom i na SB-u mu zvizde, pogotovo zbog nezainteresovanosti i kurcobolje koju godinama ispoljava.
Benzema je tu samo zbog protekcije Zidana. Real mora imat najbolje igrace u svojoj ekipi i smatram da je Benzema jedan od razloga zasto Real nije napravio iskorak u LP. Jednostavno covjek nema kvalitete za Real i treba ga sto prije uvalit nekome za 30 miliona i kupit pravog napadaca. Bio on Tigre ili Cavanni ili Suarez. To je nivo Reala.
Uostalom i na SB-u mu zvizde, pogotovo zbog nezainteresovanosti i kurcobolje koju godinama ispoljava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.