Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
NjetSalePD je napisao/la:Jel' ulazio Izet?
- Goalgetter
- Kontakt:
asistencija za Drogbu, za još jednu senzaciju, i moj tiketGoalgetter je napisao/la:Bilo bi lijepo da Hajrovic danas zaigra protiv Chelsea, ali mislim da su jako malene sanse da pocne od pocetka u ovako vaznoj utakmici. Vjerovatno ce cekati sansu sa klupe.
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
1x odigran takodje.VanBasten je napisao/la:asistencija za Drogbu, za još jednu senzaciju, i moj tiketGoalgetter je napisao/la:Bilo bi lijepo da Hajrovic danas zaigra protiv Chelsea, ali mislim da su jako malene sanse da pocne od pocetka u ovako vaznoj utakmici. Vjerovatno ce cekati sansu sa klupe.
Kralj rotacije ce veceras objasniti neke stvari Murinju.
Na istom imam i keca na Rijekucalcio je napisao/la:1x odigran takodje.VanBasten je napisao/la:asistencija za Drogbu, za još jednu senzaciju, i moj tiketGoalgetter je napisao/la:Bilo bi lijepo da Hajrovic danas zaigra protiv Chelsea, ali mislim da su jako malene sanse da pocne od pocetka u ovako vaznoj utakmici. Vjerovatno ce cekati sansu sa klupe.![]()
Kralj rotacije ce veceras objasniti neke stvari Murinju.
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Sretno momčini!Muslera, Eboue, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk, Melo, Burak, Sneijder, Hajrovic, Didier Drogba.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista od ucenja, pu... Bas kad imam uciti, Mancini gura Hajrovica u prvih 11.
vidi ovooo konto sam seju gledat ali ne okrecem se izetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hajmo galaaaa
Sretno momciluko,zavali Cehu jedan projektil,zalijepi ga za zid kao Muhu
-
edgardavids
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, AzRimiRzA, bablaz1, Balorda, BarbareZeljin, Bejker, Bordo10, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, celikmilan, Cwirek, DanijelTZ, DjaniTarik, Edincapitano, exampLe., Faraon iz Visokog, feniksptica, galia95, Google Adsense [Bot], guillermo, harko35, head88, hurem, J1897, jasmin10, JimmyPage, kakarut, legendarnadruga, maha1, Majstorinho, mexy_whites, Micron, MikiPirs, MostarNeretva, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, NEZALAGANJE, Posejdon, Principatus, Proximic, Resolute, rio_Ferdy88, SanaBosna, Scholl, Shategabri, signalidunapark, strahmeipomisliti, Sveti, THEC, Tracy3McGrady, tuzlak94, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, Zabit, zikerrz21 i 406 gostiju.